Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • I'am Dony

    őstag

    válasz szakall77 #56161 üzenetére

    Köszönöm a segítségedet.

    Igen az ajtó szigetelése alap, ez természetesen megcsinálom. Viszont nagyon jó, hogy szóba hoztad a jelátalakítót, mert pont azt javasolták, egy autó hifis szaküzletben (!) hogy mindenképpen kapcsoló jelet is generáló átalakítót használjak. Mire mondtam, hogy olyan erősítőt választanék, ami a nagyjelszintet fogadja és erről auto remottal be is kapcsolódna... Azt a választ kaptam, hogy az erősítő "jelátalakítója" nem olyan jó minőségű, ezért kell mindenképpen a: http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=65&termek=23090 hozzá. :F na itt most kicsit nem értem akkor.

    Az erősítő javaslatodnak is nagyon örülök és szeretném megkérdezni, hogy a leírtakon kívül miért pont ezt a gyártót ajánlanád. Ha neked ez bevált azt értem, egyéb bővebb infó is érdekelne. Csak azért mert kb. lehetetlen erősítőt választanom az óriási kínálatból. Ha tudod miben más, jobb stb. mint pl. Alpine, Audison, Hertz, Gladen, Mosconi.
    Ha ezekről van jó vagy rossz tapasztalat, akkor szűkülne a kör.
    Az első szett azóta már megvan: Hertz ESK 165.5 lett.

    Mélyláda nem lesz ezt írtam igen, de a bal ill. a jobb oldalon hátul pont van annyi helyem a kerékdobok mögött a csom.térben, hogy egyedi dobozt be tudok rakni. Ez új feljemény igen, uh. mindenképpen 4 csat. erősítő lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák