- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nocsesz1
senior tag
Jó reggelt.
Létezik olyan segédprogram hogyha meg van nyitva egy alkalmazás akkor a dokkon lévő ikonra kattintva le tegye oda az alkalmazást. Ne kelljen mindig a sárga kis pöttyöt keresni le tevéshez.HAJRÁ VIDI !!
-
n000rbi
senior tag
Töröltem a Paragon próbaverzióját, de az emlékeztető továbbra is jön a gép bekapcsolásakor, hogy hány nap van még hátra. Valahogy el lehet azt is tüntetni?
-
TigerCat
nagyúr
válasz Nocsesz1 #55955 üzenetére
Ez mindent tud: BetterTouchTool (nem tudnék élni nélküle)
Ablakok kezelésében nagyon jó: BetterSnapTool (előtte ezt használtam)
Szintén ablakok kezeléséhez: Magnet (nem próbáltam, de állítólag nagyon jó)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz Nocsesz1 #55955 üzenetére
Erről most kaptam email-t: Window Manager
Szintén ablak menedzser app.Az előzők linkjét megtalálod az összefoglalóban, elfelejtettem rátenni a nevükre...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Nocsesz1
senior tag
válasz TigerCat #55960 üzenetére
Köszönöm megnézem melyik tudja ami nekem kell . A Magnet nekem fent van, azt szeretem, de az csak ablak rendezésre való.
Be van állítva nekem hogy a nav bárra 2Xkattintva le tegye az alkalmazást de jobb lenne ha a dock ikonra kattintva tenné.
(#55958) lmno Köszi ezt tudom, de kényelmetlen nekem mert egérrel dolgozom általában.
[ Szerkesztve ]
HAJRÁ VIDI !!
-
TigerCat
nagyúr
válasz Nocsesz1 #55961 üzenetére
Akkor a BTT, vagy BST lesz a barátod. Gyorsbillentyűvel is minden megy... Ráadásul szabadon elrendezhető pozíciókat is meg tudnak tartani.
Egyébként a BTT tudja mindazt amit a BST, csak nem sztórból. Illetve nagyon sok minden mást is, így ha nem sajnálod rá, hosszú távon az jobb befektetés a rengeteg lehetőség miatt.
Jaaa, értem.
Ezt próbáld meg:
Beállítások » Dock » Alkalmazások minimalizálása alkalmazásikonba[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
válasz TigerCat #55967 üzenetére
>Ez is egy olyan dolog, ami nem kritikus, jó lenne ha lenne
Az a baj, hogy túl sok ilyen van az osx-ben. Több év linuxozás után legalábbis nekem sok minden nagyon kényelmetlen. Vannak a mac-ben nagyon jó dolgok/megoldások, de ....
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Black Dragon
addikt
Igen, ez lesz az, gyakorlatilag ugyan az, mint egy onedrive vagy icloud drive, azt töltesz fel rá amit szeretnél.
A név ne vezessen félre, google drive a neve. Lesz egy külön mappád a gépen, ahová húzogathatod a dolgaidat. Ha pedig elindítod magát az alkalmazást szinkronizálja az összes eszközödre/felhőbe a módosított, felrakott, törölt dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz Black Dragon #55971 üzenetére
igen tudom, köszi.
viszont sajna én az "online" drive mappaszerkezetet szeretném látni és onnan / oda húzni fájlokat.
ráadásúl ez céges, így nem szeretném keverni a sajátommal.ezért reménykedtem, hogy forkliftben vagy finderben fel lehet esetleg valamely protokollon keresztül csatolni a teljes "driveot" meghajtóként.
de akkor gondolom ez nem lehetséges
-
-
TBMC
addikt
köszi!
kipróbáltam az ExpanDriveot, de el is felejtettem gyorsan...felraktam a próbaverziót, bejelentkeztem, felcsatolta a driveot, örültem, hogy végre van megoldás, mikoris rákattoltam a felcsatolt drivera, és kifagyasztotta a findert, úgy hogy csak harmadjára sikerült a finder kilépésre kényszerítése. a forkliftet is szintén kifagyasztotta.. ezt követően rendszer restartolni sem tudtam csak fizikai gombbal...
gondoltam teszek még1 próbát. hátha.
ismét ugyan ez, szóval uninstall...és egyelőre marad az online felületSyl: köszi
[ Szerkesztve ]
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Commander One tud ilyet, én Dropbox-szal használom, de azzal tökéletes, a Google Drive részét nem ismerem, de ha akarod, este kipróbálom, csak eleve nem használom a Google Drive-ot, oda is fel kell tennem valamit, hogy kiderüljön, ugyanolyan szépen működik-e.
http://www.arrayoflilly.com
-
TBMC
addikt
válasz ArrayOfLilly #55976 üzenetére
köszi válaszod!
esetleg amit commander oneal csatolok az megjelenik forkliftben is vajon? / esetleg finderben?
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Nem, abban biztos vagyok, hogy nem.
Viszont ugyanannak a fejlesztőcsapatnak van egy CloudMounter nevű alkalmazása, amit megvettem, csak valami bajom volt vele, azt ki tudom próbálni, egyrészt mert sokat frissült, másrészt meg nem emlékszem, mi bajom volt vele, de nem töröltem le.
Azt is megnézem neked.
Utóbbit megnéztem Dropbox-szal és fejlődött.
Ők szoktak durván akciózni, egyébként szürreális áron hirdették, de mindenesetre Finderben úgy látod, mint bármilyen más meghajtót és elég gyors is. (Nekem többszázezer fájlom van fenn és gyorsabban betöltötte a könyvtárszerkezetet, mint a szelektíven szinkronizált mappám megjelent negyedannyi cuccal.)
Van trial version is:
https://mac.eltima.com/mount-cloud-drive.html[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sőt, kurva jó fej vagyok, megnéztem, de ez tényleg olyan, mintha bedugtál volna egy vinyót kábellel, Forkliftben is elérhető.
Azt hiszem, nekem olyasmi bajom volt, hogy letöltésnél a Vuze nem jól látta vagy valamilyen alkalmazás, de ahogy most kipróbáltam, fájlkezelőben való fájlmozgatásra tökéletesen alkalmasnak tűnik így első ránézésre.
15 nap alatt meg csak rájössz, hogy oké-e.
-
TBMC
addikt
válasz ArrayOfLilly #55980 üzenetére
nagyon köszi! próbálgattam, de sajna nem az igazi sebesség tekintetében.
lehet offolom a történetet, s marad az online felület. - még eddig az volt a "legjobb"
-
aizen92
addikt
Sziasztok, macbookom leáll ha leveszem töltőről. ( macbook pro 2015 13")
Szerintem az akksi döglött meg, tegnap random leállt a gép és csak akkor éledt fel ha töltöre dugtam.
Melyik szervízbe vigyem szerintetek? 1 év garin belül vagyok bőven.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Black Dragon
addikt
válasz aizen92 #55983 üzenetére
Ha 1 év garin belül vagy, akkor gyakorlatilag mindegy, mert mindegyik szervízt fikázták már itt. iCentre vagy iStyle gyakorlatilag mindegy, de Almárium Pro is játszik, szerintem egyik helyen se végeznek kevésbé rossz munkát, de talán te kivéleles leszel, és flottul kicserélik az akksit egyéb hiba nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Na, most pár napig mosolyszünet lesz köztünk. Mármint köztem és a MBP között
Tegnap leraktam szlípbe, ahogy minden nap. Tévé ki, 230 ki, ahogy minden nap.
Ma kapcsolom be, ahogy minden nap. Tévé indul, töltés sárga (3-4%-ot szokott esni egy éjjel), ám gép nem ébred. Billentyűzetre nem reagál, power gombra nem reagál
Kábelek kirángat (hdmi, usb, táp), power gomb - semmi.
Várok 10-15 percet, töltés sárgáról átvált zöldre (mint minden nap), power gomb - semmi.
Újabb 10 perc várakozás & power gomb nyomkodás mire nagy nehezen bebootolt...
Csináltam egy teljes shutdown-t és beállítottam a sarokba. Most pár napig nem szólok hozzá, gondolkozzon el a viselkedésénszerk.
Ha ez egy sima vindózos pécé lenne, már települne is rá az ubuntu[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
r3dsnake
nagyúr
Külső egérhez milyen appot használtok, hogy ne ilyen lomha, furán "gyorsulós" förmedvény legyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van valami olyan időzítő program, hogy elinditok pl egy filmet és beallithatom, hogy 2 ora múlva mindent lojjon ki és menjen alvoba a gep?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest