Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F34R

    nagyúr

    válasz Ł-IceRocK-Ł #24077 üzenetére

    mert a későbbi trunk (igaz ha most telepítettél mphct akkor már benne kell lennie .)
    egyébként meg nem dxva hanem evr vagy evr custom a render. dxva olyan helyre kell ahol nincs vista sp2 vagy win 7 , de úgy tudom hogy xp + net 3.5 után már ott is bepipálható. még jobb teljesítményt hoz alacsonyabb fogyasztással.

    esetleg ha nem menne vele akkor kmplayer de én inkább a potplayer fork-t ajánlanám szigorúan 32 bitesbe.

    (#24073) westcoastog

    miért lenne az haali splitter kell hogy összefűzze az op/ed a videóhoz és így nem csúszik felirat sem a hiányos részek miatt (windowson linuxon meg mplayer2 és elég is pár dologra)
    aztán ott van a coreavc a nem szabvány formátumot mint a hi10p csak ez tudja szoftveren normális sebességgel lejátszani mert hardveresen ezt nem lehet dekódoltatni.

    #24080) FireKeeper

    dettó windowson foobar és mpchc / potplayer volt utóbbi jobban bejött főleg mert agyonra konfigurálható + seek (tekerésnél egyenletesebb volt)

    És egyéni vélemény ha valaki nem BD25/50 formátumú mts videókat néz (min 2magos cpu ás egy jobb gpu ) , annak felesleges is a codec pack. Viszont akinek vannak extra igényei és régi gépe van akkor feltétlen rakja fel mellé a CoreAVC-t (jah igen elfelejtettem mondani hogy nem ingyenes.)

Új hozzászólás Aktív témák