Hirdetés
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Yettel topik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Miert ne lehetne jol csinalni, a kerdes az hogy mennyi kedved es affinitasod van a gepeszeten kivuli dolgokhoz.
Nalunk Hollandiaban, epitesziroda valogatja milyen szintet kepviselnek, lattam mar gyengebb es magas szinvonalu modellleket is.
Itt az epiteszek modellezoi nagyvonalakban modelleznek, nem sok idot szanva a reszletekre es a bonyolultabb csomopontokra, de nekik nem is kell szerintem.
Ha ram hallgatsz ugy a legegyszerubb bele noni, ha statikai modelleket csinalsz, azoknak nem kell olyan reszletgazdagnak es pontosnak lenni, par ev es at lehet nyergelni az epitomernoki vonalra.
A lenyeg, kulfoldon sokkal tobbre mesz ha egy allasinterjun oszinten elmondod, hogy mennyit tudsz es szerinted mit varhatnak el toled.
Minthogy a Magyar modi, hogy bekamuzok , hogy mindent csinaltam remelve, hogy par ora youtube tutorialtol remelve azt hogy menni fog ez.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-strike CS2 case / skin ládákat, skineket vennék !!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladók az alábbi Collector's és special edition játékok!
- Microsoft Windows és Office Licencek / AZONNAL!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen