- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
nna.
keresgéltem, Doom guy-ból egyelőre nem találtam értelmesebbet...
igaz, korábban már kérdeztem, de nem kaptam rá elutasítást, esetleg ez?ha nem jó, akkor a Pitbullok közül valamelyik kompatibilis a topikkal?
[link] ez gondolom necces, mert már van hasonló [link] [link] [link] [link] ez is tetszene nagyon, igaz, ez tetkó
(igen, egy kettőnek nagy a feje, de azt sem tudjátok átültetni valahogy?)
köszöntem a mai foglalkozást is
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Arcanis
aktív tag
1) [link]: szerintem nem jó forráskép ez, gyenge vektoros izé. nincs is szeme
2) [link] ilyen szöges nyakörves kutya már van kettő is.
3) [link] Mivel rajzolt cucc, lenne vele munka bőven, de konkrétan ilyen kutyafajta még tudtommal nincs. Bár nem túl eredeti.
4) [link] Ez tetszik, ennek a fejéből + esetleg vállából lehetne valami eredetit csinálni. Karakteres.
5) [link] Ugyan az mint 3)
6) [link] Ez is tetszik, van egyedi tekintete, plusz eléggé rajzfilmes.
7) [link] Hát ki lehetne színezni, nem tudom milyen lenne.Személyes véleményem szerint 4)-es és 6)-os képek lehetnének jó alapok egy egyedi arcképhez. De választanod kellene, vagy legalábbis valamilyen prioritási sorrendet írni.
Kérek minden arcképre várakozót, legyen türelemmel, nem feledkezünk meg senkiről
[ Szerkesztve ]
-
-
Arcanis
aktív tag
válasz Sontir Fel #23310 üzenetére
Még a tanács véleményét várd meg, de egyébként ezt neked csinálom
-
Yeffy
veterán
válasz Arcanis #23308 üzenetére
köszönöm Arcanis, h foglalkozol ismét velem...
nem türelmetlenkedésért kérdeztem rá, csak azt gondoltam, h esetleg elsiklottatok felettem.tehát akkor szűkítsük a 4-es, 6-os , és esetleg a 7-esre, azt mondod?
a Doom guy, amit a hsz elején linkeltem, az sem jó? ez.igen, amikre írtad, hogy karakteresek, nekem is pont azok jöttek be, reméltem, hogy nem túl nagy baj az, h nagyobb a fejük...
mivel sajna DOOM szörnyeket nem találtátok megfelelőnek, akkor szerintem a 4/6/7-ből lesz valamelyik, ha prioritást kéne írnom, akkor a sorrendem ez lenne: 4, 7, 6.
az utolsóval milyen munkád/tok lenne? meg tudna maradni ez a tetkó jellege? vagy mindenképp színezni/kontúrozni kell?köszönöm a foglalatoskodást
szerk.: kis OFF, mit jelent az elsőnél, h "gyenge vektoros izé"? nem vagyok grafikus, csak kérdezem
[ Szerkesztve ]
-
-
Yeffy
veterán
-
Arcanis
aktív tag
Az első úgy néz ki, mintha valamiből vektorizálták volna, és nem igazán foglalkoztak a letapogatás rendes beállításával.
A tetkót én mindenképpen színezném, több vagy kevesebb színnel.
Pl. így [link]Szerk: az a doom guy szerintem nem annyira jó forrás, de mondjuk biztos lehetne valamit csinálni belőle.
Esetleg erről a palettáról is lehetne valamit választani, ami jobbra néz (kép jobb szélén), de elég gyenge felbontású ez az alapanyag.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Arcanis #23319 üzenetére
Hivatalos neve: Disznoorru masztif, de egyes orszagokban kucuorru kutyakent is emlegetik.
Nehogy sertesnek vedd, csak vicceskedem.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Arcanis
aktív tag
-
Yeffy
veterán
válasz Arcanis #23319 üzenetére
értem. most már világos. köszönöm a kiegészítő infód.
igen,a Doom guy-ból gondolkoztam, h legyen-e erről a palettáról, de egyrészt nem tudtam, h megfelel-e nektek felbontásilag (látom, nem), valamint nem is annyira tetszett. váll-al tetszene, de ebből meg nem találtam még olyat.
a kutyákhoz: ez az első, amit a tetkóból csináltál, ez kib****tt jó! nagyon tetszik, a színe se rossz. bár gondolkodom, h esetleg más színben jó-e. mondjuk sötétebb barnában, v feketében, valamint egy nagyon kicsit az orra nagynak tűnik, nem tudom, h tudsz-e esetleg abból faragni, de azonkívül bejön.
a második, a nagyorrú, így összenyomva nekem fura. furák az arányok, megmondom őszintén.mit gondolsz?
-
Yeffy
veterán
válasz Arcanis #23321 üzenetére
elnézést, csak lejárt a modidő, persze, h akkor, amikor eszembe jut még valami... -.-"
és ebből a kutyból ki tudsz hozni valamit? bár, nem tudom, h hogy mutatna, mivel ugye nagy a feje...
eddig a tetkókutya jön be nagyon.
a nagyorrú sajna nem tűnik az igazinak így kicsiben...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz Arcanis #23325 üzenetére
semi gond, Mester, marhára ráér. most egy két nap, nem oszt ,nem szoroz. csak kíváncsi vagyok
akkor a tetkókutyhoz: megnézném sötétebb barnával a mostani barnát, illetve feketével, hogy milyen.
ha nem problem...
akartam mondani, h milyen lenne sötétkékkel, mivel nagy kékb*zi vagyok, de inkább ne, mert sértés lenne a pit fajra nézveBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Arcanis
aktív tag
Azt a kigyúrt antropomorf kutyát, amit Yeffy linkelt. [ezt]
Tényleg nagy volt a kutya, valami miatt 54px magasságúra méreteztem, itt van most egy 51px magas sorozat. (Plusz az eredeti az összehasonlításhoz)
>
Szerintem még az acélkék verzió is "hihető"
Ja igen, a fején a sáv alakját megváltoztattam, mert túl egyenes volt és szerintem így jobb. De persze a színeket, mintát mind lehet igény szerint variálni.***
A tie fighter pilóta miniatűrje kisebb verziókban:
(22x21) és (20x20)
Iderakom a nagyot is:- koxx - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
Yeffy
veterán
válasz Arcanis #23331 üzenetére
antropomorf... jó szó
hmmm... hát a kék az felejtős, csak poén volt, de köszi, h megszínezted
az a sáv, amit írod, h csökkentettél, az nagyon jó ötlet, nem is tűnt fel. de így tényleg jobb, maradhat.
nem tudom, mind a két színre azt mondom, h tetszik, gondolom az orrából nem tudsz picit kisebbet csinálni, mi? túl nagy szerintem...megvárom, h a máik kutyból tudsz-e valamit kihozni, aztán folytatjuk.
köszönöm ismét
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Arcanis #23333 üzenetére
ennyire le kell kicsinyíteni? :/
ami itt az első méret, az nekem tetszene...na, ennek örülök, h tudod kicsinyíteni az orrát.
esetleg 80 és 70%-on még megnézhetem?
ez már majdnem jó, de még egy picit lehetne belőle faragni, ha kérhetemmár csak a színt kéne eldöntenem, és akkor ez a rajz voltaképp megvan... -.-"
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Bjørgersson #23339 üzenetére
én is kezdek inkább afelé hajlani
jó, legyen a 90-es. megvárom még a holnapit, aztán meglátjuk
-
Arcanis
aktív tag
Egy bétaverzió a másik kutyából
A főbb kontúrokat átrajzoltam, de ahogy látom a szájában a fogak nem igazán látszanak, meg nem mindenhol szerencsés a fekete kontúr, plusz úgy egyébként is részletgazdag a kép. Szóval lenne még vele munka, de talán az elképzelés és az irány látszik. (Feleslegesen nem foglalkoznék a képpel)[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Arcanis #23342 üzenetére
áá, már meg is csináltad? azt hittem, h csak holnap fogod. köszönöm
ez is egész jónak tűnik, bár valóban, ahogy mondod, sok a részlet, és nem nagyon látszanak a fogak.
pedig ez is bejön.
nem lehet x hetente váltogatni a két avatárt nekem?
végiggondolom, h melyik legyen, nem akarom én sem, h feleslegesen ölj bele időt.szóval köszönöm neked az eddigi munkákat, szerintem holnap délutánra meglesz, melyik legyen a végleges.
Tamoo: ne szivass már, komolyan? a 90-es nem jó szerinted?
-
Arcanis
aktív tag
-
Arcanis
aktív tag
Igen
Ezért van dropbox-ról linkelve a duál-kutya
Szerk: Elnézést a sok offért.
Szerk2: Egyébként miért gif a választott formátum? Az átlátszóság png-ben jobb, az oldal is több háttérszínnel operál. A méret ilyen kis képeknél meg nem hiszem, hogy bármilyen netkapcsolatot megízzasztana. (Bár lehet, hogy régen még számított az a pár KB)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest