Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Estét!
Végül csokikat vettem, nem energiaitalt.
Annyira csoki-függő vagyok, hogy ha "találok" 140 forintot, azonnal megyek a boltba és veszek egy Pöttyös Guru-t.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
2011.07.09-16. nyaralááás, irány a horvát tenger, Vir sziget.
-
No-kia
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #2356 üzenetére
hmmm osztály társam anyják nem lesznek otthon eg yhétig a 12.i össze áll és mi már pedig eg yiskolát is megtudunk törni, nem még hoyg egy kis várost... nem hiába készült ez:
csaka srác azt nem tudja hol kössön biztosítást
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #2350 üzenetére
azanyja micsoda hűtő.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #2359 üzenetére
a hűtő nem nagy szám, inkább amit beleraktunk
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #2361 üzenetére
arra értem ofkorsz
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #2362 üzenetére
tudom hogy értetted
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jócak mindenkinek!
-
westcoastog
veterán
Hogy velem mindig kibaszik az élet. Most mennyiért adjam el ezt a rohadt monitort??
Már újonnan is 30 ezer az ára, ha meg 28 ezer alatt adnám miből veszek másikat. Á -
koshmar
addikt
Reggelt!
9.00 előtt át nagyanyámhoz. (7 km)
10.45-kor vissza. 12 kilós táska+ 33 fokos meleg.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
F34R
nagyúr
Delet !
(#2365) westcoastog
20k reális anyiért el tudod adni.
ez így szívás én is beáraztattam a gépem 105k monitorral minden pereputtyal , jó így is kijön a netbook + a háttértár no de akkor is 150k nak jobban örültem volna a gép most volt 1 éves , abban bízok hogy itt a környéken jobb áron eltudom majd passzolni.
(#2366) Tibii91
én is készülök bicózni de nincs az pénz amiért most kimennék + fekete haj
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #2368 üzenetére
hát ilyen ez a popszakma, sose volt egy életbiztosítás , szóval gondolhatod hogy nem ilyennek gazdagodszmeg
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
ki akart ezen meggazdagodni? Na de azért egy féléves fullhd monitort nehogymá 20 ezeré keljen eladni, érted. Szart nem ér az egész gép, bárcsak lenne normális hangkártya a laptopokban már hagyítanám is a fenébe az egészet.
Most ezt is a monitort nem adhatom el szaré húgyé, miből veszek másikat?[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #2371 üzenetére
(#2369) Tibii91
faszt akkora sebességgel nem tudok tekerni
(#2371) westcoastog
miért nem veszel usb-s hangkártyát ?az én monitorom is 21k -ra árazták be el kell sajnos fogadni hogy bukás az egész hardware vásár.
-
koshmar
addikt
Olyan 10 km/h felett már érezhető a menetszél.
Jó, mondjuk én 30-35 km!h felett járok minden fele.
Nem is szeretnek a papák-nénik, mert olyan lassan mennek, hogy amikor rájuk előzök, azt hiszik, állnak, és leszállnak a bicikliről.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
Hát de usb-s hangkártyára hol kötsz te 5.1-et, meg ilyen külső creative hangkártyák drágák, a noti projekt benne lenne 160-ba, drága ügy. Legalább a gépasztalom lenne olyan hogy a földre le tudjam hányni ezt a tetvedék gépet, de szexuálja a fülemet a hangja.
20 ezerből meg tudnék venni semmilyen monitort kb.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz koshmar #2376 üzenetére
én haverom mellett mentem 45km/h -t a határba tiszta úton ő robogóval ment
de nálam az volt a max meg valószínű hogy a 28-snál is mert már nem lehetett jobban tekerni(#2374) westcoastog
nem elég a stereo headphone ?
én usb.be emu-t vagy m-audio-t vennék(#2377) No-kia
bazz nah itt za ideje egyéni rekordot dönteni
[ Szerkesztve ]
-
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #2382 üzenetére
nem rosz ?, borzalmas az elite házat ami nekem van 3-4k vannak
ha a tiéd akkor sorry
-
westcoastog
veterán
Nem enyém, fekete festést 6k-ért megcsinálja jaja1981, meg amúgy ez anyagból van, régi workstation gépház, nem papírmasé mint a mostaniak, lehet fényezéssel bevállalom.
Én szeretem a workstation/server gépházakat.
Az ilyen cm elite és társai, meg az enyém ócska papírmasék, rezonál, zúg búg az egész, gépestől felborítaná egy lágy szellő.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #2384 üzenetére
látni amúgy rajta hogy masszívabb az én régi codegányom is jobb mint a mostani cooler , viszont belseje meg szarul van kialakítva így egálban vannak.
figyelj ha neked megéri nekem 8 , jaja enyém is a fölfön van így elviselhető a hangja -
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #2386 üzenetére
tényleg nem rossz
hhm régi chieftech-k közt van alég strapás is csak hogy menyiért vannak manapság nem tudom. -
westcoastog
veterán
Fasza, telefont most mondták vissza, újra vihető.
Hát nem veszek gépházat egy darabig. Azt a szerencsétlen úristenemet azt.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Most jöhetnél is, pont címerezés van. Sok pénzt lehetne keresni.
érdekes, anyum unokatesóója az egyetlen rokonunk , most tud adni munkát, (20 napig napi 11 óórában 5Kért szekrényt kell összeszerelni) és nem nekem szólt hanem az egyik barátomnak...
Az szép. Sajnos nekem is vannak ilyen rokonaim.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
koshmar
addikt
Estét!
Pokoli meleg volt.
Fürdés után kiültünk a partra dumálni- persze a napolajat hírből sem ismerjük.
Annyira égette a vállamat a nap, hogy...bekentem iszappal.westc: Asztali gépemnek pontosan ugyanilyen háza van.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #2395 üzenetére
Nekem speciel le van véve a bal oldala, mert a gép hűtése annyira rossz, hogy ha az rajta van, akkor a ventilátor bődületes iramban pörög.
Amúgy nekem teljesen mindegy.
Ha teljes csendben akarok netezni. előkapom a laptopot.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #2395 üzenetére
miért nem gányolsz 2 flakon metal festék és kész is 1800 ból megúszod
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Én a szerszámos ládámat egy nagyobb flakonnal festettem le. 700 pénz volt. Olyan lett, mintha gyári festés lenne.
3 rétegben lett lefestve, szóval tényleg jó lett. Mondjuk pont ki is fogyott. De egy számítógépházra 2 flakon elég, akár 3 rétegre is.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest