- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz Alex91 #45545 üzenetére
"Ja, mert pl. a Lenovo-ban is retina kijelzo van.... "
???
"és akkor a különbség a köntösben, kijelzőben, perifériákban keresendő."TV viewing distance calc-ot találtam, monitort nem. Kíváncsi lennék, hogy milyen távolságról látható a fullHD és a retina közötti különbség. Ha ez az optimális nézési távolságon kívül esne, akkor annyi a haszna mint az 50" 4K-nak 3 méterről. Semmi.
#45546 D4ni
"Az ár akár 100%-át kitehetné a szoftveres támogatás, több éven keresztül."
Nem reális, mert jóval olcsóbb notebookok is megkapják ugyanezt a támogatást.
Amit pedig Imno írt szerintem teljesen jogos, és még ő tájékozódjon?
Tájékozódjon a másik felől mielőtt vagdalkozik. Ez lemaradt, sry.
#45547 biker
Köszönöm, hogy kisegítettél
#45548 VirsLee
Ok, gyorsan kerestem egy másikat: Acer Predator.
Az Apple cuccok árai olyanok amilyenek, ezt vagy elfogadja valaki vagy nem. Nekem kifejezetten az 1000e Macbook pro viszi el a prímet a kizsákmányolás kategóriában. Ez sehogy nem áll össze és ez nem a 225Ft-os fagyi, kategória . 600 ezres Yogát az fogja megvenni, aki ragaszkodik a Windowshoz, vagy kell a tablet mód, ez szerintem teljesen elfogadható. Munkához (nem renderelés) fölösleges az i7, bár ha egy Oprendszer úgy van megírva, bármilyen processzor kevés lehet. Itt az előny a Windowsnál van ahogy a kommentekből is látszik.
Amúgy pedig egyetértek azzal amit írsz, és valóban az lesz a magyarázat, hogy ebben a kategóriában már nem a racionális gondolkozás dönt. Úgyhogy .
Jelen pillanatban én úgy látom az Apple termékeket, mint egy Alfa Romeót. Csinos szép, csak a torka véres. Drágább, de legalább lehet költeni sok pénzt az ilyen-olyan kábelekre, amelyek utána vagy működnek, vagy nem. Van szoftveres támogatottság, aminek a hasznossága (OS frissítések) erősen megkérdőjelezhető.
Mindezt írom úgy, hogy racionális döntés után Macbook Airt fogok vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
válasz access_denied #45544 üzenetére
Ügyesen csúsztatsz
Azzal kezdted, hogy nem érted mi a különbség egy 200e nem Apple és egy 1 millás Apple laptop között. Na most az a Lenovo "kicsit" más kategória. De, mint előttem is írták, ebben rosszabb a MB Pro-nál: 1. nincs dedikált videokártya, 2. kisebb a kijelző, 3. kisebb a felbontás, 4. ez csak tipp, de nagyon valószínű, hogy az SSD is lassabb akár a tavalyi MB-nál is -
D4ni
őstag
Arra gondolsz ami max 6 órára képes kiherélt használattal?
access_denied:
Milyen olcsóbb notebookok? Sőt milyen drágább notebookok kapnak több éves teljes szoftveres támogatást?utólagosan láttam,hogy gamer laptopok is szóba kerültek. Egy komoly hátránnyal,hogy kb 10 kg .. Nem egy kategória, nem ugyan az a vásárlói kör. Ismét egy autós példa: 40 misiből vehetsz már egy jó sportkocsit, vagy vehetsz egy faszántos terepjárót ami mindenhol elmegy.. Nem ugyan az a kategória.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
r4z
nagyúr
válasz access_denied #45552 üzenetére
A nagy felbontású windowsos gépeknél vedd figyelembe azt is, hogy piszok szarul skálázódik a rendszer. Ha nem akarsz 12-13"-en fullHD, vagy akár a Lenovo-féle 3200x1800 (valahogy így) natív felbontást nézni, akkor bizony szembesülni fogsz vele, mennyire szét tud esni a képernyőn a tartalom a windows felskálázásával, a sokat magasztalt 10 esetén is. Egyszerűen rossz ránézni. Macnél semmi anomália nincs ilyenkor.
jóval olcsóbb notebookok is megkapják ugyanezt a támogatást.
Kac-kac. Mutass már egy 6 éves Windows notit, amire naprakész W10 driverek vannak. Mert az utolsó generációs Core 2 Duos gépek még simán frissíthetők Sierrára.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
TigerCat
nagyúr
Mindenkit szépen megkérek, hogy maradjon a topik témájánál és még mielőtt elfajulna, a kulturált beszélgetési stílust tartsátok szem előtt.
Nincs gond azzal, ha előnyöket és hátrányokat hoztok fel, azonban ha valamiről ölre menően akartok vitázni, azt tegyétek meg privátban.
Köszönöm!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
access_denied
senior tag
Nem szándékoztam, de igazad van. A Lenovo és a 200e notebook összehasonlítás is rossz volt.
#45554 D4ni
Az igaz, hogy a Microsoft már nem ad updatet OS szinten, és ha adna is az nem lenne ingyenes. A notebookkal vásárolt legális Windows 7 ingyenesen volt upgradelhető Windows 10-re.
De mit érsz a Mac OS támogatásával, ha az öt éves géped már nem alkalmas az aktuális OS futtatására, vagy performancia, vagy egyéb ok miatt. Olvasgattam a topikot, tök egyértelmű, hogy OS szinten hátrafelé lépked az Apple.
A teljes szoftvertámogatottság alatt mit értesz? Mi számodra a teljes? A géphez adott szoftverek összessége (OS + apps)?
Gamer laptopok, talán azért nevezték el gamernek, mert a munkára ágyúval lőnénk verébre? Most hirtelen a renderelésen kívül semmi processzorigényes munka nem jut eszembe.
#45555 r4z
13-15"-ban full HD-t láttam csak, az kimerítette a szemem korlátait. Ha lesz rá lehetőségem megnézem a felskálázódás minőségét, de hiszek neked.
A 2009-es egészen komolytalan processzorú notim semmiféle performacia problémával nem küszködik a W10 OS miatt. A W10 driverei vannak rajta, működik minden funkciója, hotkey-ek, stb. Az egy másik kérdéskör, hogy videók, több weboldal kezelése már nehezen megy neki. De az OS, mindennapi munka egy 7 éves gépen simán elvégezhető lenne rajta.
Nem tudom mire akartál kilyukadni, a W10 driverei simán jók egy 7 éves notihoz, mint ahogy a Core2 Duo géphez a Sierra driverei. Ha nem erre gondoltál, akkor hallgatlak.
#45556 TigerCat
Ha nagyon Off, akkor befejeztem, elnézést. De talán pár dolog pl. kijelző felbontásának hasznossága, támogatottság tisztázódik.
-
bull84ghia
őstag
válasz moya#no1 #45550 üzenetére
Amire használni akarom arra a jelenlegi 2008-as is megfelel. Én nem hardverileg akarok előre lépni. Csak kisebbet szeretnék minimum ugyan abban a teljesítményben mint a jelenlegi. Hiába veszek újabb gépet értelmetlen mert nem használom ki.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
r4z
nagyúr
válasz access_denied #45558 üzenetére
Arra akartam kilyukadni, hogy több ismerősöm is frissítette a Win7-es gépét 10-re a nyáron (első-második genes Core i gépeket képzelj el), aztán meg jajveszékeltek nálam, hogy a videokártya nem működik, a touchpaden nem megy a gesztusvezérlés, a webkamera nem megy, ez meg az az utility dobálja a hibát indításkor.
Hogy mi volt a hibás? A gyártó saját szoftverei és driverei, amik a mai napig nem frissültek. A Windows Update driverek valóban működnek, de egy laikus nem fogja legyalulni a gépét frissítésnél, vagy a drivereket kigyomlálni frissítés után, hogy egyáltalán működjön. Ez a probléma a gyári támogatással.
-
moya#no1
aktív tag
-
access_denied
senior tag
Így már érthető. A Windows oprendszert használó notiknak a konfiguráció változatai a végtelenbe tartanak ellenben az Apple termékekkel, ebből adódhatnak a működésbeli problémák.
Lenovókkal dolgozom, ott a W7 driverek mellett feltűnnek a W10-esek is, szerintem a Lenovo támogatottsága kifejezetten jó.
W7 -> W10
Tény, hogy a w10 frissítését csak addig vettem igénybe, amíg a legális nem lett a használata, utána teljesen szűz w10 installba kezdtem. Szemetet hagyott maga után, a programok nagy része működött, másik része nem, de legalább volt egy ingyenes upgrade lehetőség, amit az MS nem támogat.Ha már itt tartunk, akkor a Mac OS oprendszer verziójának váltása hogyan történik? Nem mintha el szeretnék távolodni a kapitánytól, de az elv érdekel. Az MS a régi oprendszer fájlait tartalmazó mappákat .old-ra átnevezi, amit utána lemezkarbantartóval le lehet törölni. Vagy nem .
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem tudom ismeritek-e az Amazon saját márkás termékeit, az Amazon Basics-et: [link]
Ezek például kábelek. Azért linkeltem őket, mert az új géphez kellett VGA átalakító a projektorok miatt, és itt kb 1/3 áron megkaptam az amazon saját márkás átalakítóját, mint a gyári apple, és mostanában ingyen is szállítanak Magyarországra. Szerintem tök jó tartozékokat lehet most olcsón venni, meg pl. ilyenek hogy ha elem kell valamibe, 48 db-os saját márkás alkálielem-csomag 12 euróért. Szóval szerintem érdemes szétnézni az amazon basics-en.
Itt az összes kategória: [link]
-
r4z
nagyúr
válasz access_denied #45562 üzenetére
Itt nem marad szemét frissítés után, ezért is kell teljes gyalu a rollbackhez. Azok az appok, amik nem hajlandók elindulni az új rendszeren, kapnak az ikonjukra egy szürke áthúzást, és/vagy indításkor kiírják ezt. Frissítés előtt érdemes a Time Machine mentésedről egy másolatot készíteni, és elrakni a gép közeléből, mert a frissítés utáni első backup inkompatibilissé teszi a korábbi rendszerekkel az éles mentésedet. Ha valami mégse jönne be az új rendszeren, egy tiszta telepítéssel és a korábbi mentéseddel teljesen visszaállítható a frissítés előtti állapot.
-
access_denied
senior tag
-
veterán
Akinek MacOS kell (nem ócska hackintosh), úgysem fog Wines gépet venni. Ennyi. Innentől kezdve gyakorlatilag értelmetlen összehasonlítgatni a gépeket.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
r4z
nagyúr
válasz access_denied #45565 üzenetére
A Time Machine mindent ment, ami nem a rendszer módosíthatatlan alapjainak része, és amit nem zártál ki a mentésből.
Ha teljes mentést szeretnél, van mód partíciószintű mentésre is a recovery menüben, az bitről bitre kimenti a rendszert, és nyilván lényegesen gyorsabb is a Time Machinenél. Én így költöztem Airről Prora, semmi probléma nem volt, csak át kellett írnom utólag a gép azonosítóit, hogy például a Terminalban vagy hálózaton ne Airként jelenjen meg a gépem.
Nyilvános buglistáról nem tudok, de a nagyobb Maces fórumokon össze szokták gyűjteni rendszeresen a friss rendszerek hibáit.
-
access_denied
senior tag
Tetszik, köszönöm, megint tanultam .
Utána járok, hogy mi lehet a Sierra előnye, és milyen hibái vannak ami a Capitant indokolná.
#45566 szabogabor10
Ezzel nem értek egyet, ha pl. izmos gépet szeretnél és nincs Apple ház fétised akkor jóval olcsóbban kijössz saját gép építésével. Apple billentyűzettel, egérrel, ha úgy tetszik.
-
buvartacsko
addikt
Próbáltam hozzászólni a témához, de MacBookrol nem tudtam hozzaszolni mert olyan lassú a wi-fi, hogy a PH 5 perc alatt nem töltött be. (Régen ment.) gép es router restart nem segített. Windows alatt persze minden oké meg iOS alatt is. Nem értem OSX alatt hogy lehet ennyire elkurni a halozatot. Gondolom egy 100 ezer forintos Apple router alatt működne. Az az érzésem hogy nagyon csúnya évtized vár az Applere, mert pusztán emojikbol nem lehet megélni szerintem.
Hiába a szép új gépek ha a minimumot nem hozza egyik se ennyi pénzért. Egy tetves weboldalt nem tolt be a laptopom. Szépen be is került a szekrény aljára. Mar most nagyon érik az eladás.
-
buvartacsko
addikt
Mostanában egy MacBook Pró se megy 4-5 óránál többet. Nálam is max 5 óra az Air Sierra óta. Az új gépek közel se tudnak 10 órát, több tesztben írtak 6-7 órát max.
Érdemes megnézni az fórumait is: [link]
Van akinek 3-4 órát megy a Proja, csak olvasgatni kell. Mikor én megvetem a gépem akkor tudott 13 órát is. Azóta frissitgettem, nem tud sokkal többet (sőt, még heréltek is rajta...) cserébe rondább es max 5 órát megy 50% fenyerőn, de most éppen használni se lehet mert baratnomek wifijen nem tolt be semmi wifin.
-
moya#no1
aktív tag
válasz bull84ghia #45568 üzenetére
Van olyan modell amibe van 256SSD vagy 512
128, 256, or 512 GB flash storage
Just Ride KTM
-
Alex91
félisten
válasz buvartacsko #45572 üzenetére
Ha mar ennyire xar, akkor mielott kidobod csinalhatnal rajta egy clear installos telepitest, hatha...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
moya#no1
aktív tag
-
Lazika
senior tag
válasz szabogabor10 #45566 üzenetére
Az "olcso hackintos" siman megy akar nativan is, ha jo cuccokbol epited. Sot egy uj de meg a regi pro arabol is sokkal erosebb geped lesz...
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
tDr1v3r
veterán
A béták óta nem volt problémám a Sierra-val, de...
Nos, annyi hogy úgy néz ki rájöttem hogy hogy lehet megfektetni a framebuffert. DisplayPort-on rá van kötve a tévém, aztá amióta kikapcsoltam a mirroringot visszakapcsolva teljesen szétesett, tipikus GPU-hibára utaló (de nyilván nem az) kép jelenik meg mindkét kijelzőn. Manuálisan lekapcsolva eltűnik, csak ugye akkor meg huzogassam át a dockot a másik képernyőre... :/
Nem értem hogy mi a francnak nyúlnak ezek bele olyanba amibe nem kéne... tavaly az ElCap, idén a Sierra beta is rossz framebufferrel ment, aztán úgy néz ki hogy még a stabil rendszerre se tudják megcsinálni normálisan. Nem is értem, komolyan...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
dabgergo
őstag
Mikor jön ki a 10.12.2?
Van Finderben és Photoshop kapcsán pár bug, amitől felrobbanak Sierran.... -
Alex91
félisten
válasz buvartacsko #45582 üzenetére
Nem azt mindtam, higy nem lehet bugos az OS! De en a helyedben vegso esetben megprobalnam egy szuz rendzserrel, ha azzal is ezt produkalja, akkor tenyleg vagd ki, de ha nem, akkor meg lehet nyomozni, hogy mi kurja szet a rendszert...!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
buvartacsko
addikt
válasz Alex91 #45583 üzenetére
Mar leírtam egy párszor, h nem szeretném naponta újra rakni, másrészt az összes topicban azt írtak a hasonló gondokkal küzdök, h semmit nem ér a pram/smc reset + reinstall után se jobb. Apple meg ugye melyen hallgat, a probléma nem létezik. Köszi a semmit. Amint lesz idom El Capitant rakok, de úgy látom stabilitasban a Windows 10 jobb. pedig maga a hardver nagyon szuper, kar hogy így elbasztak. Küldtem amúgy bug reportot is, arra sincs reakció. Egyszerűen el kell fogadni h szoftveresen tönkre baszták a gépet. Újat kell venni minimum fel millió forintért vagy el lehet menni. Esetleg több éves rendszert használni. Ez az Apple mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz buvartacsko #45584 üzenetére
Ha meg se próbálod az újratelepítést, meg is érdemled, hogy szívj vele. Miből áll? Negyed óra a teljes mentés, aztán ugyanennyi a visszaállítás, ha nem segít.
-
biker
nagyúr
válasz megema #45571 üzenetére
nem mondtam hogy nincs hajtva, de a 2012-13-as 13"-as rMBP-m elment egy 8 órás irodai napot úgy, hogy cégnél parallels kellett az outlook exchange + AD + Dynamics NAV miatt.
Ez meg délben már megy a töltőreElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
buvartacsko
addikt
válasz Ragnar95 #45590 üzenetére
régen is voltak hiányosságai a termékeiknek, csak mellett voltak szerethető dolgai, voltak pro dolgok, most viszont nagyon csúnyán kezdik kiirtani ezeket, így már tényleg nem fogja megérni a felárat a szarjuk. én nagyon nagy fan vagyok, de ami mostanában történik már nagyon kiakaszt. ha ez nem változik 2017 végééig, én nyugodt szívvel fogom elhagyni a hajót és váltok galaxy s8-ra meg egy win10-es dell laptopra...
-
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz buvartacsko #45591 üzenetére
Sajnos valóban sokat romlott a színvonal szoftveresen, de ettől függetlenül mint ökoszisztéma még mindig kenterbe veri simán bármely másikat, mivel nincs is a többi platformon ennyire komplex ökoszisztéma. Szerencsére az iOS és macOS még mindig tökéletesen működnek együtt, ez a része nem romlott a rendszernek, sőt, inkább javult és fasorban sincs ilyen téren a konkurencia.
Stabilitásban és gördülékenységben se a konkurencia fejlődött sokat, hanem a macOS romlott sajna...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
rjg
őstag
válasz Ragnar95 #45593 üzenetére
Soha nem értettem ezt a "komplex ökoszisztéma" mantrát. Androidos telefont használok, a Mail ragyogóan működik a gmail fiókommal, a névjegyeim szintén szinkronizálódnak a gyári Kontaktok app-al, a Naptárat már nem is említve. A Chrome kedvenceim és jelszavaim szintén az eszközeim között. Az egyéb "titkosítandó" adataimat a SafeInCloud szinkronizálja, a jegyzeteimet pedig az Evernote és a Keep. A fényképeimet nem publikus felhőbe töltöm, automatikusan mennek fel a saját NAS-ra, de ugyanígy mehetne fel a Google Photo-ba, Google Drive-ba, a Dropbox-ra, a OneDrive esetleg a Mega-ra is. Mindre van saját, natív kliens. Ha akarnám, a közös vágólapot is meg tudnám oldani egy Chrome plugin-nal, illetve a hívás- sms átadást is külső alkalmazással, de ezekre soha nem volt rá szükségem.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
TheMarci
addikt
iCloud Drive, Airdrop, iMessage, iCloud Photo Sharing, shared notes, Apple Music / Library sharing, Safarival máshogy nem működik a szinkron/ keychain, kapásból ennyit tudok mondani. Bármit meg lehet oldani, de minek szívassam magam, ha van rendes, arra kitalált mód rá.
Do You Dream?
-
rjg
őstag
válasz TheMarci #45597 üzenetére
Ezekkel nem mutattál valódi előnyöket. Az iCloud-ra és a Photo Sharing-re, Apple Music-ra ott vannak a legalább olyan minőségű, ha nem jobb vagy megbízhatóbb alternatívák. Az OSX-es Notes jegyzeteimet is látom gmail label-ként a telefonomon, a Keep jegyzeteim egy részét pedig jelenleg is megosztva használom, pl közösen szerkesztem a bevásárlólistát a feleségemmel és a gyerekeimmel. Nem tudom, miért működne másként a Safari szinkronja, mint a Chrome, amit a gépen elkezdek olvasni, azt tudom folytatni a telefonomon is. Ha Neked egy gmail fiók hozzáadása, vagy egy alkalmazás telepítése szivatás, akkor oké. Ami valóban nincs, az az iMessage és az Airdrop, bár ahogy látom a visszajelzéseket, inkább ez utóbbi szivatja a felhasználókat, nem az "idegen ökoszisztéma".
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Ragnar95
félisten
Persze, sok dolog szinkronizálható valóban 3rd party appokkal droid és windows/macOS között is, de ehhez gyakorlatilag minden egyes szolgáltatáshoz kéne külön appot telepíteni mindkét eszközre, míg az Apple ezt tudja gyárilag a rendszerbe integrálva.
Az iCloudot egyszerűen nem lehet teljes mértékben lemásolni, mert ehhez az kell, hogy te gyártsd mind az asztali, mind a mobil oprendszert. Bármilyen 3rd party app tudja használni az iCloud Drive API-t, így nem kell külön fiókot regisztrálni, megy a szinkron és a backup gyárilag tökéletesen.
Backup megoldás tudtommal droidon még mindig nincs annyira jó, mint az iTunes/iCloud backup, Windowson nem tudom mennyire jók az utóbbi időben a backup programok a TimeMachine-hoz képest.
Handoff/Continuity is nagyon kényelmes, nem hiszem, hogy ez ennyire flottul működne 3rd party appokkal droid és windows között.
Ha jól számolom, te 8db különböző appot/szolgáltatás említettél, amivel meg tudod oldani a nagy részét az iCloud tudásának, remélem te is belátod, hogy ez jóval körülményesebb, mint 1 platformot használni mindenre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest