- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz SyntaxeError #12700 üzenetére
Alt nyomvatart és menübűl Shut down. Vagy bekapcs gomb aztán enter.
-
toza
senior tag
a1150 mb pro.telepites lefut .vegen kernel panikkal leall.aztan restartnal csak logo,toltoget ,majd szurke kepernyo. gpu a rossz,vagy hdd,vagy hdd kabel,esetleg barmi mas az alaplapon?!
a1260 mb pro.fekete kepernyovel vettem.hajszaritoztam es visszajott..majd telepites utan fel oraval megint elsotetult.ujragolyoztattam.ujragolyozas elott es utan is mukodik kulso monitorrol.de sajat kepernyo nem..mi lehet a baj?!
valaszokat,otleteket koszi.
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Misi1979
őstag
Érdekesség, megnéztem, mennyit foglal a Chrome nálam és elborzadtam: 2.6 gigát! A mocsok kis program megtartja minden előző verzióját.. A versions-mappából gyorsan töröltem mindegyik régebbit, kivétel a 2 legutóbbit, 2 giga fel is szabadult.
Nektek mekkora helyet foglal a Chrome app?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
csusza`
senior tag
Haliho!
Mától en is MacBook Pro tulaj vagyok. Első es legnagyobb problémám, hogy az előző tulaj minden szutykat rajta hagyta.
Szeretnek egy clean installt csinálni, vagy egy factory resetet ( ), viszont nem jutok egyről a kettőre. Tudom, h telepítos pendrive-ot vagy DVD-T kell készíteni, de nincs Mountain Lion installt fájlom, AppStore-bol meg hadd ne töltsen mar le, amikor a gépemen fenn van... Milyen lehetőségek vannak ilyenkor?[ Szerkesztve ]
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
Kapcsolódó kérdés: online telepitesnel (command+R) ugyanúgy AppStore-bol szedi le a képet amiért fizetni kell, vagy ez úgymond "ingyenes"?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz csusza` #12711 üzenetére
Próbáld meg a recovery módot.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
csusza`
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #12713 üzenetére
Köszi, idáig eljutottam. A kérdésem továbbra is az, hogy ha most neki állok a netről telepíteni, akkor az free -e? Mert valami jogosultságokat ellenőriz mielőtt telepitene.
Ha SSD kerül bele pár napon belül ugyanígy végrehajtható az install, nincs valami korlátozás a telepítések szamat illetően?Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
Látom, hogy nem. Apple ID-t ker, es nem enged tovább mert ezzel az accounttal nem lett megvasarolva. Siraly. Ez így érdekes lesz!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz csusza` #12715 üzenetére
Én azt javaslom, hogy vedd meg magadnak, az a legegyszerűbb illetve a legtisztább. Az ára sem vészes, talán 16 EUR. (Természetesen ha új Mac-et veszel, azzal kapod az OS X aktuális verzióját is, de itt úgy tűnik, hogy az előző tulaj hozzárendelte a saját Apple ID-jét.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
csusza`
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #12716 üzenetére
És ezesetben mit tudok tenni?
Az öcsémnek van MBP-ja, ugyan ilyen, ő azt mondta, hogy neki van ML telepítője, várjam meg hétfőn.
Várjam meg?Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
PiE137
senior tag
Egy pár napja szarakodik a gépem:
Mondjuk naponta egyszer általában safari alatt lefagy a képernyő, csak az egér mozog, másra nem reagál a vas, csak ki- bekapcsolás után tér magához....
Ötletek, orvoslat
Köszi! -
TommyNagz
senior tag
Nálam hogyhogy nem?
10.6 és 10.8 alatt sem.Szerk.: ja, de, a Subba tényleg.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
-
TommyNagz
senior tag
-
negyedes
addikt
ml hogy viselkedik ssd-n? mennyi hely kell neki pl egy 120Gb-bol?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
rachmaninoff
aktív tag
-
negyedes
addikt
válasz rachmaninoff #12734 üzenetére
ceges dolgok lennenek rajta csak doc pdf kepek stb meg par program. a kerdes hogy a tovabbiakban mennyi hely kell majd, most jelenleg elferek win8on egy 128 Gbon akkor valszeg os x alatt is.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
A képen látható ikont szeretném lecserélni olyanra, mint ami a mappa tényleges ikonja. Hogy tudom megcsinálni? A módosított ikon sajnos csak alapnézetben jelenik meg. Tuti van rá valami megoldás, csak Én nem tudom kitalálni... Neten keresgéltem, tudom hol vannak az ikonok valójában, azokat ki is másoltam.
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok! Milyen cégekkel tudnám jutányosan megoldani az amerikai store-ból való rendelést idehaza?
-
TommyNagz
senior tag
válasz TigerCat #12739 üzenetére
Meg lehet oldani, de nagyon körülményes. Ha PNG formátumú képet tettél be mappaikonnak, akkor felejtős. Egyébként meg ha .icns ikonra hivatkozik az app, vagy mappa (na ezt nem tudom hogyan kell megoldani), akkor van remény. Az ICNS egy csomag, amiben ugyanaz az ikon több felbontásban is jelen van, 16x16-tól egészen 1024x1024-ig. A sidebar-on a 16x16-os ikont látod. Tehát készíteni kell egy ICNS-t, és meg kell oldani, hogy arra hivatkozzon a mappa.
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
válasz Polarstar #12744 üzenetére
(#12742) turbobusa
hagelnek igaza van. Az US English billentyűzetről, és a hálózati csatiról nem is beszélve. Ha nagyon külföldről akarsz hozni, akkor kirándulj egyet Bécsbe, úgy talán tudsz valamennyit spórolni (?) és még egy kis városnézés is beleférhet.
encapsulation dot1q
-
brumi1024
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest