- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz mindfreak #4149 üzenetére
A mikroszálas kendő tökéletes,ha megfelelő minőségű. Viszont nagy a minőségbeli szorás közöttük,úgyhogy látatlanba nehéz lenne megmondani,hogy melyik jó vagy nem. Ajánlom még a Vileda-t az eredetit. Na az nagyon jó kis cucc A max 10 alkalom az csak hozzávetőleges volt,mivel egy idő után elkezd koszolódni ill vizkövesedni is,és ezzel szép mikrokarcokat lehet karistolni a fényezésbe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
nVIPER
senior tag
-
Moric
aktív tag
válasz zsolt1129 #4151 üzenetére
Egy apró trükk. Ecetes vízben áztasd egy egy kis ideig. 20-30 perc. Oldja a vízkövet, utána megint puha lesz a mikroszálas kendő.
Lekencéztem az autóm. Sajnos nem a legjobb 'polír' anyagot választottam hozzá, a pókhálósodást nem tüntette el. Pedig azt ígérték, hogy feltölti az apró karcokat.
A kemény karnauba wax egy álom. Nem lehet belőle sokat használni, és két rétegben gyönyörű vizes hatása lesz. A 250ml szerintem életem végéig elég lesz.Políranyagot meg próbálgatnom kell tovább, míg meg nem találom a számomra ideálisat.
-
nVIPER
senior tag
Én a Maxolent akarom egy kicsit felejteni, ugyanis a 91-es csiszoló pasztájuk a pókhálosodást se tünteti el, pedig azt mondja a srác, hogy ez való erre. Ezért akarom kipróbálni a Menzernát vagy a 3M-et. Csakhogy 3M- forgalmazó Miskolcon nem nagyon van.
Moric, ha ki akarod poróbálni a Menzerna cuccokat akkor szívesen veszek itt a viszonteladónál neked, számlával, és elküldöm postán. Persze csak ha érdekel. De lehet meg kéne maradni a Jó öreg 3M-nél[ Szerkesztve ]
-
Moric
aktív tag
Köszönöm rendes vagy! Most kentem rá több ezer forintnyi waxot az autóra, tavaszig le nem szedem róla.
Menzerna acwebshop-ból rendeled meg 14e Ft felett nincs szállítási díj. Az meg könnyen összejön, ha veszel egy csiszoló polírt és egy befejező polírt.
3M-ből is komplett rendszerek vannak, a szerek egymásra dolgoznak. Nem igazán lehet kihagyni egyiket, másikat.
3M van a közelembe ha bár mi kell csak szóljatok, a bolt és a posta egymástól 100m-re van... -
zsolt1129
addikt
-
nVIPER
senior tag
Srácok elveszítettétek a fonalat. Ez tetszik. Nekem van egy használt üres flakonú kárpittisztítóm nem kell?
Dodi: Vettem egy Vanish szőnyeg és kárpittisztítót. Érdekelne, hogy nem fakul tőle a kocsiban a kárpit, mondtad, hogy ez a legjobb. Nekem mindig foltosra szárad meg, de miért?
-
törölt tag
válasz #00809728 #4171 üzenetére
ilyen Solac ECOGENIC PRO 15 Mod LV1450 gépem van, szerintem megéri
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Charley76 #4176 üzenetére
Én wynns injector pucolót használtam, úgy éreztem ért is valamit, a harmadik tanknál már nem, holott 4000km az eredeti papírja szerint.
Persze ez szubjektív és mindhárom alkalommal más kútból volt az alap 95-ös nafta. Lehet hogy a végén dzsuvásabbat kaptam. Még toltok bele valamit a kövnél is, mert még pucolom a rendszerem. Aztán omv carrera. Legalábbis ez az aktuális tervezet.[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
Dodi Nekem valami jó polírozó gép kellene. Mit ajánlasz? A mostani egy kicsit megviselt. Excenteres legyen, kicsi, nagy, stb. Mondj valamit rá
-
mindfreak
őstag
Szia Dodi!
Újragondoltam a dolgot, és mivel nem szeretnék kiállítás szintű minőséget, csak valamennyi csillogást és védelmet elérni - a lehető legegyszerűbben - ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy Zaino AIO + CS párosítást (+Z7, Z6)!
A kérdésem, hogy a leírás szerint az AlO tartalmaz enyhe polírozóanyagot és az mennyire lehet káros a 3 hónapos autómnak? -
zsolt1129
addikt
válasz mindfreak #4184 üzenetére
Én is így vagyok vele. Mondjuk nálam már teljes a repertoár,megvettem amit akartam . Egyébként én azt mondom,hogy amit leirtam az lenne az optimális választás. 3 hónapos autót nem kell még polírozni ( persze vannak kivételek) a Z-5 simán el fogja tüntetni az apró mosókarcokat.
Vagy az lenne a legjobb,ha tudnél róla dobni pár képet.
[ Szerkesztve ]
-
Moric
aktív tag
Bevásároltam a Sonax Xtreme termékcsaládból. Kíváncsi leszek mennyivel tud kevesebbet, mint a mostani 'profi' cuccaim.
-
zsolt1129
addikt
válasz mindfreak #4188 üzenetére
Természetesen nagyon szép fénye lesz tőle . Igaz nem véletlenül javasolják a Z-2 -őt még fedőrétegként,mivel ez magasabb optikai tulajdonsággal rendelkezik,de ellentétben a Z-5 el ennek nincsen karcfeltöltő funkciója. De nagy tragédia nem történik,ha esetleg még marad rá keret,akkor a z-6 helyett használhatsz z-8-at,de mondom nem nagy tragédia,mert így is bámulatos eredményt fogsz kapni hidd el nekem .
Úgyhogy a helyedben a következőket venném meg kezdésnek:
Z-7 autósampon 3.860 Huf
Z-5 Wax 7.990 Huf
Z-FX 9.530 Huf
Z-6 gyorsápoló 4.760 HufEz így 26.140 Ft és tényleg tartalmazza az optimális kezeléshez szügséges dolgokat. Így jársz a legjobban. Természetesen ezeket még lehet fokozni Z-2-vel Z-8-al is,ez mind csak a tárcádtól függ. Hid el nem egy alkalomra veszed meg ezeket,és GARANTÁLOM,hogy le leszel döbbenve az eredménytől.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nVIPER
senior tag
A Zaino üvegpolírját én is megrendelem, nagyon durva lehet. Mennyire durva karcokat lehet vele kiszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest