Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyena

    senior tag

    válasz SunMount3r #60990 üzenetére

    Nekem volt Himedia q10pro keszulekem, igaz meg regebben es csak egy hetveget hasznaltam mert nem tetszett (pl a wrapper macera) , illetve volt mas lejatszom vele egy idoben amit jobban szerettem.

    Par nappal ezelott vasaroltam egy Mecool lejatszot (is) melynek az android reszet inkabb csak kivancsisagbol probaltam ki mert valoszinuleg nem fogom hasznalni, telepitettem ra plexet, jatszottam le rajta youtube videot netflixet is inditottam es meglepoen jo, semmi baja nincs pedig eleg sok eloiteletem volt vele szemben.

    A libreelec is jol mukodik rajta es kodi ala is van youtube addon stb tehat nem csak lokalis lejatszasra hasznalhato....

    Az amlogicos boxok amugy erdekes vilag mert eleg nagy szoras lehet az egyes tipusok ANDROIDOS mukodeseben mivel pl mig a mecool jo, a beelink gt1 szinten es a beelink mxiii ii is addig pl a het elejen vasarolt mxqpro+ android alatt agyrem... , de azon is kifogastalanul mukodik a libreelec.
    Osszessegeben ugy gondolom , hogy van nehany olcso gyarilag gagyi szoftverrel rendelkezo box amelynek a gyartoi kezet csokolhatnak a libreelec fejlesztoinek mert az alternativ szoftver nelkul semmi letjegosultsaga nem lehet a termekuknek.

    Osszehasonlitasi alapnak van a haznal meg HTPC es popcorn a500pro is amire most ujra feltettem az androidra a kodit dehat nem 1 nagy elmeny.

    A forumban targyalt lejatszok kozul tovabbra is csikol mondjuk egy Zidoo x9s amit szivesen kiprobalnek a kerdesem az, hogy a q10proval osszehasonlitva az jobb vagy rosszabb nala?
    Ha valakinek van errol tapasztalata erdekel a velemenye!

    harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák