Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Herczi

    senior tag

    válasz brownus #3674 üzenetére

    Nem vagyok nagy Star wars-os, de múltkor olvastam az SG-n, szóvel ez az:

    A Star Wars: Clone Wars, vagyis a Star Wars: A klónok háborúja neves előddel bírt, hiszen Csillagok háborúja: Klónok háborúja címmel már láthattuk Gennagyij Tartakovszkij népszerű animációs sorozatát. Az új sorozat valamilyen szinten ennek a folytatásaként, illetve modernizálásaként kezelendő, hiszen a korszellemnek megfelelően 3 dimenziós animáció felhasználásával készült.

    Az eredetileg tévére (ráadásul kábeltévére, a Cartoon Networkre) tervezett sorozatot reklámozandó azonban a Lucasfilm okos emberei úgy döntöttek, hogy a felvezető film megérne egy mozis bemutatót is, ami egyrészt némi pénzt fialhatna, másrészt pedig talán több emberhez eljut az októberben bemutatandó széria híre. Ennek megfelelően a Star Wars: A klónok háborúja felvázolja a sorozat alapszituációját, konfliktusait és a szereplőket.

    Az időben a 2. és 3. rész közötti 3 évben játszódó történet amellett, hogy ezzel némi idősíkbeli ellentmondásokat is szül, a Köztársaság és a Birodalom elődeinek, a szeparatistáknak a sakkjátszmájáról szól. Ennek egyik fontos figurája Jabba, ugyanis a hutt fiát elrabolták, és a Jedik átlátják, hogy ha meg akarják szerezni támogatását, akkor bizony meg kell keresni a csemetét. A küldetéssel Anakint bízzák meg, aki nagy bánatára kap maga mellé egy kirendelt padavant, egy cserfes kislányt (Ahsoka Tano), akinek kiképzéséhez nem különösen fűlik a foga.

Új hozzászólás Aktív témák