Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    válasz PiciPeti #36384 üzenetére

    igazából "építkezni" nem szeretnék a jövőben max egy fejet szeretnék majd cserélni, szóval ha a bővíthetőség szól mellette egyedül és mondjuk nem az "osztályokkal" jobb szebb hangzás, akkor megelégszem a kárpowerrel is, ami azért 10e el olcsóbb.

    DE ha azt mondod, hogy megéri 20onx ezerért az a udimension erősítő akkor beleinvesztálok, mégis csak a szememnek is jobban tettszik (lehet, hogy látható helyen lesz) stb.

    kábeleket milyent nézegessek? segítenél/nétek? ugye első szetthez egy +/- tápkábel + bizti és 1 pár rca kábel kell (ha jól számolom). Milyent nézegessek?

    Továbbá milyen szigetelőanyagot? Elég "csak" a hangszóró körül, vagy ha teszem azt leveszem az ajtókárpitot és kiszigetelem ott ahol lehet az úgy jobb lesz?

    bocsi a sok "fura" kérdésért, de úgy vagyok vele, hogy ha 1x kerül 10-20e-rel többe de évekig nem kell hozzányúlni akkor rááldozom és szeretném itthon megcsinálni, szerelésben picit jártas baráttal.... hely, idő van ezért is nem gondolkozom egyenlőre szakbeépítő ember segítségén

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák