- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz vadászcsiga #90300 üzenetére
Szerintem az volt a gond, hogy nem jelent meg . Athuz masik tabra, aztan vissza, mintha...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
buherton
őstag
Az iCentrum jó hírében álló bolt/szerviz?
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
marsu.
senior tag
Pixelmator Pro-ra 50% kedvezmény van, így 7e Ft. Upgradere sajna nincs akció, ha valaki még a classicról váltana felfelé. Twitter alapján, kicsivel karácsony utánig fog tart.
-
icoj69
tag
Sziasztok!
Biztosan van itt valaki, akinek cseréltek már MacBook Pro-ban akkumulátort a hivatalos szervizben. A kérdésem az, hogy mennyi időt vett igénybe?
iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
wm2
őstag
válasz #20749568 #90299 üzenetére
Nem tudom érdeklie őket ez a vonal. Nagy változtatásokat nem kellene eszközölniük. Az SBC codec szintet kellene megugorni. Adott az Apple Lossless formátum és egy a zenéket jól kategorizáló iTunes lejátszó.
@Smiley: az első gondolatom az volt “ez már vallás ba+”.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
félisten
Tovabbi M1 Air info: a wifije szanalmasan szar a Dell Latitude laptopomhoz kepest. Szomoru.
while (!sleep) sheep++;
-
blakey
titán
Esetleg olyan wifi-csatornán van amit nem szeret.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TriX2010
tag
Sziasztok!
Először is: Két napja van macbookon, azelőtt ilyet csak képen láttam
A problémám: Routerre csatlakoztatott hálózati meghajtóról érik el a filmeket a lakásban a TV-k. Korábban windowsos gépen letöltöttem a filmet és hálózaton keresztül simán felmásoltam a meghajtóra pl egy total commanderben. mac-en ezt hogy tudom kivitelezni? A meghajtót látja, olvassa, mappát is létre tudok hozni, törölni is tudok, de fájl rámásolásakor hibaüzenet jelenik meg miszerint nincs jogosultságom...
Örülnék pár jó tanácsnakKöszönöm
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz icoj69 #90305 üzenetére
Nekem tavaly csereprogram keretein belül cserélték a MBP-mban az akkut, 20 napba került (iCentre).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
icoj69
tag
válasz bLaCkDoGoNe #90314 üzenetére
Köszi, ez nem túl jó hír. Az Istyle-ba kaptam egy időpontot. Remélem hamarabb elkészül.
iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
TriX2010
tag
válasz Macika_MC #90312 üzenetére
Nem tudom hogy a fájlrendszer az oka, vagy az hogy hálózat... vagy mindkettő... Sajnos annyira kezdő vagyok a témában, hogy egyelőre nulla támpontom van...
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
válasz TriX2010 #90317 üzenetére
Felraktam a progit, működik, NTFS pendrive-ra tudok másolni. Az eredeti problémám ugyanúgy fennáll...
Commander One progiban vagyok amúgy, bár gondolom ennek nincs jelentősége...
-
consono
nagyúr
válasz TriX2010 #90318 üzenetére
Adtál meg usernevet/password-öt az íráshoz? Szerintem az a baj, hogy a Mac-es account adataival csatlakozik (gondolom van beállítva egy everyone - read jogosultság) a "Samsung 2TB" megosztáshoz. Olyan user adatait kellene megadni, aki tud ide írni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
buherton
őstag
-
TriX2010
tag
válasz consono #90319 üzenetére
Ha jól értem mire gondolsz, akkor a válasz igen. A meghajtóhoz csatlakozáskor alapból connected as "user" volt, de volt további "connect as" opció, ott saját néven jelszóval csatlakoztam.
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz icoj69 #90316 üzenetére
Mivel ez csereprogramos javítás volt, úgy emlékszem, hogy kiküldték külföldre (talán Hollandiába?), valószínűleg azért tartott ennyi ideig. Én akkor mentem nyaralni, úgyhogy belekalkuláltam, hogy egy darabig nem lesz gépem, nem is hiányzott.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Head88
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #90323 üzenetére
Csereprogramos gépnál nem küldik ki külföldre a gépet.
Egyszerűen akkor tudják megrendelni az alkatrészt ha már náluk van a gép. -
TigerCat
nagyúr
Megjött az új M1 MacBook Pro. Próbálom belakni, valami veszett gyors. A Touch Bar viszont fura. Kár hogy nem nagyon van időm, pedig jó lenne szórakozni vele...
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TriX2010
tag
A Mac-es felhasználóm.... nem azt kellett volna? Hogy tudom visszahozni? Mert azóta nem kér bejelentkezést...
-
3L1T3
addikt
MacBook Air M1 , azt mondták ne frissítsem az oprendszert, mert megöli a chipet. Valid? Köszi!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
madle
őstag
Sziasztok,
most csináltam egy clean installt a MacBook Air-emen. Olyan gondom van, hogy iCloud bejelentkezés után nem akarja a Safari behúzni a kulcskarikában tárolt jelszavaimat. Teljesen üres minden. Az iPhonomon és a másik Air-en a régi rendszeren bent van minden. Mi lehet a gond? Vagy csak idő kell neki?
-
TriX2010
tag
-
Head88
addikt
válasz TigerCat #90334 üzenetére
Nem hát. Korábbi főverzióról váltás esetén van az EFI frissítés.
De azért érdekes, hogy a gépeket a golden master bétával adták ki. (vagy megjelenés napján már publikálták a .1 frissítést.
Everymac.com-on is 11.0.1-et irnak az új gépek kezdőrendszerének.
Sebaj...évek óta Bétatesztleők vagyunk élesben.[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
a rMBP 2014 Mid 13"-as gépem gyári SSD-je csereszabatos egy 2012-es MacBook Air 11"-os gép SSD-jével, gond nélkül bele tudnám rakni a 2012-es Airbe?
Ez alapján úgy gondolom hogy igen.
[ Szerkesztve ]
meg
-
Head88
addikt
válasz peugeotmate #90337 üzenetére
Negatív. A 2012-es Air nem kompatibilis a PCI-e x2 / x4 ssdvel. Ezekben még sata3 modulok voltak.
-
bendefeco
tag
Sziasztok
a Bluetooth nevet hogyan tudom át írni a gépen? Biztonsági mentésből költöztem és az iMac MacBook pro ugyan úgy bejelentkezésnél is. Azt is át tudom írni valahol?
koszi a segítséget
-
Tim82
félisten
válasz Head88 #90234 üzenetére
2007-2008 15" nvidia fiaskó,
Ehhez csak annyi kiegészítést szeretnék hozzáfűzni, hogy ez az egy annyiban kivétel, hogy nem az Apple sara, hanem az Nvidiáé, más gyártók ugyanilyen GPU-s notijai is tömegesen hullottak anno.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Aliról (Banggood, Amazon stb.) rendelt USB-C hubokkal? Igényeim USB 3.0, HDMI, Ethernet lennének, de mivel nagyon keveset használnám nem szeretnék nagyobb összeget rászánni. Mik azok a márkák amiket érdemes nézegetni? (pl. Baseus, Ugreen)
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Köszi mindkettőtöknek! Még Amazonon bukkantam most Ankerre, azzal van tapasztalata valakinek?
-
Head88
addikt
Tudok róla. Az én imádott T61P Thinkpad-em is áldozat volt annó.
Ezért is "nvidia fiaskóként" hivatkoztam rá. Ettől függetlenül ugyanúgy sz@rok a gépek mindegy ki a hibás. A 2011-es évjárat radeon prolémája sem az apple sara. (itt is a flipchip a gond és nem a golyós forrasztás)
[ Szerkesztve ]
-
sprX
tag
Nem tudom hányan használják még rajtam kívül mazochista módon az asztali Messengert Mac-en, de a Facebook dev team, igazi brilliáns programozócsoport. Az új update óta random crashel, újraindul, késve küld és sök üzenetet meg sem jelenít. Komolyan nevetséges
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest