Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • westcoastog

    veterán

    válasz koshmar #24131 üzenetére

    Az jó.

    más:

    ma suliban téma volt az áram, meg hogy villám hova ütött be, én meg elmeséltem hogy nálunk a folyosón megjelent egy gömbvillám, persze akinek elmondom hülyének néz, meg kérdezik mennyit ittam, tejbegrízt ettem 10 évesen, nehéz lett volna berúgnom. Egyszerűen csak hülye vagyok biztos.... :)

    (#24133) Tibii91
    már jó régen volt, éppen mentem volna ki a szobából, nyitnám ki az ajtót, függönyön keresztül láttam egy nagy sárga izét elhúzni a folyosón, majd az ott lévő ajtón nekiment az üvegnek és felrobbant. Apám mesélte hogy volt, ott ült a sarokban cigizett, elkezdett szikrázni a sarok majd megjelent a gömb, éppen mellette suhant el, úgy még életemben nem szartam be mint aznap. Ja és sima esős idő volt, bár lehet volt egy kis mennydörgés-villámlás akkor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák