Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz Victory99 #40610 üzenetére

    Egyszerű: 99%-unknak elég konkrét real-life összehasonlítási alapja van a saját életéből arról, hogy mennyit romlott ez a hely az elmúlt 2 évben. És nem a #gonoszmigráncsok miatt.
    Ha meg a saját r=1 sugarú körnél többet akarok, akkor látom mit ír a helyi/országos sajtó, hogy állnak a statisztikák, stb.

    Példa 1: leteszek az asztalra egy 2021 és egy 2023 decemberi gázszámlát, mellé teszem a megfelelő fizupapírokat.
    Példa 2: összeszámolom a 2021-22-es sikeres állásinterjúkat (3) és a 2x annyi próbálkozásból indított 2024(!)eseket (0).
    Példa 3: elsétálok az 50km-es körzetben egyedüli megszűnt NHS fogorvosi rendelő előtt (ill a rendelő nem szűnt meg, csak épp a gyökértömés ára ment fel az egy napiról fél havi fizunak megfelelő szintre).
    Példa 4: megnézem mennyit kellett dolgozni egy családi hazarepülésért 2021ben és mennyit kell ma.

    " kb mint egy escapeUK fórum magyar változata." - látodlátod, nem csak a magyarok "búskomorak" :DDD (ha az ember fel mer hozni valami problémát, gyorsan előkerül).

    Nem mondom azt, hogy Orbanisztán maga a kánaán, követek én elborzadva egy-két otthoni csoportot is. De azt látom, hogy a brexittel ez az ország maximális szinten lőtte tökön magát ÉS pont ez is az utóbbi 2évben derült ki számomra: a szavazó lakosság pontosan olyan arcmentő posztkomcsi viselkedésmintákat követ, mint otthon.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák