Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz Ł-IceRocK-Ł #23413 üzenetére

    Cerberus csóka is ugyanúgy indoktrinálva van, mint Saren. tehát gyakorlatilag a Reaperek irányítják. és minket is meg akarnak törni, ami a 3-ban control és synthesis végeknél sikerül is, mert nekünk is olyan lesz a szemünk. a controlnál elég egyértelmű: hogyan lehetnénk képesek egy nálunk sokkal összetettebb, megfoghatatlan, végtelen befolyással, erővel rendelkező fajt irányítani, mikor annak szolgái vagyunk?

    "Szóval lehet hogy lesz 4, vagy egy hasonló cím alatt egy másik gém, ami majdnem ugyanaz, csak sephard nélkül, más nyomvonalon, tudja a fene."

    ez már csak azért is elég valószínű, mert ME széria igencsak nagy jó franchise lett, egy szép fejőstehén, amivel mindent pénzt lehet kaszálni. gyakorlatilag az NFS, Fifa és stb. címekkel is szinte már csak ezt művelik. összecsapnak egyet évente és fejik a tehenet.
    mivel a ME egy RPG, ezért nekem úgy tűnik, hogy MMO-vá alakítják idővel, fizetőssé, mert azzal durván ipari mennyiségű pénzt lehet keresni. viszont az EA van annyira imkompetens MMO témában, hogy simán elcseszik. és van annyira szemétláda, hogy még véletlenül sem free-to-play MMO-t csinálnak belőle (csak mondjuk extra fegyókért, páncélokért kéne fizetni), hanem jó magas havidíjasat.
    a Perfect World egy jó példa, van pár free-to-play MMO-juk és lesz is még. de szépen dől nekik a zseton a játékokból, mert hiába free, extra account is elérhető, tehát lehet továbbra is havidíjasan játszani, ami extrákkal jár. plusz rengeteg player elég lusta farmolni nyugaton, ezért megveszik a jó cuccokat, mert hát van rá bőven pénzük. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák