Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz madle #36228 üzenetére

    Majd egyszer talán... A remény hal meg utoljára.

    Az éppen aktuális frissítés előtt jellemzően bízom benne, hogy majd most jobb lesz. Hellyel közzel ez így is van, de szinte minden egyes alkalommal kapunk valami más idegesítő hibát.

    Hétvégén teljesen újratettem, hátha. A lassú újraindulást leszámítva teljesen rendben van a rendszer, úgy látom érdemes volt. Nagyon szépen megy. A sok egér driver és vezérlő betett neki, nélkülük immáron oké.

    Ráadásul az iPhone-om is újra cserélte a Vodafone, szóval nem kell többé foltos kijelzőt bámulnom, valamint már a készülék alja sem recseg.

    Ennél elégedettebb nem is lehetnék az Apple termékekkel. Vagyis de. Ha vehetnék egy 13-as retinás gépet 4 fizikai maggal a prociban, hozzá pedig egy kényelmes egeret, amivel nem kell trükközni. Vagy ha ez nem jön össze, akkor egy Mac Mini-t, de szintén 4-magos CPU-val. Az irodában bőven elég lenne...

    Egyébként nem jó, ha túlságosan lekötnek az apró részletek, mert az ember előbb-utóbb becsavarodik. Tehát jobb ha nem tulajdonítunk akkora jelentőséget a hibáknak. Még ha tényleg bosszantóak is. Van, amivel együtt kell élni, vagy elfogadni, hogy nem tudjuk megváltoztatni.

    Egyik kollégám olyan gépen dolgozik, ami szó szerint szét van esve. Lejtette a fia. Mondtam neki, hogy javíttassuk meg, de őt nem zavarja. Engem speciel halálra idegesít amikor ránézek, de ez van.

    Ja, egy drága gép a világ legjobbjának kikiáltott operációs rendszerével hasítson, mint az olajozott villám. És legyen stabil, hibamentes. Ha már egyszer a legjobbról beszélünk...

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák