- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Szevasztok!
Érdekel valakit esetleg a Full Metal Panic! magyar kiadású DVD-je? A díszdobozos, 5 lemezes kiadás. Csak porosodik itt szegény. Az első lemezen kívül gyakorlatilag érintetlen. Az is csak egyszer pörgött végig. Tudom, hogy ilyesmihez (ha az ingyenes beszerzés nem nézzük) már gyakorlatilag fillérekért lehet hozzájutni, de hátha valaki megbecsüli, értékeli a dobozt is, és fel akarja tenni a polcra.
-
válasz ígyvanferi #29051 üzenetére
Mátyár DVD-nek szerintem itt nem sok keletje lesz, de gl.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
alevan
őstag
November 10: a Naruto Shippuuden manga vége.
Szal nem lessznek ezentul borzasztó filler epizódok?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
-
Hintalow
senior tag
válasz Nova96 #29035 üzenetére
Háát ha azt akarod hogy fájjon, akkor például Ima, Soko ni Iru Boku hirtelen ez jut eszembe, ami eléggé leszívja az ember érzelmeit.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
unclefucka
senior tag
válasz alevan #29055 üzenetére
Sebaj, majd jön a Naruto - Rokusedaime Hokage Rekidai és mindenki örülni fog.
(Remélem legalábbis, hogy kitalálnak valami folytatást. Mert rendes lezárása egy endless-animének nem lehet.)Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
alevan
őstag
válasz unclefucka #29058 üzenetére
Isten ments.
Így is csak azért nézem minden csütörtökön (kivéve amikor filler megy, vagy crosover) mert évek hosszú sora alatt csütörtök esti szokássá vált (mint a vasárnapi One Piece).
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
saelin
veterán
válasz unclefucka #29060 üzenetére
Barátok közt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Log Horizon 2x01
Király kezdés volt, de legvégét nem nagyon értem.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
Nem láttunk a falak mögé eddig, de lehet bekerülnek egy "respawn lobbyba", amíg kisorsolják őket a legközelebbi katedrálisba, vagy nem tudom. Aztán egyszerre sikerült nekik. Ténylegesen meghalni csak a daichijinek (nem tudom az angol nevük, de ők az NPC-k) tudnak.
No, a szezonból ezek fognak menni nálam az eddigiek alapján: Grisaia no Kajitsu, Gugure! Kokkuri-san, Ookami Shoujo to Kuro Ouji, Psycho-Pass 2 (legyen már péntek!!4), The Legend of Korra Book 4.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz unclefucka #29060 üzenetére
Szerintem pont megoldod.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Néhány kép sokkoló, szóval óvatosan.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
A cosplayesek minimum felén alsó hangon 20kg plusz van, sok a gagyi műanyag és papír, travik is eljárnak oda... kész fertő
Vasárnap láttam munkaidőben (szemetet vittem ki) a plázában egy cirka 80kg-os Gasai Yuno-t, hát azt hittem menten szörnyethalok A linkelt kép képezte a cosplay alapját.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
neko18
senior tag
Nem nagyon van középréteg Vannak nagyon jók amiket tényleg szívesen megnéz az ember és van az űbergáz kategória. Meg persze azok akik nem cpznek csak felvesznek mindent amit otthon találnak és fényképezkednek mindenkivel
kdxsv
-
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz Synthwave #29072 üzenetére
Egy loli ?
Lényeg, hogy érted a lényeget.A linken pedig egész tűrhető CP-sek vannak, azért voltak ennél érdekesebbek is, de én nem botránkozom meg, azért van a rendezvény, hogy mindenki azt csinálja ott, amit szeretne, mert ott elvileg ugyebár el kellene fogadnunk a másikat...
[ Szerkesztve ]
-
-
Totheground
addikt
KyoAni service
[IMGhttp://i.imgur.com/z0NnPj1.gif]
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Totheground
addikt
válasz Totheground #29076 üzenetére
Na majd most
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
unclefucka
senior tag
válasz Synthwave #29066 üzenetére
Persze, ez költői kérdés volt.
Egyébiránt meg tényleg sajnálom, hogy véget fog érni a Naruto.Kiváncsi leszek, hogy indul-e majd egy másik endless-anime, hogy betöltse a keletkező űrt.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
válasz Totheground #29077 üzenetére
Oszt ez mi?
-
válasz Totheground #29082 üzenetére
Ja, valami új. Akkor ezt se nézem még vagy fél évig. De inkább egy, mert kb. addigra lesz BD.
-
Darth_Revan
veterán
válasz unclefucka #28467 üzenetére
"cool, motoros, pénzes sráccal"
Kirito pénzes és motoros is? Mi a szösz? Pedig az 1. évad alapján egy bezárkózott hikikomorinak állították beBármiféle perverz gondolatok nélkül, az "uborkázást" mire alapozod? Képekkel vagy csak szóban utaltak rá? Nisemonogatariban is először nem esett le, amikor szóban utaltak rá (na jó meg másnap a dolog után Koyominak fülig ért a szája), pedig a Shaft egy potenciális jó pillanatot hagyott ki, amin röhögni lehetett volna...Koyomi x Senjougahara 1. együtt töltött estéje...ahh, tuti csak azért élte túl Koyomi mert fél-vámpír
-
saelin
veterán
Fate/Stay Night: UBW ep. 0
Prológusnak nem volt rossz! Kíváncsi vagyok erre a másik történetszálra, hogy mennyiben tér el az első animétől."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
unclefucka
senior tag
válasz Darth_Revan #29085 üzenetére
Na jó, lehet, hogy Asuna IRL még nem adta be a derekát, de abban a kis faházban a 22. szinten volt valami, kellett, hogy legyen. Asuna már azelőtt is be volt zsongva. (két résszel azelőtt, hogy összeházasodtak Asuna már tolta a sztriptízt)
Amúgy meg, amióta kijött a SAO-ból Kirito nyomott egy kis szürke munkát a kormánynak és a második évadban ugyanazon kormányzati fazon által felajánlott munka is jövedelmezőnek lett ígérve, a mocija meg egyértelműen a badass imidzs része, a bezárkózottsága meg régen a múlté, elvégre kocsmázni jár a SAO haverokkal, a lányok meg a SAO-ban is és IRL is nyomulnak rá.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest