- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Igen készült most hogy rákerestem , csak nem használja senki ezért nem láttam az első hozzászólásban
Ilyenkor mi van?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tailor
őstag
-
MODERÁTOR
válasz horvathkrisz #22407 üzenetére
Az lehet, hogy te ilyet képzeltél el, de ez nagyon nem fog átmenni.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
tailor
őstag
válasz RoyalFlush #22405 üzenetére
Esetleg még így tudnám elképzelni:
Neurotoxin: sajnos a Te arcképed fájlja bent maradt a melóhelyen, így azt holnap reggel fogom tudni átszínezni...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz horvathkrisz #22413 üzenetére
Konkrétan az a bajom, hogy még mindig foto-jellegű ill "3D"-s.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
horvathkrisz
addikt
At lehetne szinezni, konturozni hogy ne hasson olyan fenykep-szerünek?
Itt egy masik kep, talan segit valamit a szemeit atformalni.
-
tailor
őstag
válasz horvathkrisz #22419 üzenetére
Persze:
-- (sirály? azt hittem, ez egy kutya! )
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz tailor #22420 üzenetére
Tényleg 3D-s volt, de egyre jobb lesz ez. Most már nagyon jól megcsináltad a rajzos jelleget. Már csak az a fehér csík fura nekem. Ráadásul az igazié sem ilyen. Ha valami ilyesmire megcsinálod, szerintem tökéletes lesz:
Ja és még egy valami: kicsinyíteni kell még rajta minimum olyan 2-3 pixelt!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
MODERÁTOR
válasz horvathkrisz #22422 üzenetére
Mert először vársz a moderátori jóváhagyásra (két itteni modinak is áldását kell adnia az új avatárra).
Lehet hogy tailornak még javítania kell pár dolgot (kontúrok, legyártani a kisképet, átméretezni, stb, szerk.: vagy jöb Wyll, és megmondja a hibát ).Türelem.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Így már egész jól néz ki. Nekem egyébként az orra tűnt/tűnik kicsit rendellenesen hosszúnak. Meg az egész igazából nem nagy, de nekem nagyon annak hat... Egy ~3px-el szerintem simán lehetne kisebb.
(#22406) koxx: Szerintem a szemén lehetne még javítani kicsit. (kontúrral, vagy "fehérebbre" ha nem az) Egyébként jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz Neurotoxin #22409 üzenetére
--
#22423 Wyll: Ok, megkonzultálom a tulajdonosával a dolgot, de szerintem is jobb a keskenyebb csíkkal.
______
Kicsit fura a váll, de nálam átmegy. - Tamoo - Barthezz2[ Módosította: koxx ]
-
hcs57
őstag
Keresgéltem, ezekből mit lehet kihozni?
Első sorban olyat szeretnék, ami nem igazán van még, de illik a Prohardverhez.
_____
Jó lenne ha legközelebb inkább linkelnéd... - Tamoo[ Módosította: Tamoo ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Tikakukac
titán
Látom elsiklottak a hsz.-ek.
Tehát: ebben a hsz.-ben zoknipóc karakterével kéne még bármit is tenni, hogy el legyen fogadva?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Ramses07
Modder
Sziasztok! Szeretnék egyedi arcképet kérni tőletek, mert megkaptam rá az engedélyt! Elolvastanm az írásotokat és próbáltam annak megfelelően képeket válogatni kisebb-nagyobb sikerrel. Plusz nem tudom, hogy mait szeretnék az foglalt-e már...
Crysis-ből szeretném az emberkét, de úgy rémlik, mintha már láttam volnaAlapanyag: 1. [link]
2. crysis 2
3. spawn
4. dishonored ez gondolom teljesen rossz...
Ezek lennének az ötletek. De majd ti eldöntitek melyiket lehet és melyiket nem
[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
Tikakukac
titán
Okés, köszöntem. Megcsinálnám, de a pontos méretet nem tudom, mennyire kell lekicsinyíteni, ha valaki lenne olyan nagylelkű és megcsinálná jóra, azt megköszönném
______
Majd Wyll, nála van a "nagy kép", csak Ő tudja megcsinálni. - Tamoo[ Módosította: Tamoo ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Első körön átmentem, kérnék egy kis segítséget arcképem lecseréléséhez.
Mindenképpen a nevemhez hű képet szeretnék, valami nagy, fekete kutyát. Első körben gondoltam, hogy esetleg a jelenlegi arcképemet lehetne módosítani; kicsit feketébb, hosszabb szőrű kutyává. Ez mennyire lehetséges? -
BigBlackDog
veterán
Értem, akkor próbálok keresgetni. Egyébként valami "angol bulldog" jellegű tetszene leginkább, ha már lenne valakinek ilyen vonalrajza, még nem felhasznált arcképe. Valami ilyesmi lenne számomra ideális, csak fekete szőrzetszínnel. Persze ez fénykép csak, de próbálok keresni valami mesefigurásabbat.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #22443 üzenetére
Pl ő, fekete alapszínnel, feltéve, ha megfelel forrásnak. Gondolom egy tükrözés kelleni fog, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Ramses07 #22448 üzenetére
Vasember már foglalt, de Ndruu műve: war machine még szabad
Crysis-os képet már végignéztem nagyon sokat amikor próbálkoztam vele, nem fogsz találni jobbat szerintem.
Kihúzták a bölcsességfogam, úgyhogy nincs türelmem most se olyat rajzolni ami nem tetszik, se válaszolgatni mindenkinek! Sorry! hétfőn talán jobban megy majd. Szóval addig türelem, ha más sem ér rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest