Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz neko18 #29358 üzenetére

    Erasmus (egyelőre) EU-ra korlátozódik, az új Erasmus Plus az, ami már messzebre jut el, de annak is kell vagy öt év, mire lesz belőle valami.

    ON:

    Grisaia no Kajitsu EP4 - innenstől minden vasárnap várni fogom a sorozatot, most nagyot ugrott a szememben a széria.

    SAO II EP16 - picit ijesztő, hogy ennyire hatással van az Alfheim Online-ra a Cardinal System, bár tuti nemfogja orvosolni az anomáliát az az egy raid (és boss).

    Gugure! Kokkuri-san - hát ez egy nagyon cukorfalat anime, jobb ilyen köntösben megismerkedni a japán mitológiával. Picit furcsa, hogy ennél az animénél éreztem azt, hogy mostantól kell majd egy idiómaszótár is, meglepetésemre még több animénél (UBW, Grisaia) is hasznát vettem már most.

    Unlimited Blade Works 00-01: AZT A JÓ BÜDÖS K*RVA ÉLET :Y Már jön lefele a többi epizód, ezt muszáj látni. Kis spoiler: érdekes, hogy a prológusban Rin amulettjét Archer adta vissza, EP1-ben pedig Shiroe szedte fel maga mellől :F - jaigen: Rin a legjobb!!
    Még több ilyen "HD Remake"-et kérünk. Játékidőben kibővített, rendkívül részletes... Már várom Saber és Assassin párbajait, azok voltak még, amik gyakorlatilag fénysebességgel zajlottak.

    Log Horizon 2 - egyre jobban érzem, hogy kéne egy ilyen MMO: az egész világra hatással levő eventek, rengeteg class, csapatmunka létfontossága... Mondjuk a SAO-s Alfheim Online is kezdi megütni az ingerküszöbömet, ha megalkotnának egy olyan MMO-t, ami tartalmazna egy Cardinal System-et...

    No, és most van az, hogy az egyetem miatt kell újra végignéznem tollal és papírral a kezemben egy 24 epizódos animét :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák