Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiga667

    addikt

    válasz #PeTeY# #2003 üzenetére

    Mivel közérdekű információról van szó (hadd kapja meg mindenki gyorsan, legálisan, feltöltés nélkül a napi anime-adagját :) ), beírom inkább ide.

    Leírás a DCC / Fserve letöltésről: [link]
    XDCC botokról való letöltés ismertetése: [link]
    Az aniDB-n [link] megtalálod minden sorozatnál hogy kik adták ki, (van általában értékelés is hogy melyik csapat milyen munkát végzett az adott sorozat esetében) illetve a subber-groupok elérhetőségeit, többek között a honlapjuk és/vagy irc csatijuk címét.
    Ha van honlapjuk akkor mindenképp nézz fel oda és olvasd el hogy mit írnak a letöltésekkel kapcsolatban, mert egyrészt elkerülhetsz egy bant (pl. a @find parancs nagyon sok helyen tiltott), illetve ha XDCC botokkal dolgoznak akkor a botok csomaglistája is nagy valószínűséggel fent van. (Ha nincs, akkor közvetlenül a bottól lehet lekérni.)
    Ha nincs honlap, akkor lehet egyből a csatira menni, ahol csatlakozás után érdemes elolvasni azt a 2-3 sornyi infót amit rögtön megkapsz a belépésnél, ebben általában le vannak írva az engedélyezett parancsok, vagy a szabályzat letöltéséhez szükséges trigger (ami általában !rules szokott lenni egyébként). Ha valamit nem értesz, kérdezz nyugodtan, általában segítőkészek az emberek a legtöbb helyen.

Új hozzászólás Aktív témák