- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Estét!
Huh.
Ma öcsémmel tekertünk egy kukoricaföldön (ne kérdezzétek, miért ), erre valami nekinyomta a hátsó váltót a küllőknek, majd 180 fokkal felcsavarodott.
Ki is tört az egyik csuklója, meg jól elgörbültek kis lánckerekeket tartó lemezek.Sebaj, itthon szétszedtem a váltót, lemezeket be a satuba, visszahajlítottam.
Váltót újra beállítottam, mehet is tovább.
Öcsémtől is pénzt kéne kérjek már az ilyesmikért.Ja , ne biciklizzetek se kukorica, se napraforgó földön. Főleg nem 32 fokban.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
huhh orosz-magyar barátság komoly pia.
videókártyám meg a kutyának se kel[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah ma anyum itt ordibált hogy bárcsak másik családba születtem volna, meg hogy azt nézni hogy milyen ember lettem még a temető iis rosszab mindeközben hozzámvágott egy nyitott üvegásványvizet
szóval mosolyogva kisétáltam hátra bepakoltam egy garnitúra gumit a kocsiba majd elmentem hoyg " ha leadja a nyelvvizsgabizimet a suliban, akkor kap 30K-t abból kitudja fizetni a kocsi biztosítását, sziasztok" és elmentem kocsikázni meg bezsélgettem egyik haverommal aki a szomszéd városban lakik, aztán mikor már mindenki írkálta az smseket akkor hazagurultam
szerintem hatásos volt a lelépésem és jogtalan volt ami miatt haragszik, de hát felnőtt, csak neki lehet igaza...
faszom, semmi jófilmet nem találok már
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
dolgozol valahol, vagy csak otthon tespedsz, és eljársz néha gurulgatni?
de szerinted milyen alappal mondta/vágta ezt a fejedhez?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #2305 üzenetére
hogy megbeszéltük hoyg mikro vásároljak be, amikor mentem a munkahelyére elküldött h most nem ér rá.... elmentem moziba közben, aztán utána mintha semmit nem emlékezne nem mondta el mit kell venni.. de csaka vásárlás miatt mentem be kcosival a városba
aztán ma mondta h menjek be én meg az esti 20_17 es busszal akartam bemenni, mert hazafelé tök jól jött volna busz, erre ő alszik, felselehet költeni, majd 8 kor mondtam h jókor kel fel, majd utána jött amit leírtam...hogy ő nem fog 2 napig kérlelni h vásároljak be,
mikro én elsőszóra autóbaültem, de persze nekem nem lehet igazam
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
de nem dolgozol sehol, ugye?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #2307 üzenetére
nem, de erről most szó se volt, ős is tudja hogy minden diákmunkára jelentkeztem már ami van
-
Varoz
addikt
Én a helyedben lelépnék otthonról, mint a szél.
Azért ez nem állapot.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
jó én megértem hogy szar neki,mert neki se könnyű, hoyg még mindig az anyjával él, plusz most havi 40K val kevesebbet kap a 100K fizetése mellé, és ketten nevel minket sok hitellel... meg énse vagyok az az érzelmes ember és ez a bajneki, de én már nemhiszem h változnék
meg tény h lehet másnál rögötn első busszal mentek volna vásárolni, de én nem ilen vagyok, meg van a kis tervem az is tökéletes lett volna
szóval minden létező problémának a forrása hogy én érzéketlen vagyok nah de ez az amit nemén alakítok magamon
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Én megyek mert már önkéntelenül is csukódik a szemem- Ma is lenyomtam 16 órát és holnap is van nap. Bár holnap "csak" 6-kor kezdek.
Jóéjt!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
érdekes, anyum unokatesóója az egyetlen rokonunk , most tud adni munkát, (20 napig napi 11 óórában 5Kért szekrényt kell összeszerelni) és nem nekem szólt hanem az egyik barátomnak...
érdekes, pedig tudja az énhelyzetemet , nahmindegy
-
westcoastog
veterán
kapás van a monitorra, fingerz crozzd
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Reggel 3 kor végeztem, majd visszamentem rizsért...
8 kor keltem, üzemorvos, város, bolt, aztán bevásároláls a fiúkkal a hétvégi partira.
Asszem ma sem alszom ki magam."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #2316 üzenetére
Én sem aludtam az éjjel, piálás után nem tudok aludni, rohadt életbe is.
-
koshmar
addikt
Reggelt! (vagy mit...).
No-kia: Jó móka a kukoricásba hajtani.
Főleg, amikor a levele elvágja az alkarod.
Meg amikor majdnem eltörik a 4000 forintos Shimano váltó.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Csepel rules!!!
Tényleg jó bringák, csak a hulladék 28-as felni nem tetszik.
Semmirevalóan vékony, pár durvább egykerekezés, és az elejében már törnek is ki a küllők.De lehet velem van a baj, hogy egykerrekezni próbálok egy 30 éves Csepellel.
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #2323 üzenetére
Én is szeretem a régi technikát.
Viszont a váltó és a tapadás teljes hiánya idegesít. (a gumi egyáltalán nem "gomba" alakú, ergo ha bedöntöd> elburkolsz. )De csak mert én MTB-hez szoktam.
-
F34R
nagyúr
válasz koshmar #2324 üzenetére
nekem is van montim csak ott hever a garázsba lenyugdíjaztam
meg kellene javítani csak most nem érdekel csepellel veretem
(#2321) Tibii91xdxd hol is laksz ? nem kell valami no name corso bicó szar ilyen vékony szeleppel , a váltó is keresztbe van rajta fordulva nem emlékszem mi történt vele.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Mi is most voltunk nagyanyám házánál meggyet szedni, aztán kaptunk 1000 forintot, hogy költsük el valamire.
Végül visszahoztuk az ezrest, így most venni kéne valamit itthon.
Energiaitalt talán?Szerk: Jaja.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz koshmar #2329 üzenetére
nekem is akart adni benzinbe, meg ezekre, de mondom neki is kevés van, hagyja a francba mondjuk úgyis hozzánk kerül, mert mittom én vesz dinnyét, vagy barackot amit mi eszünk meg, szóval lényegtelen, de az azért csak más mint a sima pénz
elszóltam magam, pont most jött be és adobta ide a 2db 500ast de már ennél joban nem tudom kiabálni hogy mama hagyjad a francba tényleg nem kell akkor is iderakja
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #2337 üzenetére
ezeken kívül évekóta csak ásványvizet iszom , az megfelel?
-
westcoastog
veterán
ó jee kapás van a telefonra.
Aszondja:
Miért kell előre utalni?
nem véletlenül írtam ki a hirdetésben, de szerintem utánvéttel is elküldöm.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Szombaton lehet postán csomagot föladni?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #2341 üzenetére
úgytudom nem
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #2342 üzenetére
akk marad hétfő.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #2343 üzenetére
úgynézki
-
No-kia
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #2340 üzenetére
semmit csak ásványvizet, vengésségben üdítőt, bulikon meg heinekent meg töményet meg más energiaital t
ez az egy bűnöm , nem füvezek, nem szedek bogyókat sose tettem , csak az energiaitallal károsítom magam
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #2346 üzenetére
Én is, tegnapi vodka-pálinka mix jó volt. A'la orosz magyar barátság.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #2347 üzenetére
hehe
Mi holnap szabadulunk el furulyás, blagoff,házi, 4-5 tálca sör, energi
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #2348 üzenetére
Jó parti lesz az.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #2349 üzenetére
Kajának lesz, hamburger, grillezett hambi hússal, friss zöldséggel, másnap hagymásbab, a főmenü, este lesz virsi-szalonnasütés, meg reggelinek tojás, meg ilyesmi.
Így nézki a hűtő, ma töltöttük fel.
[A hűtő.]
és még nincs benne minden.
(a koccintós két csajé, olyan pacsmagot mi nem iszunk)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest