Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz general #52417 üzenetére

    Na, akkor az en is, ha mar elojott...

    Nekem, mint os Mac-esnek (gyerekkorom ota az van itthon) csak az XP-vel volt gondom. Na de az... hat pusztulat. SP2-ig konkretan hasznalhatatlan volt, pedig akkoriban 10.3-ig az OS X se a stabilitas mintapeldaja. De az... hat rendesen szivtam vele. De koszonhetoen ennek mar a melohelyen is megbirkozok barmivel. :D

    Vistat az asztalimon vegigtoltam mindenfele hiba nelkul (konkret platformvaltast tulelt a rendszer!), Win7-el se volt baj upgrade utan. De az OS X SL hatalmas szivas volt... elsok kozt upgradeltem anno es osszevissza fagyogatott es bugolt, aztan jo 'evig csak Windows 7 volt a MacBook-omon... aztan jott a Lion ami meg valami hulye oknal fogva meg ossze-vissza akadt, nagyon nem voltam megelegedve a GUI sebessegevel. Akkor visszament az SL, clean installal a 10.6.8, na azzal tokeletes lett a gep.

    Aztan ditcheltem a Maces vilagot egy idore (beleptem a koralyhet vilagaba, ahogy az intelhutto destroyer Tirexi mondana), az itthoni iMac-et menedzseltem egy ideig, a MacBook-omat meg odaadtam egyik haveromnak kolcsonbe (amit aztan meg is vett). Eleg jol elvoltam, idokozben vettem masik (gyengebb) PC-t is, annal meg 7-rol upgradeltem 8-ra megint problema nelkul, szepen testreszabogattam, ilyenek. Aztan '13-ban kellett noti, es MBP lett... aztan megint hozzamnott a rendszer, el is adtam az asztalit, most csak ez van nekem.

    Idokozben kijott egy Windows 10, ami featurelistaban nem is rossz (lenyegeben csak az Automator hianyozna), de eszmeletlen csunya a rendszer. Elvileg iden lesz designvaltas, a belso latvanyterveik nem rosszak, ha jol sul el a vegleges valtozat valszeg benevezek egy XPS-re.

    Szoval ja, mindket rendszer jo, meg mindketto szar is. Deal with it.

    PS: droidrol nemreg valtottamvissza szifonra, es visszalepes volt... de mit tegyek, az SE merete legalabb kezelheto.

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák