Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz Misi1979 #25230 üzenetére

    Misi1979:
    Ha annyiért nem is, de az eredeti ár kétharmadáért viheted. Fel is tettem apróra, nem akarok kínlódni vele. Windows-on tökéletes, nem kérdés, hogy a legjobb fogású egér, ami valaha a kezem alá került, de sajnos mégsem tudom használni. Érdemes lenne megnézni élőben is, hogy mit művel, mert nem semmi. Sajnos a videofelvétel nem adja vissza.

    buvartacsko:
    Nem. Az OS X egérkezelése egy hulladék. Teljesen mindegy milyen egeret és melyik USB-portba dugom, szinte használhatatlan. Ezen a téren tanulhatnának a Microsoft-tól.

    KMan:
    Próbáltam, ahogy lejjebb linkelte csabi94 kolléga. Az nem egér, nem munkára való. Szerintem. Inkább csak egy látványos prezentációs eszköz. Annak viszont gyönyörű.

    troszti:
    Hidd el, már komolyan fontolóra vettem a dolgot, de ha visszaváltok, akkor inkább asztali gépet veszek, ezt pedig megtartom hurcolászós, előadásokra járó kiegészítőnek. Vagy eladom, még nem tudom. Ettől függetlenül nem akarom feladni, tovább keresem a tökéletes egeret, csak sajnos nem nagyon van lehetőségem kipróbálni vásárlás előtt. Mac-re, kiegészítőkre eddig közel 800.000 Ft-ot költöttem. Ehhez képest egy nyavalyás egér hazavágja az egész "élményt". Komolyan mondom, sírni tudnék...

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák