- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zjunior #12197 üzenetére
Mivel jelen esetben töltési problémád van, szerintem vidd el a töltőt is.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DanielK
addikt
Szeretném a meglévő eredeti DVD-imet berippelni minden hanggal és felirattal mkv-ba. Ki mit tudna ehhez a művelethez ajánlani? Melyik erre a célra a legjobb app?
(sok helyet foglalnak és jó lenne archiválni őket)[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DanielK #12202 üzenetére
Én DVD rippeléshez a MacX DVD Ripper Pro-t használtam (egyszer valamilyen promóció keretében hozzájutottam egy kulcshoz), egyszerű mint a faék, de nekem kb. annyi kellett.
Hogy multiaudio-t, sub-ot tud-e, azt nem tudom, nem próbáltam. (Csak az USA Friends DVD-imet toltam át vele aviba, angol hanggal, felirat nélkül, azóta elő sem vettem a programot azt hiszem. Ja de, a Linda sorozatot is archiváltam így, szintén egy audio track, no sub.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zjunior
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz Zjunior #12205 üzenetére
Adok érte egy tábla Bocit, mit szólsz hozzá?
Az ár nem garancia arra hogy tökéletesen működjön valami... szvsz örülj neki hogy garin belül halt be, cseréltesd 'szt kész.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DiVaD
senior tag
válasz TommyNagz #12194 üzenetére
Ezekből a kombókból eddig csak a sima új ablakba nyitást tudtam. Köszi.
Viszont lenne egy iTunes-al kapcsolatos kérdésem. Hogy lehet benne, ha egyáltalán lehet exportálni zenét? Tudom, hogy DRM védelemmel van ellátva, de valahogy meglehet oldani? Konkrétan vettem egy albumot és azt akarom nem csak a gépen és a telefonon hallgatni. Vagy egyszerűbb warezolni?
update: Ahogy nézem sima ügy, nem kell hozzá plusz program csak az iTunes/itunes Media/ stb könyvtárból kell a m4a fájlokat átmásolni majd átkonvertálni mp3-á. Arra tudtok valami ingyenes programot? -
DiVaD
senior tag
tDr1v3r és Xero: Köszönöm.
Közben rájöttem, hogy miért van kevés helyem.... Ha valamit bemásolok a "könyvtárba" (fájl=»hozzáadás a könyvtárhoz), akkor ide (iTunes media mappa) átmásolja "fizikailag is" ezáltal törölhetem máshonnan, igaz?
Van akinek 2011-es MBA-je van és ML-t használ? Mert régebben megakartam venni, de amikor kijött sokan panaszkodtak, hogy az akku idő jelentősen esett ML alatt (Lion-hoz képest). Ezt javították már? Csak mert tetszik az értesítési központ és ha ez már javítva van, akkor meglepem magamat május elején vele.
Itt írtak anno a hibáról: macrumors, de talán itt a fórumban is olvastam róla. -
TommyNagz
senior tag
Mostanában már én is meg szoktam venni egy-két zenét Pl. ha nagyon tetszik, fiatal az előadó, és tehetséges, akkor ennyivel azért illik támogatni
encapsulation dot1q
-
qanic
tag
Erre valaki? HELP!
Marco Pantani - Momenti Di Gloria
-
toza
senior tag
egyebkent nem tudja vki h mi a modelszam az uj NVIDIA ---0825A2 --G84-602-A2 MACBOOK PRO A1226 A1229 A1260 A1261 VIDEO CHIP GPUhoz. ?! vmi 10.0. vmi csak nem talalom sehol.elvileg ugyan az ,de javitott,es nem melegszik tul es vagy szarik be 6 honap utan.
szegyen a futas,de faraszto...
-
lefkosia
őstag
pentalobe csavarhúzót keresek, vennék ? Eddig csak webshopokba találtam.
The Truth Is Out There
-
Kozmiii
csendes tag
Sziasztok!
Ilyenem van: http://support.apple.com/kb/sp23 és erre szeretnék windows-ot. Kér kérdésem lenne erre milyet ajánlotok? Illetve nincs bent cd meghajtó hogy lehetne megoldani, driverek, stb. hogy oldható meg?
(Mac OS X 10.5.8. van rajt most) -
iOce
tag
válasz Zjunior #12210 üzenetére
Ami el tud romlani, az el tud, és el is fog, lehet ráírva apple, sony, dell, akármi. Sajnos kifogtál egy hibás akksis gépet, ez van, megesik. Ettől még a a macek megbízhatóbbak, mint egy átlag windows pc.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Kozmiii
csendes tag
Köszi, valakinek véleménye még melyiket ajánlanátok rá?
-
tDr1v3r
veterán
Bírja... ha mást nem, akkor Aero nélkül.
(#12229) Kozmiii: Felrakod, aztán kipróbálod. Képet biztos fog adni, max az Aero-s felületen nem lesz annyira folyamatos az animáció...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Kosak
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. még jópárszor elmegyek "tapizni" illetve kerítek egyet a közelembe h hasznalhassam. Kinti adókat mindent belenéztem :S ha csak azt nézem h apple.comhoz képest az ár hogy csökken már az rettenet.
A billentyűzet meg nem gond. ha nagyon nagyon zavarni fog akkor gondolom van lehetőség cserélni de erre kics az esely h kell majd
Persze motosztkál a fejemben hogy vga miatt erősebbet vegyek (persze nem feltétlen retinasat) mivel nagy kedvenc sc2 játékot ha nem is folyamatos játékra de legalább replayek nézésére használhassam ha úgy van időm. ha low grafikan kell az mind1. Idáig úgy mondtak h a 4000es integralt még lowon se hozza. nem értek hozzá sajnos. ti mit gondoltok?
Winről már régóta szeretnék váltani. Linuxot is használok így nem az OS-től tartok hanem hogy sikerül e ugyan úgy megtalálni a "kényelmet"
Garanciánál be kell regisztrálnom online vagy amit adnak esetleg kint Garipapírt az elég?
sry ha butaságot kérdezek sajnos nem sok időm van utánna járni.
Előre is köszönöm a segítséget!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
A bill utólagos cseréje marha drága mulatság.
A garit nem kell regisztrálnod, az automatikusan regisztrálva lesz az apple.com-on.
Ha nagyon nagy eltérés lenne a vásárlás ideje és a gariidő indulása között, a számlát is használhatod az érvényesítéshez. De gariztatáshoz elég a gép.
Én az sc2-t hd3000-n vittem végig és nem low-on.. Ennyit a játszásról.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
DiVaD
senior tag
Szia,
A topcase csere elég drága, tehát azt nagyjából felejtsd el... majdnem amit spórolsz azt bukod is. :/
Amint bekapcsolod elsőre a gépet, regisztrálni kell (Apple id szükséges), de a gari papír is jó ha megvan, de ahogy itt olvastam leginkább serial alapján megy a gari.
Szerk: megelőztek... amúgy nekem is a két dátum között kb 3 hét eltérés volt emlékeim szerintSzerk2: grid mennyire felejtős Intel VGA-val? HD3000
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
A billentyűzetet International English (UK) kiosztással kérd... az ugyanannyi gombos mint a magyar, ha meg magyarítani szeretnéd (fizikailag) akkor könnyen ki tudják cserélni neked az karakteres gombokat ékezetesre.
-
Kosak
csendes tag
Köszönöm a helpet! CSeppet félreinformáltak engem akkor az sc2-vel kapcs.
A bill dolgot meg gyorsan segítettetek eldönteni illetve a garit is.
ismét köszönöm a sok segítséget!
-
TommyNagz
senior tag
-
Cxgrav
senior tag
Hello!
Esetleg tud valaki egy üzletet, ahol Air A1237-hez kapnék akksit? - természetesen reális áron
Köszönöm
ÜdvPicture me Rollin' by 2pac
-
Watto1991
senior tag
A legújabb Macbook Air-nél van értelme 8 GB RAM-mal kérni ? (szép felárral..) , vagy 4 GB-nak is elégnek kell lennie ? (nem ismerem a Mac oprendszer igényeit) Esetleg ha futtatnék dualboot-tal win 7-et, akkor érződne valami a plusz 4 GB memóriából, vagy az továbbra is csak felesleges extra ?
Köszi !
-
DiVaD
senior tag
válasz tDr1v3r #12239 üzenetére
Tommy Da B1G: Thx.
Amúgy 4GB vs 8GB témához annyit szólnék hozzá, hogy win7-hez nem árt. De ha számít a pénz, akkor elvan az ember 4-el is. Igaz én csak X-en használom, nincs Win-es tapasztalatom.
Az Airport Express vs Extreme között átlagos felhasználás mellett van sok különbség? Ahogy nézem az Express-hez nem lehet HDD-t csatolni, csak nyomtatót, de cserébe van Airplay rajta. Ezeket leszámítva van még lényeges eltérés (minden gép itthon wifi-n megy) felhasználás szempontjából?
-
czanga
őstag
Szasztok.
Olyan hibába futottam, ami elég fura.
2009 mid MBP, 13-as.
Nem látja a benne lévő HDD-t.
PRAM reset, minden reset, ram csere, SATA kábel csere kolega gépéből, HDD csere megvolt, most mégis megint csinálja. Van, hogy boot-kor strandlabdázik csak, és kapok egy behajtani tilos táblát, de a legtöbb esetben
Option (ALT) nyomvatartása mellett érzékelhető, hogy nem is látja a benne lévő HDD-t. Sokszor a boot felületet sem tudom előhozni, mert Option nyomvatartása mellett is csak szürke kép fogad, ami teljesen üres. Külső tokban lévő ugyanezen vinyóról zokszó nélkül boot-ol.Logic Board kuka, vagy legalábbis a sata vezérlő halt le benne? Esetleg EFI gond lehet?
Tanácstalanok vagyunk, holott szervizben dolgoztam évekig, mégse tudok rájönni. Azt tudjuk, hogy ennek a szériának gyenge a HDD sata kábele, de valahogy nem hiszem, hogy ez lenne a gond, mivel átraktuk más gép kábelét ebbe, és az enyémet pedig a donor gépbe. Mindkettő működött...
-
czanga
őstag
válasz czanga #12247 üzenetére
Közben tovább haladtam.
Mivel van ittthon jópár mac, és ezek közt van egy régebbi intel-es Mini, így gyorsan kiszedtem abból a HDD-t, majd az belement a Pro-ba, és láss csodát azzal 4-ből 4 alkalommal boot-olt.
Vajon akkor a kipróbált vinyóm is rossz? Nagyszerű.Alapból a sandforce-os SSD-ket sem szereti, de az az nVidia Sata vezérlő miatt van, az egy másik tészta már, de onnan indultak ki a boot gondok.
-
dellarocco
csendes tag
Hello!
Előre is boccs, ha idióta kérdéseket teszek fel, nem igazán értek a macekhez. DJzés meg zeneszerkesztés miatt vennék egyet. Kinéztem ezt a gépet ---> http://www.edigital.hu/Notebook/Apple_MacBook_Pro_13_Core_i5_2.5GHz_%28md101mg/a%29_notebook-p326030.html?utm_source=edigital&utm_medium=hir&utm_campaign=2079
és az lenne a kérdésem, hogy utólag RAMot (4 GBt) és SSDt (128 GB) mennyiért lehet belerakatni kb? SSDt egyáltalán lehet? Gondolom függ a cuccok minőségétől is, de én semmi extrára nem gondoltam, standard RAM meg SSD, amit ilyen gépekbe szoktak tenni (már ha SSDt lehet).
Üdv,
Ádám.
-
hoodoo86
tag
válasz dellarocco #12249 üzenetére
Anyagaron bele tudod tenni te is mindkettot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest