- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Magnum_ #3162 üzenetére
Hy!
Nos sajna nem olvastad végig.Ő már lekezelte egy teflon féle anyaggal ami zaino azaz 2k-s anyag.Ennek van eegy teflonos bevonata.Port igazából egy levegőspisztollyal is le tudnád fuvatni róla mert abszolute nem tapad rá.
Veretés nagyon jó dolog de ha finom por ment rá én azt kihagyom mert egész autót átvizezni felesleges.
Vődőr langyos viz majd egy jó minőségü vileda éppen ,hogy csak maga a vileda sulyával.
Majd jőhet rá a z8 -
törölt tag
válasz Magnum_ #3167 üzenetére
Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.
Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Nem.Polírgép az egy kicsi flex ami fordulatszabályzos.Einhellnek volt egy olcsó mondelje 15.000ft körül.Nos annál olcsobb dolgokkal ne is foglalkozz max ha nem polírozásra veszed.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Winner_hun #3170 üzenetére
Hy!
Hát ha valami mester csinálja és van rá 1-2 napja akkor tuti lesz a munkája.
Ugy tudom hondád van amin azért van pár él.Ha azt nem szakértő csinálja akkor könnyen ujrafényezés lehet belőlle.
Szóval én nem ajánlom.Igazából ha kifoltoznak egy kocsit és ugy fujják meg akkor szoktak ilyent használni....
-
-
Winner_hun
titán
válasz #00809728 #3173 üzenetére
A motorháztetőn a kavicsfelverődéseket gondoltam ily módon eltüntetni, ott szerencsére csak 2 él van, ha jól rémlik ott pont nincs kőfelverődés. Nameg a lökhárítón, az már egy krátertelep, azt lehet egyszerűbb újrafújni Bár az annyira nem látszik, szóval az mellékes.
Amit mostanság szeretnék csinálni az a felni újrafényezés (holnap állok neki), motorháztetőn kavicsnyomok eltüntetése, ehhez kéne némi segítség, hogyha ki vannak kenve a gödrök (természetesen alapos tisztítás után, 96%-os alkohol megteszi) akkor ha azt szintbe csiszolom utána mivel polírozzam? Van ilyenre külön polír, ha igen akkor mit érdemes keresni? (mert ugye matt lesz az egész)
Ezen kívül lehet az egész kocsit átpolíroznám, mert sajnos van rajta néhány karcolás, de utána kapja majd rendesen a védelmet Amit vettem viaszos polírt az sajnos csak ideiglenesen tüntetni el a karcokat, ezért gondolom a teljes polírt utána meg az aktív védelmet.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
törölt tag
válasz Winner_hun #3176 üzenetére
2 kezes batárt vett az egyik haverunk Würthön keresztül valami nagyon olcsóért.
Megemeltem és azt hittem vissza esek vele.
Mondtam neki vizszintes fellület elmegy de ha függőleges lesz mit csinál.
Hát eleínte "hülye " voltam a szemében de amikor nekiállt a merci kisbuszuknak akkor mondta IGAZAM volt és ne haragudjak. -
törölt tag
válasz Winner_hun #3177 üzenetére
Amit vettem viaszos polírt
Sajnos ezektől a termékektől óvlak benneteket.
Polírozól vagy WAXOLSZ
-
Winner_hun
titán
válasz #00809728 #3180 üzenetére
A sonax nanos polírozós waxot vettem, akkor lehet rosszul emlékeztem arra amit mondtál Túl sok boltot kellett bejárnom és persze hogy a legutolsóba találtam csak...
A polírgépet leütöttem, köszönöm Múltkor kerestem, akkor nem találtam ilyen árban.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Gergello
addikt
Észrevettük, hogy fater autóján egy két helyen elkezdett halványodni a festék, halványabb kék lett. Éleken, pl tank sapka széle, sárvédő motorháztetővel párhuzamos széle. Ez mitől lehet?
Ami a legnagyobb poén az egészben: kb 1 éves kocsi, 20k kmel szalonból. Kíváncsiságból le lett rétegvastagság mérőzve és a jobb eleje, jobb hátulja nem passzol a többi részhez. Maszek fényező még azt is megmutatta, hogy hol látszik a maszkoló szalag nyoma. Nem kicsit lesz kiverve a balhé
úgy érzem. Már ott tartunk, ha szalonból veszel új autót azt is rétegvastagság mérőzni kell
Nem kezd el kikopni vagy mi észre sem vesszük. -
törölt tag
válasz Winner_hun #3181 üzenetére
Hy!
Az a srác ilyenekkel foglalkozik.Jó kis áru.Igaz a talp részét majd cseréld le valami kisebbre mert az az über brutál nagy talp mindenhol lekapja majd a festéket.
Vagy a srácnál veszel kisebbet vagy a praktikerben.Aztán jőhet a szivacs ill marad a nagy talp + fényesitő korongok...
Jó cucc kézre áll és könnyü.
-
Magnum_
nagyúr
még egy kérdésem lenne, bár lehet rossz helyen teszem fel. csavarral fogattam fel a rendszámtáblámat a csunya keret helyett, és nagyon sokszor (millioszor) láttam már német rendszámos autokon, amin szintén igy van rögzítve, hogy a csavaron van egy kis fehér (az ujabbakon a kék EU-s részen kék) csavar takaró, mint egy gomb. hol tudok ilyet beszerezni? (lett volna jo kétoldali ragasztóm, de nem volt türelmem hozzá)
I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
Anno mikor kint meloztam az AMG részlegnél ott ilyennel dolgoztunk hétfőtől 06:00-szombat 14:00ig egyfolytában ment a masina.Nem is volt velük gond sosem.Akkor siekrült ott megcsípnem egy ujat 45.000ft-ért.Könnyü és tényleg erre találták ki.
Találtam a vaterán egy ujabb modelt.
-
Magnum_
nagyúr
-
Charley76
csendes tag
Szijasztok!!!!!!!!
Gyerekek ez a zaino cég egy nagy hatalmas átverés,mert mailra nem válaszolnak a telefont meg nem veszik fel egész nap.Kivan az összes t ... -öm velük.Akkor meg hogy a trutyiban meg lehet rendelni toluk.
[ Szerkesztve ]
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
törölt tag
válasz Charley76 #3191 üzenetére
Hy!
Most hívtam fel a srácot 2 csőrgetés után fel is vette.E-maileket átviszgáltattam vele 1db olyan levele sem volt amire nem válaszolt volna.
Ha tegnap hívtad akkor tény,hogy nem volt elérhető mert Külföldön volt.
Most hívtam és elérhető volt.El is mondtam neki amit írtál és arra kért nyugodtan hívhatod.
Levelekre már más is panaszkodott pld freemailosok mert valahogy azok sosem jőnnek meg neki.Lényeg,hogy elérhető...
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Csáko!!!!!!!!
Hát én nem tudom nekem nem veszik fel a telefont de mostmár mindegy mert külföldön vagyok és bisztosan külföldre nem szállitanak.A Turtle Waxrol csak annyit hogy sokan dicsérték még mielöt a Zainot ajánlotad.
-
Charley76
csendes tag
Ja és nem Turtle Waxos vagyok én a Zainot akkarnám kiprbálni mert mint irtam már a multkor is hogy semmiféle anyagot sem használtam a hintomra.Zainoval szeretném kezdenni az elsö polirozást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest