Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SentryGun

    aktív tag

    Sziasztok!
    Notebookvásárlás előtt állok, és most jutottam el arra a pontra, hogy bármennyire is jó a Win8, de elgondolkodtam a Mac-en is, mint lehetőség. Nem megyek bele nagyon, de ha össze konfigolok egy vaio-t/thinkpadet, vagy asus-t, akkor 1500 EUR összeg körül járok. Ezért az árért viszont már Mac-et is kap az ember. Eddig winnel éltem, de ahogy olvasom át lehet szokni könnyen, ha nincsenek speciális programjai az embernek...
    Viszont a bővíthetőségeken egy kicsit elakadtam.
    - Tényleg ennyire problémás a vinyó csere garanciavesztés szempontjából?
    Külföldön venném, mert itt az osztrákoknál van rá felsőoktatási kedvezmény. Viszont - bár eddig soha semmimet nem kellett garanciáztatnom (cseréltem is már jó néhány odd-t/hdd-t notiban, de ott nem állt fent a garivesztés) - bajban vagyok, hogy ha a 13-as MBP mellett döntök, akkor: Érdemes inkább elsőre ssd-vel rendelni - horror felárért (ha marad az odd, akkor 256-os kellene), vagy meg lehet oldani azért házilag is a cserét? iDokihoz nem tudom, hogy el tudok-e jutni, mikor otthon vagyok. 128gb SSD+vinyó vagy 256 gb ssd + bluray kombóra gondoltam.
    A retinát kiejtettem, mert a felbontás miatt ugyan jó lenne, de mindent ráhegesztettek az alaplapra, plusz ethernet is csak kiegészítővel van. Így marad esetleg egy 27-es dp-os kijelző esetleg pluszban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák