Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lite

    őstag

    válasz Tarajos sün #77423 üzenetére

    Semmiképp sem nevet ki senki a 150k-s keretért. Sőt! Szerintem a legjobbkor jöttél a kérdéseddel, mert:

    ahogy #Lusu leírta a kimenetek minőségét, Te pedig linkelted a kimeneteket, le is szűkült a számodra járható út = a fej rca kimenetein (FL, FR Out-ok és a Sub) kell jelet adnod a DSP-s erősítőnek, ami... bár kereten felül van jelenleg, azért most jön a Black Friday őrület, és ennyi pénzből hirtelen lehet majd venni ide erősítőt, itt érdemes nézelődni, és a számodra szimpatikusat megkeresni,hol lesz a legolcsóbb. Ezzel kb. a kereted felét - 2/3-át elhasználod, a maradékból venni kell egy korrekt hangszórószettet, pl. 1, 2, 3 - amit a legolcsóbban találsz, de azért az eredeti ára ne legyen ez alatt, viszont ismét a BF a barátod.

    A szubot a rock/metál vonalon nem érdemes erőltetni elsőre,ott jó beállításokkal akár el is viszi a front szett az egész produkciót. Ezt most hagyd ki, úgy a 150 már tényleg nem lesz elég.

    Számításaim szerint, ha jó akciók lesznek (mert tavaly voltak!), akkor ez eddig 110-130k között megáll. A maradékból kell venni az ajtókra szigetelést és a vezetékek-csatlakozók (táp, biztosíték, rca,hangszóró), ami nagyjából beleférhet a keretedbe (110k-tól számolva biztosan, 130 azért már inkább nem). Ezután beszerelés és nagyon sok állítgatással messze jutsz majd a mostani hangtól... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák