Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz focvis #30900 üzenetére

    Nagyon elégedett vagyok vele, a száraz és vizes tapadás eszméletlen, csendesebb is mint az előző pirelli szett, de kopást nem tudok mondani nagyon, mert csak hétvégi kocsi, ritkán fut havi 3-5 alkalommal. Egy éve vettem a szettet kb újszerű, de nem is ment sokat, olyan 2000 km van benne igaz nem csiga tempóban ;]

    Rengeteget olvastam utána hogy Sport Contact 6 vagy PS4 legyen, nem bántam meg. Nem sokkal, de minden téren veri a contit. Plusz ha több sportosság kell, már kijött a PS4 S. Amit nem kérdeztél, pedig az egyik legfontosabb, sokkal magabiztosabb tőle az autó. Az első kormány mozdulatnál éreztem, hogy ez valami nagyon jó, sokkal jobban kommunikál veled, és úgy érzed hogy amit az előző szettel épp hogy bevettél 50-el, itt gond nélkül megvan 80-al. És ezt kb tudja is, néha úgy érzem túl magabiztossá tesz kanyarba és féktávon.

    Újra ezt választanám, gondolkodás nélkül. A pirellik nem jöttek be, a Contik nem voltak rosszak, csak az SC5 még úgy kopott mint ha muszáj lett volna, amikor frissítették, akkor jobb lett a kopása, de romlott a zaj/komfort/tapadás. Állítólag a 6 már jobb minden téren, de nem vezettem még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák