Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz djnice #37149 üzenetére

    "Látom megint kezded a kötözködést"

    Öööööö.....nem te? Ezt írtad: "Sőt itt főként azok hangoztatják ezeket, akiknek fogalmuk sincs a videotechnikáról." Ez mi, ha nem kötözködés?

    "Nagyon vicces vagy mondhatom, a 3:2 pulldown-ról meg fogalmad sincs mi az."

    Ezt most tényleg komolyan gondolod? Ha én vicces vagyok, akkor te bizony röhejes.

    "Én voltam tájékozatlan a 24p témában?"

    Igen, ez teljesen egyértelmű. Fogalmad sem volt, hogy a tévéd nem 24Hz-en, hanem 60-on játssza le a 24p-t is, és BD játszóval, meg a tévéd lejátszójával tesztelted a 41 másodpercenkénti röccenést!!! :C Ráadásul a WD hibáit két gagyi fotóval láttad bizonyítottnak, de ami a legdilettánsabb, ráadásul 2 különböző frame-ről készült a kép!!! De ez nem lenne baj, ha nem hangoztatnád folyton a te komoly szaktudásodat.

    "Aki meg nem látja a deinterlacelési hibákat a WD-nél az ne mondjon itt a képminőségről véleményt."

    Akkor itt senki nem mondhat véleményt, mert eddig egyedül te láttál valamit, ráadásul abban sincs tapasztalatod, hogy fel tudd fogni, ennek nagyon sok oka lehet, és nem szabad általánosítani. Ráadásul aki nem látja a 24p és a 60Hz különbségéből adódó képi anomáliákat, az pláne mondjon itt véleményt, mert az sokkal egyértelműbb hiba!

    "Az egész egy túlmisztifikált dolog, főleg hogy lejátszók között full hd tartalmaknál nagy különbség van a képminőségben."

    Bár elég rosszul megfogalmazott mondat ez, de ha arra gondolsz, hogy full HD tartalmaknál, felskálázás híján elvileg nem lehetne minőség-különbség lejátszók között, akkor ezzel elvileg egyetértek én is. És vissza is kanyarodtunk arra pár héttel ezelőtti és többedjére előkerülő témára, hogy full HD esetén a "képjavítók" hatását látjuk-e, és ez most jó, vagy rossz. Ha nem olvastad a legutóbbi ilyen jellegű vitát, javaslom olvass vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák