Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    Na, ja! Ha már fúrógép!
    Képzeljétek, hogy mi történt:
    Az AEG 12V-osomról lemondtam már. Nem is nagyon iparkodtam így bő 2 hónap után se a szervizbe érte. Ha ki kell fizetnem évente 2 új akksit, hát gondoltam, nem kérem a fizetős javítást. Inkább az új akkuk árát megtoldom még annyival, és veszek Makitát. Madmaxnak is mdk01nek is több, mint 6 évet ment csak az akksi, hát ez nekem a referencia, nem az, amit a prospektusokba írnak.
    Arra volt utam, gondoltam, belépek a szervizbe lemondani a javítást, és visszakérni a halódó gépet. Úgy terveztem, hogy addig nyomom a szemét, amíg végleg meg nem vakul, utána kidobom.
    Nos, a szerviz adott ingyen 2 új akkut.
    Pedig a garancia fél éve lejárt. Nem mondom, h nem ért fülig a szám, de mégis: A jófene se érti, mi hogy is működik ebbe a kapetalezmusba?
    Lényeg, h így lett egy év haladékom Makita után szaglászni.

    Mégvalamit:
    Madmax tök véletlenül rányitotta a szemem egy lényegi dologra. Fikáztam a Nikkeles akkukat, h annak már lejárt az ideje rég. Abban a tévedésben voltam, hogy ez valóban így van. Erre Laci belinkelt nekem egy kis lítiumos fúrót (Jó kis vagyonért persze.)
    És ekkor a búrámhoz kaptam:
    Tibi, vazze, hát neked az összes metibód nikkeles lesz akkor, ha a pirosakkus Makiták mind azok! Le is szalantottam magam a manufaktúrába, h megnézzem, míg ki nem megy a fejemből. Hát persze, h nikkelesek. 2-3 évesek, és én úgy kezeltem őket, mint ha lítiumosak lettek volna. Hidegtől kényesen óvtam őket (ami önmagában nem is baj, de nem olyan kényesek a fagyra, mint a lítiumos), és minden hadgyakorlat előtt szigorúan felcsaptam őket a töltőre, hogy nekem ne munka közben kelljen szarakodnom ilyesmivel.
    Persze mostantól majd lemerítem őket töltés előtt, de csoda, h eddig nem nyírtam ki egyiket se. Nem szívügyem a metebót reklámozni, de az akkui derekasan állják a sarat. Van hat éves akkum is tőlük, és még mindig szépen muzsikálnak.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák