Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Mellesleg ma a Rusty Hearts nevű ingyenes MMO-ban kell achit csinálni a Steam játékban. A Rusty Hearts egy jó féle ingyenes, anime ihlette MMO, aki szereti az MMO-kat és anime-okat az vethet rá egy pillantást.
Jó hangulat, anime stílusú 3D grafika és néha-néha 1-2 rejtett fan-service
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Ahogy a címe is mutatja, szellemvadászos dologról van szó. Ami azt illeti, kicsit csalódtam benne, valahogy többet vártam ilyen 8-9-10 (és átlag 8,23) pontos értékelések után. Jó volt végül is, de szerintem a nőneműek többsége irreálisan fölpontozta, elvégre shoujo a műfaj.
Tulajdonképpen egy lányhorror... vagy thriller. Fene tudja. 25 rész, 8 ügy megoldása, amik többé-kevésbé egész parásak, viszont gyakran túlságosan is kiszámíthatóak voltak. Szerintem lehetett volna sokkal hátborzongatóbb hangvételű és még bonyolultabb ügyeket belerakni, valamint egy hangyányit részletesebben bemutatni a szereplőket. Nem tetszett továbbá, hogy a nem kicsit egoista, Naru (Shibuya) olyan könnyen "összerakta a káosz darabkáit" (Gosick). Na jó, annyira talán nem voltak egyszerűek a rejtélyek, itt többen is segédkeztek a "darabkákban"... Mai meg amolyan tipikusan esetlen, béna iskoláslány, aki végigszerencsétlenkedi majdnem az összes epizódot. Idegesített. A végén talán volt némi fejlődés részéről is, de ahogy ez elkezdődött, úgy vége is lett a sorozatnak. A többi szereplő szimpatikus volt, bár némelyik nagyon semmilyen volt. (Hogy ez a Masako mindenhonnan leesik, aztán viszik a mentősök... ROFL!)
Szóval sajnos nem a szereplők megismerésén volt a hangsúly, hanem a "file"-ok megoldásán, de azok viszont egész jól sikerültek. (A file 7 pl. brutális volt. Lehetett volna a többi is legalább ilyen...). Nyilván, ha ennél sokkal hosszabb lenne a sorozat, idővel több információ kiderülne mindenkiről, de így egyelőre majdnem semmi.
SPOILER
-----------------------No igen, és valamivel több romantikát vártam, ha már shoujo... Bár ki tudja mi van később a mangában, végül is a mag talán már el van vetve.
-----------------------
SPOILER ENDA rajz rendben volt, a 'szépfiúk' sem voltak annyira szembetűnően csillogófejűek, szóval nem zavart. A vágások néha nagyon zavartak, amikor ilyen "akciósra" próbálták venni (képernyőn egyszerre több kamerakép) a figurát, szerintem inkább volt gagyi, mint jó. A zene, hangok jók voltak, de semmi kiemelkedő.. az OP meg az ED mondjuk jóféle idegölő elmebetegség, és végre nem valami átlag jpop/jrock.
No, hát összességében egy... Ghost Hunt. Talán a Szellemekkel suttogóhoz tudnám hasonlítani, bár mégiscsak másabb annál. Akik szeretik a paranormális jelenségekkel foglalkozó, okkult, szelleműzős, médiumos akármiket, annak ajánlós, nem rossz ez, de ne várjon tőle "katarzist". Egy második évad nagyon elkéne neki, mert így megint csak egy "reklám a mangához" sikerült.
[6,5/10]
Jah, és engrish (??) +1 : "Erüzsébettö Bátori"
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Darth_Revan
veterán
Nem semmi, még el se kezdődött a Zero no Tsukaima F, de a reklám már megy a februárban megjelenő BR és DVD-ről
-
PR0JECTNR56
addikt
Mit ajánlanátok megnézésre a thriller/akció/egy kis horror/sci-fi műfajú animék közül? K-On! után most valami valami mást is szeretnék nézni.
-
Totheground
addikt
Pár napja írtam egy mobilos idolm@ster játékról (tulajdonképpen olyan, mint anno a hatalomkártyák voltak, csak idolokkal ). Az egyetlen gond az volt vele, hogy aki nem tud japánul, annak nem sok esélye volt vele.
Pont ezért pár /a/nonnal közreműködve összedobtunk egy kis útmutatót, ha valaki esetleg a nyelvi nehézségek ellenére kipróbálná. Itt található (angolul)Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bandiras2
senior tag
válasz #59620352 #9283 üzenetére
Children who Chase Lost Voices from Deep Below
befejezve. Már régen vártam rá hogy végre tőtthető legyen. Shinkai Makoto mester hozza a formáját, eszméletlen gyönyörű animációval, jó történettel. Szerintem ezzel kissé Miyazakira hajaz mind a történet mind a graf, de annál sokkal komolyabb tálalásban. Kötelező feladat! Ha már láttad az alkotó korábbi munkáit azért, ha nem, akkor meg azért, hogy kedvet csináljon. Nem írok spoilereket, inkább a [Hivatalos trailert.]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Archanon
őstag
válasz PR0JECTNR56 #9305 üzenetére
Speed Grapher pl. valóban nem rossz.
De ilyesmi kategóriában tökéletes választás lenne még a Shigofumi, vagy nemrég néztem meg a Paranoia Agent-et, szerintem tetszene.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
F34R
nagyúr
fate/zero hoz valakinek meg van mind a 13 felirat? , mert animeaddicts-on nincs
-
Máté94
addikt
-
Crystalheart
őstag
Na, az utóbbi időben megnéztem három eléggé eltérő műfajú sorozatot.
Excel Saga (+ Puni Puni Poemy)
Ez elmebeteg volt. Ugyebár egy műfajparódiába oltott manga-adaptációról van szó. Van benne minden, nehéz róla általánosan szólni, mert a grafika, a gagek, a humor szintje is mind attól függ, épp mit parodizálnak. Leginkább a fárasztó, arckaparós jelzőkkel tudnám illetni, de azért jó értelemben. Ha vígjáték, a Seto no Hanayome-t sokkal jobban élveztem és azon tényleg dőltem a nevetéstől, de kb. ez az összes pont, amin össze lehet hasonlítani a kettőt. Egészen mással nevettetnek. Mindenesetre az anime-műfajok kiparodizálása nagyon epic benne. Akkor érdemes megnézni, ha már kb. képben vagyunk velük.
A Puni Puni Poemy hasonlóan őrült volt, Nabeshin nem komplett.
Ichigo Mashimaro + OVA-k
Kár, hogy vége lett Azt hiszem, ezzel jellemezhetem a legjobban. Eleddig még nem láttam olyan sorozatot, ahol ennyire ne lett volna fő történet, de ide nem is kellett. Olyan volt, mintha az egész sorozat kis ovákból állt volna, és végig eszméletlenül aranyos volt. Az olyan részletek, mint hogy valódi gyerekeket én még nem láttam hasonló módon viselkedni, és el sem igazán tudom képzelni, lényegtelenek; a szórakozásra kiváló. Gyakran mosolyodtam el közben, és vissza kellet fognom magamat, nehogy túl hamar daráljam le. De.. mint mondtam, kár, hogy vége lett, túl hamar. Jöhetne még.
E sorozat tekintetében kevésbé vagyok egységes véleményen. Több jó és több rossz tulajdonsága is van. Maga az alapötlet szerintem elég jó, megállja a helyét a sci-fik alapötletében. A megvalósítás módja elég felemás. Ugyebár három részre lehetne bontani, az első harmadában pl. semmi sem történik, de még utalás sem arra, hogy valami készül. Ezt szerintem elhibázták, mert ilyen bevezető, ahol megismerhetjük a karaktert, egy produktumnak legföljebb ötödét foglalhatná el, utána következnie kell az első fordulópontnak, ahol elindul a cselekmény. Ezzel szemben ez egy totális fanservice volt, gyenge, egysíkú és lineáris epizódtörténetekkel. A második harmadában elindult valami, és itt igazából az említhető meg, hogy túl éles a váltás a második és harmadik harmad között, mintha két külön epizód lenne, kevés az átmenet. Más szóval nincs meg a kellő drámai ív. Emellett lehet említeni még, hogy sok a lyuk a cselekményben, sok dolgot nem magyaráznak meg - ez mintha egyes anime-forgatókönyvírók perverziója lenne -, és túl sok a képtelenség. Már-már inkább scifi-fantasy, mint scifi, ami még önmagában nem volna gond, de az általánosan ismert fizikát is semmibe veszik. Csak akkor bosszantó, amikor apró elemek megmásításával még hihető is lehetne.
A forgatókönyvírók úgy érezték, minél több fordulatot tesznek bele, majd annál nagyobbat tud ütni. Másutt az a probléma, hogy nincs fordulat, itt meg szinte csak az volt, részenként több is akár. Tehát az elosztás is rossz, egy történet legföljebb nyolc részegységet, azaz hét nagyobb fordulópontot bír el, amiből kettő fő, egyet pedig ellőttünk a cselekmény indulásakor. És ami a karaktereket illeti, Éclair a legérdekesebb köztük, a többiekkel nem igazán ismerkedünk meg, nem jól mutatják be őket, még csak nem is aggódunk értük. Valamit elszúrtak, mert egy filmben ez abszolút elmegy, de egy 24 részes sorozatnál azért illő volna egy kicsit jobban kifejteni a dolgokat. (Az első harmadot meg elpazarolták a hülyeségre.) Mindazonáltal, habár karakterfejlődés nem sok van, visszaemlékezésekből láthatjuk, hogy mindenesetre korábban volt.
Mindennek ellenére élvezetes volt. Komolyan. Ha félre tudjuk tenni a fenti hibákat, egy látványos, szép és mozgalmas sorozatot kapunk. A grafika tetszett, az akciójelenetek pedig mondhatni egészen jók voltak. Jól megoldották azt is - persze nem sikerült mindenhol -, hogy a szokásos darabos animációt effektekkel, rajzmódokkal áthidalják, néhol egészen fluid képet kapva. (Példa, spoiler a 17. részből - bocs, csak angolt találtam, ami katasztrófa ) Az űrharcokat és a szárazföldi harcokat is jól koreografálták, tényleg látványos. a történet pedig végül egy nagy, epikus űrsztorivá növi ki magát, csak az a kacifántos út ne volna, ami odáig vezetett. Az is tetszett, hogy nem idegenkedtek a durvább elemektől, a vértől sem. Csak nekem már sok volt emellett a fanservice... Szóval felemás élmény volt. Ajánlom megnézésre, de készüljünk föl a hülye elemekre. Egy rebootot vagy inkább egy filmet megérne.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
jahrn, Archanon:Köszönöm a tippeket, a Speed Grapher egész jónak tűnik máris utána nézek.
-
Totheground
addikt
Új Nisemoogatari trailer
www.nisemonogatari-anime.com/movie/trailer02.htmlTokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bozont
veterán
válasz Totheground #9314 üzenetére
Várós nagyon, a Bakemonogatari nagyon jó darab, tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
válasz Totheground #9314 üzenetére
Én inkább a Kizumonogatari mozira várok, de az bőven messze lesz még... pláne a blu-ray kiadás...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Archanon
őstag
Nana. Ez tetszett, bár nekem kissé befejezetlennek tűnt anno, meg volt annak is néhány idegesítő dolga. Kíváncsiságból meglestem hát, hogy az írónak (Yazawa Ai) milyen művei voltak még, és a Paradise Kiss-t választottam. A Nana után nagyjából számítottam rá, hogy milyen lesz, és szerintem azt kaptam, amit vártam. A Nana sztoriban viszont jobban tetszett. Viszont mindkettő erőssége, hogy nem rugaszkodnak el a valóságtól, reális érzelmeket, lelki vívódásokat (nem szappanoperamódon, alias Peach Girl) mutatnak be, és azt jól. Életdrámák.. A Parakiss vége erre rátett egy lapáttal.
Jóság volt ez azért, egy dolog volt, amit kifogásoltam, mégpedig Yukari szinkronhangját. Nem tudom hogy esett rá a választás, de talán ez az első (no, azért a Karinban se volt szívügyem Winner-kun irritáló stílusa) olyan, hogy eskü az angol szinkron jobb volt a japánnál (Yukari esetében.. Az első részt ugyanis megnéztem angol nyelven is, nem volt rossz, de maradtam az originalnál.) Oké, hogy egy visszafogottabb, zárkózott lányt kell eljátszania, de itt szó se volt színészi játékról. Néha eskü röhöghetnékem támadt, annyira gáz volt. Tudjátok hova lenne jó? Dragon Age-be a lecsendesítettek közé, érzelemhalott akárminek... ezt elszúrták A többi szinkron viszont rendben volt, Miwako hangja különösen tetszett. Aranyos volt.
A sztori jó, bár némelyik rész igencsak unalmasra sikerült. Poén a Nana-val ellentétben alig-alig volt, ráadásul gyengék. A poénfaktornak beállított chibi figurák legtöbbször inkább wtf érzést keltettek bennem, egyáltalán nem voltak viccesek. Zene kevés, de a hangulathoz illő volt. A rajz Yazawa Ai jóvoltából szintén érdekesre, szokatlanra sikeredett, akárcsak a Nana esetében, de itt nekem jobban tetszett a karakterdizájn. Annyira nem voltak irreálisan vékonylábú, hosszúkarú, hipermagas egyének, és az arcok is "szebbek" voltak. Az animáció viszont eléggé darabos volt.
SPOILER
A divatbemutatótól többet vártam.. Igazán megtoldhatták volna még legalább 1
résszel, és egy látványos bemutatót leanimálni néhány tologatott kép helyett.
Gyakorlatilag az anime tetőpontját szúrták el vele.
A legvégén meg örültem, hogy ez a Geroge gyerek elment a fenébe, és ebből a
szempontból nem volt "heppiend". Yukari meg gondolom összejött a
bálványával, de azért az 1 hónap utáni házasságot gyorsnak találom,
akármilyen régről is ismerik egymást. Fura...SPOILER END
[7/10] - határeset.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Archanon #9317 üzenetére
Most nézem csak Firefox-ban, hogy ez a spoiler nem működött... több nonbreakingspace kellene? Eh, pedig Operában akárhányat frissítek, tökéletesen kitolódik a szöveg el a francba amerre a kell a na csitt. -.-'
Ez a Bakemonogatari milyen? Korábban feltettem a listámra, de a Katanagatari után félve nézegettem ezt a címet, lévén hogy ugyanaz a szerző. Szó se róla, imádom a Katanagatari-t, csak a sok szöveg kiégeti az agyam.
-
Archanon
őstag
Szóval szuper a feliratozása? Mert az oké, hogy Excel hadarásához (Excel Saga) folyamatosan a space-t nyomkodtam, hogy el bírjam olvasni... de az olyan jelenséget nem szeretem, amikor 1 pillanatra feltűnik egy hosszabb szöveg.
Maga a sorozat mennyire van lezárva? Nincs orbitális cliffhanger a végén (Berserk), ami miatt követelném a folytatást, illetve megmagyarázatlan múltbéli események, amihez meg a prequelt akarnám? Vagy érdemes lenne ezeket megvárnom? (Eddig csak ezek a kérdések tartottak vissza, meg a Katanagatari sokbeszédes élménye. )
-
Máté94
addikt
válasz Archanon #9325 üzenetére
Szupernek szuper, mert le vannak fordítva amik a képekre vannak írva, rá vannak a formázva a képre, tehát nem alul megy... De istenem, hogy lehet valaki ennyire körülményes. Nézzed!
3 (4?) történetből áll, nincs olyan érzése az embernek, hogy ide most folyatatás kellene. Különben sem lesznek közvetlen folytatásai a most következő animék. Nise az Koyomi nővéreiről fog szólni, Kizu pedig Shinobu-ról.
-
F34R
nagyúr
első évad -13 rész
Nem a Stay Night-al kezdtem mert menetközben kiderült hogy rossz verzió csurrant le és spanyol felirat volt égetve rá -.-"
Idáig nagyon meg vagyok vele elégedve , Karakterek se bénák kivéve a kisrácot .
A második éved nagyon izgalmasnak igérkezik így csak részeleges a kép egyelőre.7/10
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Körülményes vagyok, de hidd el, van nálam rosszabb is. (De azért örülök, hogy egyáltalán van felirat. ^_^)
Már jön is a Coalgirls féle rip... Egyszer majd sorra kerül.
#F34R: Na majd mesélj, hogy a Fate/stay után megbánod-e majd a döntésedet.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
boku wa tomodachi ga sukunai
hát ezen beszartam. itt kb mindenkinek ajánlom. van benne loli, tsundere, boing, trap, sok fanservice, epic animáció.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Darth_Revan
veterán
Elkezdtem nézni a Kodomo no Jikan-t, hát mit mondjak..."érdekes" Van egy olyan érzésem, hogy még Japánban is pengeélen táncol ez a sorozat
Történet szempontjából kicsit fura volt, hogy az 1. rész, a 22 perces OVA már a történet kellős közepén tart és csak az azután indított sorozatban indul a történet az elejéről.
Viszont valami oknál fogva nekem Hōin tanítónéni a legszimpibb...vajon miért ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Darth_Revan #9331 üzenetére
Best anime of all time. Simply.
Akarok BD-ket és új OVA-kat.Milyen OVA? Az első rész az első rész.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
F34R
nagyúr
válasz Darth_Revan #9331 üzenetére
(#9332) [oWn]f4te
én is sokmindent akarok legfőképp időt .
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Synthwave #9332 üzenetére
1 hónappal a sorozat indulása előtt leadtak 1 OVA-t, amiben már a történet közepén jártak.
Rin születésnapi ajánndékot keres Aokinak és a lányokat is meghívja pizsi partyra, hogy kitaláljanak valamit...van közös fürdő is meg minden a gőz cenzúra nélkül
Abban volt ez a jelenet is:
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Darth_Revan #9335 üzenetére
ezek azok a rázós lolik ?
-
jahrn
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #9336 üzenetére
Mivel csak DVD-n adtak ki ezert ertelmetlen lenne a 720p. Ami meg az SD/DTV verziot illeti, BakaBT-n fentvan mindbol a legjobbnak kikialtott verzio, + most freeleech van szal hajra
[ Szerkesztve ]
-
válasz Darth_Revan #9335 üzenetére
Anata ga Watashi ni Kureta Mono. De azt ne az első rész előtt nézd, mert egy későbbi side story-ról van szó. Bár most már mindegy.
Ennél különb ajándékot nem is kaphatnék. ^^ Biztosan maradandó élmény kicsomagolni.
SHiZUOKA: Csak DVD-kiadás van. Mondjuk elég jó a képminőség.
Csak azt nem értem, ha már új OVA-kat nem képesek csinálni (még legalább 3 full évad simán lenne a manga-ba...), egy BD-verziót igazán megereszthetnének.
Kinn is megvan a hithű bázis, pedig az egyik legdrágább franchise-ról van szó. Nem tudom, miért kéretik magukat ennyire.
Esetleg a 11. kötet mellé egy új OVA? Hm? Hm?[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
bandiras2
senior tag
ezt felismeri valaki?
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-
-
jahrn
senior tag
válasz bandiras2 #9341 üzenetére
A csaj a Ga-Rei Zero eggyik foszereploje, amugy egy crossover kep FSN+Ga-Rei Zero (asszem Saber hianyzik rola jobb oldalrol)
sry, most latom h a kepen rajta van Saber is Nem lattam a kep alatt a csuszkat, jah tudom: on dont iszik v vedel. A lenyegen nem valtoztat, Yomi vs Saber
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
[oni piece ] rajongóknak kártyapakli.
Vigyázat 18+reklámokkal tele az oldal.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
F34R
nagyúr
Spoiler
Az első néhány epizódnál vakartam a fejem mi is akar ez lenni. Megzavart a kasztok ábrázolása legfőképp Archer és Berserker, lestem is ki a fejemből egy darabig.
Az előzőeknél kicsit lepontoztam [link] a Zero-ban kicsit másabb volt a forma , a karakterek is groteszkebbek. úgy a 12. ep-től kezd belendülni és a vége felé kapunk egy szerelmi szálat is.(nem értem miért kell mindennek tragikusan végződenie )
Előtte még ha csak egy évad is a Zero ajánlott.
Saber <333 [nyugodj békében ^.^ ]Kicsit akkor javítanék utólag:
Fate/Stay Night 7.5/10
Fate/Zero 8/10 -
bandiras2
senior tag
SPOILER: Archer azért olyan fura az alapsorozatban, mert két példányban van jelen. Korábban fiatalon már részt vett a "meccsen" de akkor még mint mester. A grál nem csak a múltból rángatja elő a bábjait.
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest