- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanis
aktív tag
Én úgy szoktam, hogy felszeletelem a forrást logikailag elkülönülő részekre (fej, test), azok kapnak pár pixelnyi fekete stroke-ot, illetve esetenként átméretezem őket, a maradék kontúrt pennel megrajzolom, 1px stroke path megy rá, plusz ugyanúgy blending optionsben plusz stroke ha vastagítani kell.
Utána az egészet kimentem png-be és kicsinyítés után smart sharpennel 20-40% / r=0.5px élesítés ha kell. De a legutolsó lépés kontrasztosítással is helyettesíthető általában. (ha egyáltalán kell) -
ADAM1337
nagyúr
Akkor ha lehet ezt kérném:
- Barthezz2
- koxx
2013-01-06 Új egyéni arcképed a mai napon beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Arcanis
aktív tag
A tetoválómestert kérdezd
De szerintem annyira nem életidegen ez a tekintet azért... -
Arcanis
aktív tag
-
Arcanis
aktív tag
Szia! Szerintem van rá lehetőség, bár többen is használnak már ilyesmit:
[link] [link] [link] [link]Annyi viszont még, hogy a haj ne abszolút fekete legyen, hanem csak nagyon sötét szürke (így látszanak a haj fekete kontúrjai) és legyen szerintem még valami bőrszíne (bár ha ragaszkodsz a fehérhez, az sem gond), meg szemszíne.
Valahogy így:Itt csináltad?
(#23432) jimhun: Nekem kicsit furcsa, hogy nincs nyaka a macskának, mi a tanács véleménye?
Egyébként ezen kívül szerintem nincs gond az avatarral. -
szacsee
nagyúr
Köszi, már nem pufi annyira, viszont az öreg Ed O'Neill-re hasonlít jobban szerintem, de valahogy más.
Nem tudom kifejezni magamat. Hugom viszont elég ügyes, ha lerajzolná kézel abból lehetne valamit csinálni, vagy mivel az is túl fényképszerű lenne felejtős?
Szerintem pihentetem az arckép cserét, ne pazarolj rám időt Ndruu.
Mindenesetre kösz az eddigi fáradozásaidat!
A jelenlegi képi világa akár Dennis Quaid-ra is hasonlíthatna kb, én nem látok benne semmi jellegzetességet, max a torzult arcot. (mármint a mostaniban), ami eredetiben még kivehető, hogy kit takar, de így nem mindenkinek ugrik be a jó öreg Al...[ Szerkesztve ]
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
-
Arcanis
aktív tag
General Lee van pixar féle verdák stílusban. Szerintem ebből akár lehetne is valami.
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #23444 üzenetére
Igen nekem is rémlik.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Arcanis
aktív tag
Itt egy próbaverzió a verdák stílusú General Lee-ből. Ez az irány tetszik?
Érdekes, hogy az orral balra néző autó mintha inkább jobbra néz, míg a fordított talán kicsit balra.A tanácstól kérdezném, hogy mekkora a max. szélesség ilyen avataroknál? Egyáltalán szabad ilyen "szélesvásznú" arcképet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest