Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz bippeti #31484 üzenetére

    Nagyjából jól látod. Sajnos az esetedben valamilyen makacs szennyeződés és a túlzott nyomás, illetve nem megfelelő technika okozta a sérülést. Vizesen, megfelelő mosó eszközzel elkerülhető, de a profik is azt mondják, hogy nincs karcmentes mosás. Persze ez több volt annál, ők nano méretű/mélységűre gondolnak.

    Egy jól karbantartott autón azért lehet érintés mentes mosással is jó eredményt elérni. Például polír után, megfelelő felületkezeléssel wax/coating jónéhány mosást áthidalhatsz úgy, ha egy wax friendly előmosót használsz, ami nem bánja a bevonatot de a road shitet feloldja. Ezt mondjuk habosítóval viszed fel alulról úgy a derék ("vállöv") magasságig. Hagyod hatni és sima, lágyított vízzel levereted, persze ilyet csak az érmés mosóban kapsz. Ha minden klappol akkor elég minden 4-5. mosásnál vödröset csinálnod. Ha jó a bevonat és nem melegben mosol, illetve a víz is kellően lágyított, akkor foltmentesre fog száradni.

    Minden esetben csak akkor szárazolunk, ha rendesen elő lett készítve a felület, időnként gyurmázva van és alapos mosást kapott. :R

Új hozzászólás Aktív témák