Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dni

    őstag

    Sziasztok,

    adott egy 15" MBP 2015-ből alap kiépítésű, így a gyári 256 GB-os SSD-t mostanra kinőttem. Bővítése nem is lenne költséges vagy bonyolult, ahogy nézem egy M.2 átalakító szükséges és egy 512-es vagy 1TB-os Crucial P2 M.2 PCie SSD, melyeket be is tudok szerezni a közeli iJoe-ból.

    Azonban felmerült bennem a kérdés, hogy most, hogy már nem kapja meg ez a széria a legújabb Mac OS-t, mennyire érdemes még bővítenem a gépet. Lehet-e a gyári appokat (Photos, Notes, Reminders, Safari) valahogy majd frissíteni, hogy szinkronban legyenek iOS-el es párjaikkal, vagy azoknak is búcsút inthetek?
    Vajon mennyire tartós ez a HW, mennyi ideig számíthatok rá, ha továbbra is óvom ahogy eddig is?

    Igazából nem érzem, hogy cserélnem kellene gépet jelenlegi , átlagos felhasználói igényeim és az új gép árak mellett (M2 Air 512GB, M1 Pro 14", másik, használt Inteles gépet már nem akarok) persze örülnék, hogy nem égeti a lábam, ha nagy ritkán ölben használom, vagy még gyorsabb lenne itt-ott a gép, bár lassúnak sem érzem. Az aksija sem annyira acélos már, de ritkán használom konnektortól távol és ez a probléma is orvosolható.
    Tavaly még abban reménykedtem, hogy az iPad OS-ban idénre megjelenek azok a funkciók amiket hiányolok és a MacBookPro helyett egy iPad Pro lesz az utód, de ez még bizotsan várat magára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák