Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa7

    őstag

    válasz Márton #38142 üzenetére

    Nekem Kenwood KMM-100 van, egyik barátomnak pedig a JVC X210E. Ami a JVC-ben előny, hogy lehet állítani a gombok fényerejét is, ez este hasznos, a KMM-100-ban csak a kijelzőt lehet. A JVC-ben viszont a menübe való belépés idegesítő, mert hosszan kell nyomni hozzá a menü gombot v. 5 másodpercig, ha csak lenyomod, akkor USB-n kereshetsz számot. Erre a KMM-100-on külön gombok vannak. A KMM-100 használata jobban kézre áll.

    - gombnyomástól egyik sem recseg (a JVC és Kenwoodot próbáltam)
    - előlapot könnyű felpattintani
    - kijelző mind2nél olvasható tökéletesen
    - rádió csatorna váltás is, és az USB is pöpec gyors (az USB-be még be sem dugtad de már játsza a 16gb-os, FLAC-el telepakolt pendrive-ot, manapság ez szerintem már mindegyiknél ilyen, ami 1A-el tölt)
    - mappa kezeléssel nincs gond, könnyen kereshető és gyors
    - tekerésnél csak szaggatottan van hanglejátszás és számomra marha lassan teker mind2 (a régi LG-men elkezdtem nyomni hosszan a számváltó gombot, felengedtem és magától tekert irtó gyorsan, ez nagyon hiányzik...)
    - usbről teló töltés van, elvileg 1A-el (persze ennek feltétele egy olyan usb kábel ami tud 1A-t, de fejegységről még sosem próbáltam)
    - android vezérléssel elvileg a telóról tudsz zenéket lejátszani, amihez kell a kenwood szoftvere, viszont a kenwood honlapján lévő link nem működik, play áruházban meg nincs fent a progi...

    A Kenwood (és JVC) végfoka egyébként nem rossz, ha nem veszel brutál első szettet. Nekem ezt a szettet hajtja. Pont hétvégén kíváncsiságból kipróbáltam külön a 2 csatornás Alpine erősítőmmel (Alpine 3549, 2*100W RMS) hajtva a szettet, de nem hallottam akkora különbséget amiért megérné berakni egy külön erőt az ajtónak. Nyilván egy komolyabb első szetthez édes kevés, de ehhez a 13eFt-os szetthez bőven elég.

    A Pio-t nem próbáltam, viszont abban van felüláteresztő szűrő (ez a Kenwood és JVC-ből hiányzik), amivel az első szettről le tudod vágni a mélyeket. Ezen kívül a 2 pár RCA vonzó, de ezt a Kenwood KMM 120 is tudja ennyiért.

Új hozzászólás Aktív témák