Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz szazbolha #1204 üzenetére

    Pedig pontosan arra van szükség, hogy a minősitgetésbe torkolló beszélgetésnek álcázott hangulat rombolást lefojtsa valaki. SENKI nem mondta, hogy nem lehet valakinek véleménye. Valakiről viszont nem lehet negativ, ha van, akkor ezt közölje másképp (pl kimegy a géptől, oda fordul a falhoz, és annak elmagyarázza). Témáról lehet eltérő vélemény, de ezért semmilyen formában nem kell lejáratni a másikat. Pl úgy sem, ahogy most fapaci tette dgyuri ellen, miszerint dgyurit "hősnek" nevezi, önmagát igazolja azzal, hogy Ő mondja, tehát Neki van igaza (isz évek óta tapasztalja és kész ), mig amit dgyuri irt saját tapsztalatairól, az katyvasz, se füle se farka (holott mások is tapasztalják, hogy az mp3 rosszabb minőség, az optika rosszabb minőség, de ez lényegtelen), fapaci önmagát igazolva leirja, hogy nem rosszabb, mert Ő nem tapasztalja, amivel nincs baj, de itt jön a nemkivánatos rész: dgyuri attól, mert nem akar hallgatni mp3-at és optikai kimenetet sem akar használni, mert ezeket rosszabnak tapasztalja, akkor dgyuri természetesen egy "HŐS" , akinek mondandója katyvasz. Mert ugye fapaci tudja, és ezért minősiteni kell a másik embert az eltérő tapasztalata és véleménye miatt. Arról nem beszélve, hogy Doriannak meg kell erősitenie fapaci véleményét helyeselve, hogy dgyuri egy "HŐS". Nem, dgyuri nem olyan fórumozó, akit ki kell figurázni, fapacinak kell fórumozás alapjait elsajátitani, mert az eltérő vélemény miatt lehősözni, lekatyvaszozni, se füle se farka minősitéseket tenni egy SZERINTE hülyeség miatt megpróbálni minősiteni, ezt nem kultúrált fórumozásnak hivják, ennek elfojtása nem a hifiről beszélgetés végét jelenti, és jelen esetben pont ő az, aki még csak fel sem ismeri, hogy megsértett valakit doriannal karöltve.
    Ha szerinted, fapaci szerint, bárki szerint bárki gyalázása, sértegetése kell egy fórum működéséhez, akkor szembesülnötök kell azzal, hogy NEM ebben a fórumban.
    Dedószint magyarázni egy normális hangnemet a másik ember felé, hogy mi az, ami nem sértő? Igen, az, fárasztó, de a sértések jelen vannak, annak eltűrése sokkal nagyobb gond.
    Ismételten megkérek mindenkit: FEJEZZÉTEK BE ezt a stilust, mert tönmkre teszitek a fórum hangulatát, nem lehet ezt olvasva fórumozni, az ember kedve elmegy aqttól, hogy leirja véleményét, mert ha az különbözik pl fapaci véleményétől (azért ő van emlitve, mert utoljára ő hibázott, én pár napja hibáztam utoljára), akkor fapaci hőst kiállt, se füle se farkát mond, katyvaszt emleget és lejárató hangnemben minősiti a fórumtársat!
    Nem vagyok topicgazda, lehet, hogy szerinted nem vagyok erre alkalmas, de abban tévedsz, hogy a negativ hangvételű, azaz egyet nem értő beszélgetéseket akarom lefojtani. Erről szó sincs. Sőt, remélem, hogy észhez térnek emberek és megértsék, hogy nem kell senkit gyalázni. Aki pedig nem hajlandó észhez térni, azt a leendő topicgazda remélhetőleg kitessékeli a topicból. nem kell nekem a topic gazdai poszt. A topic normális hangvételét akarom, tegyen más rendet, ne maradjon meg a mocskolás, ne legyen elfogadott semmilyen formában. Ha más vállalja, örömmel veszem tudomásul, ez nem álomfeladat. De kényszerű a topic jelenlegi működése miatt.

Új hozzászólás Aktív témák