Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz junkpod #52434 üzenetére

    tökéletesen passzol a box analóg av kimenete és a Genius szett hangminősége egymáshoz.-> Ez alapján egy 10 éves noname Bltooth adepter stream-je is tökéletesen passzol egy 400K-s Erősítő + 200K-s hangfal kombóhoz, legfeljebb, csak annyi finomítással, hogy inkább "kevésbé passzol", mint amaz esetben. És különben is ezt te milyen meggyőződés/tapasztalat alapján írod?! Hallottad a Q10 Pro analóg kimeneteit és, hogy az hogy viszonyul akár az általam felsorolt, akár az itt általam kérdezett egyéb forrásokhoz?

    Leírtam világosan, mi a saját tapasztalatom, hogy a források változtatásával (kismértékű többlet beruházás után), milyen minőségbeli javulást tapasztaltam és szerintem nem téves következtetés, ha ezen személyes "statisztikám" alapján van még lehetőség a továbblépésre/javulásra e téren.

    Lényeg: szerintem nem a hangfal a szűk keresztmetszet, amit te próbálsz sugallni és elég esélyes, hogy van még benne jócskán potenciál. Ezeket az érveléseket meg neten talált képek (még akkor is ha vizuálisan az általános tükrözik) belinkelgetésével alátámasztgatni, több mint meredeken ferdít.

    Jó, mind 1. Mindenki hallgassa azon és úgy a zenéit, amin és ahogy akarja. Peace. :)

    (#52438) Patice: Küldök majd privit, érdekelne az állvány készítés egy-két részlete... :)

Új hozzászólás Aktív témák