Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz tDr1v3r #52427 üzenetére

    szeretném leszögezni mindenki számára, sima beszélgetés ez az egész, én nem fikázok senkit és semmit, mindössza azzal van bajom - úgy általánosságban -, ha úgy ítélkezik valaki, hogy nem ismeri az érme mindkét oldalát, no meg ha a divat és a hype vezeti az orránál fogva. ;) az viszont örömteli, hogy itt nagyrészt igen segítőkész arcok vannak, köszönet érte! :B

    tény, hogy az osx szebb, mint a windows, mindig is az volt, de a win10-et csúnyának semmiképpen nem mondanám és ez egyébként is ízlés kérdése. a skálázásban a windows még mindig béna - ezt totál nem értem, mindjárt a 4k lesz a standard..:)
    win7 szerintem kiváló rendszer volt, én visszasírom, egyszerű volt benne minden, könnyű volt kezelni és nálam bizony atomstabil volt, soha problémám nem volt vele. azt gondolom, ha valaki nem szemeteli tele a gépét, oprendszertől függetlenül, nem böngészik agyament módon rizikós helyeken, nem lehet baj. nekem vírusirtóm sem volt soha ;) vírust talán 2x szoptam be összesen...
    a vista nekem kimaradt, szidta mindenki, nem is nyúltam hozzá. :)

    az is tény, hogy a windows hajlamos 1-2 év napi használat után belassulni, az okot nem ismerem, de én évente-kétévente mindig újraraktam a rendszert. konkrétan szerettem a nulláról felépítgetni, hiba nélkül futott így mindig. az osx-et még nem ismerem ebből a szempontból, majd ti megmondjátok, ez az oprendszer hajlamos-e ilyesmire.

    azt elhiszem, hogy ha valaki több apple terméket használ, a kiépült rendszer rugalmas és könnyen kezelhető, ezt nem ismerem. hozzáteszem, a google drive és a one drive kb ugyanazt nyújtja már, mint az icloud, legalábbis amennyire én tudom. lehet, hogy tévedek, eddig nem használtam annyira a felhő szolgáltatásokat, az utóbbi hónapokban kezdek erre rászokni. de ebben nem alkotnék véleményt. amennyire én látom, osx + google drive + andoid is simán működik, legalábbis amire nekem kell.
    valahogy az iphone sem vonz, egyszerűen nem tud megnyerni magának, nyilván főleg az ára miatt, több droidos telefon is elveri bizonyos dolgokban. ez persze még változhat, most nagyon várom a 8-as szifont, talán majd az. telefonválasztásnál nagyon ízlés és a felhasználás módja, igényei az, ki mit választ. és ez nem is az a topik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák