Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Nincs valakinek régebbi konfigja aki potom pénzért eladná ?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép jó estét az uraknak!
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #22756 üzenetére
Jóestét.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #22755 üzenetére
ha kicsengetem, házhoz teccik hozni?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zolisx4
őstag
Jó estét az érkezőknek
-
westcoastog
veterán
válasz zolisx4 #22759 üzenetére
Estét.
Még nem sikerült találnod lukas takarókat?
Szerintem holnap szétnézek a számtekboltokban és veszek egy 8cm-es ventit, nem szeretnék pestről venni utalgatni stb, anyum sosem tudni mikor ér rá bemenni a takarékba
Remélem annyira rossz felhozatal nem lesz ventikből. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #22760 üzenetére
Arctic F8 ról mint haszáló azt tudom mondani, hogy 1000 rpm ig hangja nemsok van, 5-600 körül semmi, de ilyenkor légszállítása is épphogy. 1500 fölött van, 2000 nél már hangosnak mondanám.
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
zolisx4
őstag
válasz westcoastog #22760 üzenetére
Nem volt még időm írtam is hogy lapcsere meg hasonló de holnap elmegyek és megnézem neked, itthon nem találtam .
Chieftec ventilátort tudok neked 8 cm ami jó ,árat holnap tudok ,ha érdekel -
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #22761 üzenetére
Szerintem olyan tuti van, gyarmaton, miféléket érdemes még nézni? Vagyis mi fordulhat elő egy vidéki számtechboltnál? De szerintem elég ha szellőt lök mert egy csőre lesz rá erősítve ami a vga-ra irányul, le is rajzoltam múltkor hogy, csak jó lesz.
(#22766) zolisx4
ja igen, okés.
Szerintem inkább szétnézek itt a környéken, anyumat nem szeretném zavargázni hogy utalgasson. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #22767 üzenetére
Én azt nem tudom nálatok mit lehet és nem lehet kapni
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #22768 üzenetére
Arctic venti biztos lesz, meg revoltec.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #22769 üzenetére
Revoltecről nem sokmindent tudok.
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #22770 üzenetére
Van egy 12-esem, hát szódával elmegy.
(#22772) Ł-IceRocK-Ł
nem[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #22771 üzenetére
Gondolom világít
-
zolisx4
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #22772 üzenetére
A revoltec elmegy egy darabig ,de egy idő után kikopik a csapágy és zörgős lesz ,ja és világít általában ,ez az olcsóbbikra vonatkozik ,van belőlük drágább verzió is ,azok jók .
-
zolisx4
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #22774 üzenetére
Igen ventilátorok terén eléggé ,jó párat vettem és ki is dobtam mert hangos volt ,csapágyas lett ,a revoltec ventit azért szeretem,mert ha nem tetszik mondjuk a kék, akkor korál vörösre ,fehérre cserélgetem a ledeket rajta .
Tudod nálam ami villog világít az nyerő ,De az alaplap bios az bekavar
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #22776 üzenetére
Elsőre: Azt a kurva, na takarodj innen!
Másodjára: Mi van ecsém, ennyit tudsz???
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
-
zolisx4
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #22777 üzenetére
Azért annyira nem ,szeretem ha világít csak szolidan de világítson,legyen fény valamilyen színű ,most a kék ,mert a hangfalba is kéken világít a led
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz zolisx4 #22780 üzenetére
Nálam is most a kék dominál. A kék neon a gépházban virít, a színes ventit le kellett szedni az oldallapról a Ninja miatt. Bár márcsak a sárag meg a vörös led világított, fél éve kb megadta magát a kék meg a zöld. De annyira nem bánom.
-
Varoz
addikt
Na mi az abrak hipóharcosok?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
zolisx4
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #22782 üzenetére
Igen most nincs neon a gépben,habár több is van itthon különböző színű és hosszúságú,
De ezt a házat eladom,új terveim vannak, -
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #22785 üzenetére
Tesóm verdáját bütyköljük. Vett egy Voyager-t.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #22787 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #22789 üzenetére
Baszna be. 2.5 Dízel. (Zk örülne )
Jó kis elő kamrás. Hasonlít a Csepelre hangban.
ZkMé? Dia nap van?Úúúú, hülye.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
mizahogy....
Tudtátok? ma van Nokia jobb kezének a névnapja
szerk: nézd meg milyen nap van -.-
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #22789 üzenetére
Pont ez a típus van neki.
Illetve annyi, hogy az övé nem a fabetétes alufelnis limeted, hanem a sima TD.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
"Mert az igazság az, hogy a világnak nem volt igazán szüksége a VFTS-re, de sokkal szegényebb lett volna nélküle, mert a ladás mindig egy kicsit a közönségnek autózik."
Erre r.hadtul el kéne menni.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #22795 üzenetére
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #22799 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest