Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz Márton #38703 üzenetére

    Nekem pl arra volt kötve az erősítő kapcsolása. Ne kösd be, és ha szarul szól / nem jó valami, akkor meg kösd be. Nem lett semmi bajom attól, hogy nem volt bekötve, csak a fejem fájdult meg mire rájöttem, hogy miért szól ilyen szarul...

    Pioneer MVH-X360BT-ben gondolkozóknak:

    Én 2-3 hete vettem meg, elején lezajlott "vitánk" óta semmi bajom nincs vele, kizárólagosan BT-n használom, egy Nexus 5 + PowerAmp kombóval. FLAC/MP3-al sincs semmi gondja, a magyar ékezetes karaktereket nem szereti. A mikrofonját felvezettem az A oszlop kárpitja alatt, bőven elért a kábel, és mindenki akivel eddig beszéltem elég jól hallott. Hívás beérkezésekor csörög, majd a fejegységen egy gombbal fel lehet venni a hívást. Ha hívni kell valakit az is könnyen kikereshető (híváslistákból - elmulasztott/fogadott/tárcsázott), vagy telefonkönyvből (itt kezdőbetűt kell először a tekerővel megkeresni, majd utánna írja a neveket).
    Röviden én meg vagyok vele elégedve, ebben az árkategóriában aki BT-s fejegységet keres, az szerintem nyugodtan válassza ezt.
    Bárkinek lenne vele kapcsolatban kérdése, nyugodtan szegezze nekem :)
    Ja, MMben vettem, és pirosan világít :)

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák