Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci.M

    senior tag

    Sziasztok!

    Jelen:
    Vettem egy Seat Ibiza FR (nagyon tuti géééép!)-t és ahogy szokott lenni megörököltem az előző tulaj gányolásait...

    Nem tudom, hogy ő hogyan használta, de a kocsiban jelen pillanatban csak a két hátsó hangszóró szól (alsó hangszórók csak, a kicsi magas hátul se).

    Ami fura, hogy a kocsiban egy Budai, Hernan Cattannneo féle drogos cd volt (elnézést, nekem józanul nem a világom, nem sértésnek szánom :)) ) , egy olyan fejegységgel, amiről még a hangerő gomb is le van törve (Sony CDX-GT20)

    A két első hangszóró ki lett cserélve egy narancssárga Hertz-re (nem bontottam ki, nem tudom a típusát, de gondolom jobb mint a gyári. Az első csipogók nincsenek a helyükön (kiszerelte, vagy nem is használta őket az rejtély a számomra :) )

    A következő gányolás a Sony fejegység kábelezésénél található, mivel levágta a csatikat és érvéghüvelyeket tett rá, és így dugta be őket az autó csatlakozójába ahelyett hogy vett volna egy átalakítót, vagy rendesen összeforrassza őket... Gondolhatjátok milyen jól érintkeznek... Találtam kb 4-5 olyan vezetéket amit elvágott, de le se szigetelte, nem tudom hova mehetnek, jövő héten viszem autó villamosságishoz ha nem oldódik meg.

    Rövidtávú terv:
    Veszek egy Kenwood DPX-5000BT-t és rákötöm a négy mostani hagszóróra, illetve előre teszek két magast.

    Na itt jön az első kérdés. A rádió ugyebár alapból 4 hangszórós, de nekem 8 kéne. A csipogókat hogy kössem rá a fejegységre? Párhuzamosan kéne a nagy hangszóróval? Hangváltó kell hozzá, vagy be van építve?

    A fejegységen és a 2 magason kívül kell vennem valamit? Nekem normál ISO-nak tűnt a gyári csati, de majd lefényképezem. (Jelenleg nincs teló, G4 meghalt, OP3 még szállítás alatt) majd pótolom a képeket...

    A gyári hely 2DIN-es, de nem találok beépítő keretet. Kell hozzá egyáltalán?

    Hosszútávú terv:
    Majd kiderül :)

    Tudnátok ajánlani nekem 2 csipogót? Lehetőleg olyat amit egy helyen meg tudok rendelni a kellő dolgokkal.
    Ár/értékben normálist szeretnék, de lövésem sincs milyen kéne.

    Jó hosszú lett, remélem elolvassa valaki!

    Nem bánnám, ha nem kéne az autóvillamosságishoz vinnem, Ha Gödöllő - Maglód - Nagykáta körzetben segítene valaki jól összehozni, annak segítségét a munkadíjon felül pár sörrel is honorálom! ;)

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák