Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    válasz junkpod #57634 üzenetére

    Jelenleg egy full hd-s Samsungon tesztelem mert egyelőre lusta vagyok lehozni a padlásról azt a régi 32 coll-os LCD Panasonic-ot amin használni akarom és ahova a 720-nál többnek semmi értelme. Na nem mintha a 46"-os Samsungon túl sok külöbséget látnék az 1080 és a 720 között. Örülök ha szemüveggel ellátok a tv-ig nemhogy a pixeleket nézegessem :-)
    Szóval első nekifutásra a Kodiban 720/60Hz-et állítottam be és azonnal javulás állt be, csak fél percenként ugrik egy kicsit. De amint találtam egy 16Gb-os micro SDHC-t az egyik fiókban, telepítettem rá egy LibreELEC-et oly módon hogy letöltöttem ezt majd hagytam hogy a legújabb 8.1.2-es verziót telepítse az SD-re.
    Gondoltam nem bíbelődök dtb.img letöltéssel mert az összefoglalóban azt olvastam nem biztos hogy kell.
    De kellett, mert a fogpiszkálós után így indult:

    Ezután innen letöltöttem a gxl_p212_2g.dtb-t gondolva hogy a 2GB-os X96-hoz az illik. Átneveztem dtb.img-re és bemásoltam az SD gyökerébe, ahol volt már img kiterjesztésű állomány kernel.img néven. Azt gondolom az nem ez és maradhat. De semmi változás nem történt, ugyanaz a kép fogad. Távirányító működik, tudok lépgetni a sorok között és újra is indíthatom de akkor simán beindul az Android és kész. Mit csináltam rosszul?

Új hozzászólás Aktív témák