-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz zsolt19900 #37950 üzenetére
"azokról"
Nem lehet általánosságban beszélni "azokról", mert eltérő modellek. Ha a P88RS-re gondolsz, azon nincs USB port, ellenben adapterrel fogad USB-s eszközt. Vagy ott van a DEH-80PRS, aminek a hátulján van 2 USB csatlakozó, amire bármilyen USB eszközt lehet csatlakoztatni, akár direkt, akár praktikusan hosszabbító kábellel.
-
zsolt19900
őstag
oksi, köszi
pl gondolok én egy ilyen deh-p700btre
ez a jvc 501esemhez képest is sokkal frankóbb lesz, mert pl van rajta 3pár rca és így külön rcan mehet a mélyem hátra? vagy szebb lehet alapból a hangja? a jvc-t nem szeretném görcsösen lecserélni, mert tettszik, pusztán kíváncsiskodom
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
VIBO
őstag
Jajjajjj. Ne kövezzetek meg, de úgy döntöttem tegnap, hogy inkább maradok az új vásárlásánál. 2 év gari nagyon csábító. Szóval vettem egy renegade szettet. És nem bàntam meg. Sztem nagyon szèpen szól ahhoz képest hogy mennyibe fàjt. JVC KD-AVX1 fejjel és 4x Ultimate T2 6030-al.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
gabber01
addikt
válasz zsolt19900 #37952 üzenetére
ha csak a 3 pár RCA a fontos, azt olcsóbb, használt fejeken is találsz, viszont ezen a Pion nincs időkorr, ha jól tudom pl.
VIBO: milyen Renegade? és a 4 triax Ultimate mellé? vagy hogyan?
[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
zsolt19900
őstag
válasz gabber01 #37954 üzenetére
nem nem az a fontos, most hiányzik a min. 2db igazából ennyi az amit hiányolok, most szép összeért a rendszer, csak még ez az amaz
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
törölt tag
Sziasztok!
Vásárlási tanácsot szeretnék kérni: A feleségem Peugeot 206-ásba keresek fejegységet ami megfelel az alábbi kitételeknek:
- 1DIN, passzoljon a Pug gyári (gagyi) rendszeréhez
- Egyszerű kezelés
- Olvasson zenét memóriakártyáról, és a kártya behelyezett állapotban ne lógjon ki a masina síkjából (kilógó USB-Pendrive a gyerkőc miatt nem játszik)
- Kihangosító funkció Bluetooth-on keresztül (iPhone4S)Opcionális:
- Fogadjon CD-ket is
- Játsza le az iPhone-on lévő zenéket bluetooth-on
- Ha tölteni tudja a telefont az is előnyElőre is köszi!
-
gabber01
addikt
Cirka 40k-ból amibe ez a "minőség" került, nagyságrendekkel jobbat találhattál volna ha ránk hallgatsz, de most már mindegy. Egyébként valószínűleg nem hallottál mély jó mélyet, azért tetszik a hangja.
Az erősítő viszont nagyon karcsú hozzá.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
Bár a linkelt iromány nagyon ügyesen kelti a hangulatot, valójában azért ennek meg van az oka. Egy autóban elég sok mindent össze lehet barmolni elektronikusan, pláne a mai modern vackokban, ahol egy fejegységcsere is rémálom egy hozzáértőnek is, elég sok mindenre kell figyelni, mert ha valami balul sül el, porrá éghet az autó is. Nyilván ilyen "filléres" cuccoknál nem kell erre nagy hangsúlyt fektetni, valószínűleg a papír hiányát is elnézi a gyártó, de drágább régióban honnan tudja a gyártó, hogy a termék nem azért ment-e gallyra, mert szakember helyett csak egy magát annak gondoló szakbarbár majom kötötte-e be össze vissza az autóba a készüléket.
Lehet aztán puffogni, ezek tudatában...Ja, és normális helyen (ha ott vásároltál) ingyen bekötik.
[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
PiciPeti
őstag
válasz mortalwombat #37966 üzenetére
Köszi, már megoldódott, holnap viszem Gombihoz.
Garihoz:
Nekem anno a Pio fejjel volt egy meccsem az Autóhifi-outlettel. Hülye voltam, ellőttem az RCA-t, visszavittem, mondtam mivan, mondták erre nem vonatkozik a gari, de 99% hogy ez, de ha mégsem, akkor gariban cserélik.Szóltam, hogy én tettem be, mondták semmi gond, hiszen csak egy csatit kell összedugni, nem lehet elrontani. Szóval van aki normálisan áll hozzá. Na a MM pont nem ilyen lesz, de az már más kérdés.
-
PiciPeti
őstag
válasz gabber01 #37968 üzenetére
Én sem szólnék most, hogy akksiról húztam tápot, meg késleltető elektronika van előtte, és amúgy is, a fejegység maga van becsavarozva...
De az tényleg nonszensz, hogy pl egy nyomógomb, vagy kijelző meghibásodást visszadobnak azzal, hogy nem szakszerviz szerelte be...
-
sgery
őstag
Én mikor most vettem az erösítöt a MM-ban, azt monták, hogy a 3napos cseregarancia csak akkor él ha szakszerviz szereli be. A többiröl már nem mondtak semmi ilyet.
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Nem porosodik valakinél véletlenül Rainbow SL, vagy Rainbow GL 16 cm-es komponens szett, amitől megválna?
Esetleg még a kocsiban, de nem tart rá igényt?Üdv: Imi
[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
VIBO
őstag
Hi
Lenne 2 kérdésem:
1. Ezzel a fejegységgel hogy tudom megcsinálni, hogy rákössek telefont, vagy usb-t? JVC KD-AVX1
2. Ultimate T2 6030: Ebből nincs vkinek egy darab elfekvőben? A jobb elsőm elszállt. Vagy ha nincs akkor vennék egy pár hasonló kaliberűt arra is jöhet ajánlat
-
sgery
őstag
1. Se BT se USB bemenet nincs, így nehéz lesz bármelyik is. Elég olcsón vannak már ilyen fejesek, inkább csere érett.
2. Nem most vetted? Máris legyilkoltad?
Nekem van eladó 1 pár Ground Zero 650x ha érdekel.[ Szerkesztve ]
-
VIBO
őstag
1. És egy jack bemenetet nem lehet kivezetni vhogy belőle? Ha csere érett, akkor mit javasoltok?
2. Azok benne voltak a gépben. És most vettem észre hogy a jobb első recsegős magas hangerőn......
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
-
sgery
őstag
Én használtam régebben egy jobb minöségü transittert, de az még a gyári hifihez ment (Vectra B volt, de abba még egész jó volt a gyári szett - a jbl x50bt fejet és ground zero 650x kombót simán verte).
Alapvetöen nem volt vele gondom, amit tudott a hifi ahhoz elegendö volt. Ha olcsó megoldás kell, akkor olcsóbb egy 5e-res transmitter mint 20-30e-ért egy usb-s fejes.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
footy
addikt
5e ft-ert lehet venni hasznalt alap CD lejatszot, aminek millioszor jobb a hangja mint barmelyik fm transmitternek.
--Szerk--
Hatterinfonak annyit, hogy 5-6db transmittert probaltam ki 2-12eft-ig es mind szar volt. Ha utanaolvasol a technikai hatternek, akkor latni fogod, hogy egyszeruen nem lehet jo a minosege. Legjobb esetben is egy gyenge radiovetel szintu minoseget kapsz.[ Szerkesztve ]
-
VIBO
őstag
Na akkor kipróbálom a GPS-eset és megmondom, hogy milyen lett a minőség.
Amúgy a fejegységből nem lehet előrehozni egy rca-rca-jacket előre?
-
kacsa7
őstag
Attól függ milyen a fej a kocsiban és milyen a rendszer. Renault Megane Limusine-ban gyári fejegységen a Nokia N8-amról játszottam zenét a telefon FM transzmitterével. Teljesen tiszta volt a hang, jó volt az antenna és a fej azon az autón erre a célra. Abszolút hallgatható volt. Mentünk így kb. 100 km-t. Nyilván sosem lesz cd minőség és biztos hogy jobb hangszorón kijött volna a tökéletlensége az egésznek, de ott, azon a rendszeren abszolút elfogadható volt.
Bármilyen másik, utólag beépített fejjel (Alpine, Pio, LG) próbáltuk az N8 transzmitterét, mindegyik zajos volt. -
footy
addikt
A manual alapján két opció van:
JVC KS-U57
JVC KS-U58 -
mortalwombat
tag
Sziasztok!
Ma kicsit foglalkoztam a csomagtérajtó szigetelésével-holnap az ajtó burkolata jön. Hatásosnak bizonyult, már nem hangoskodik annyira-sajna a rendszámtartó keretet nem bírom levenni, be van rohadva a csavar
Viszont a következő 'problémám' van: az autóhifi mélynyomója (pedig csak egy 25-ös zárt sub-igaz a jobbik fajtából ) berezgeti a BJ-s 323F-em tetőspoilerét. Van valakinek tippje/tapasztalata/infója arról, h hogyan lehetne megszüntetni a rezgést? Nem szedném le feleslegesen, ha nem lehet ésszerű keretek közt orvosolni a rezgést.
MInden infót, tippet, segítséget előre is köszönök -
footy
addikt
válasz mortalwombat #37993 üzenetére
AZ ilyesmit kétoldalú ragasztóval szokták.
-
PiciPeti
őstag
válasz mortalwombat #37993 üzenetére
Ha nincs gyárilag oda gumi"kéder", akkor ahogy a kolléga mondta, kétoldalas rag.
3M-nek van vastag szivacsos, zárt cellás. Erős mint a szög, és teljesen vízálló. Műhelyekben is ilyennel szokták ragasztani.
-
nagyúr
Ha valakit érdekel Sony 7750 (világos verzió) akkor tudok egy eladót, 12-15 között megválna tőle a tulaj. Szerencsére nem tudja milyen jó cucc Én is megvettem volna, csak tegnap PiciPetivel kipróbáltunk egy Kenwood KDC-W8531Y-et és hát na 15-ért olyan patent állapotban volt, hogy nem hagyhattam ott. Gyári doboz, papírok, távirányító, kormány táv, cd, keret minden, karcmentes kijelző
-
sgery
őstag
Szerintetek a gyári multikormányt rá lehet kötni valahogy a kenwood 92sd fejegységre? A fejesen van hátul 1 szálon kormányvezérlö kábel, a fö kérdés, hogy kommunikálna-e vele?
-
nagyúr
Steering Wheel Remote Control:
Control your Kenwood head unit using the factory-installed remote controls mounted on the steering wheel of your car.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest