Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • estikornel

    tag

    Ti milyen véleménnyel vagytok a Tokyo Ghoul:re-ről?

    Az első 5-6 epizódig alig sejthető hogy egyébként épp a Tokyo Ghoult néztem, tök olyan volt mikor ráírják egyes dolgokra, hogy nyomokban mogyorót tartalmazhat, itt sem volt másképp. Ez biztos a sok új szereplő miatt volt.

    A felépítés egyébként nem volt rossz, jók voltak a visszatekintések, az akciójelenetek, szerencsére ki lehetett következtetni az új karakterek történetét is. Megint az utolsó 4 részre tértek szerintem magukra, főleg az utolsó epizód volt kiemelkedő csakúgy mint az első évad esetén, hidegkirázós pillanatok voltak részemről.

    A kék hajú kis alacsony csajnak viszont sok értelme nem volt, kár volt az időt pazarolni az animátoroknak a megrajzolásával. Gondolom megint nem a mangát követték és 50%-a legalább kimaradt a sorozatból. Szerintem az utolsó pár részt szétnyújthatták volna és akkor az első fele az egésznek nem olyan lassú.

    Nem tudom, hogy cenzúrázatlan verziót néztem-e, de szerintem sok mindent nem mutattak amit az elsőben például simán. Gondolom majd blurayen amikor megjelenik 3/6 hónap múlva akkor lesz elérhető, de addigra már el is felejtem, bár az Asphyxia opening miatt nehéz lesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák