- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Na itt vagyok ... elég sok minden rám szakadt mostanában és elnézést kérek mindenkitől ha egy kicsit indulatos voltam az utóbbi időkben
Melóhelyet váltottam, meghalt édesapám (kedden lesz a temetés), párom pedig akire most lenne a legnagyobb szükségem kedd reggel fogta magát és elhagyott !
Közben rájöttem hogy ő valószínűleg egy önző ember és soha senkivel sem foglalkozott csak saját magával és csak az saját érdekeit nézte, örülök neki hogy ez így 2 év után kiderült mert ilyen emberrel én nem szeretnék elkezdeni egy közös jövőt ...jelen pillanatban sajnos most ez van de majd ezt is kiheverjük valahogy !
Tudom nem ide tartozik, de kicsit jólesett kiadni magamból
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #66659 üzenetére
Köszi jól esik !
(#66660) leslien
Köszönöm neked is, igen ő ugyan az ... új meló igen kb. 1 hónapja van !
Új autókkal (BMW -el foglalkozom)
A szomorú az egészben hogy ugye a lányom hozzánk költözött mert kb. 30 méterre van az iskola, anyja pedig 10km -re lakik, párom nem nagyon tudta kezelni a helyzetet az utóbbi időben már csak saját magának főzött, elvárta volna azt hogy küldjem az anyjához a gyereket én pedig neki csinálja egyet, úgy hogy még anyagi lehetőségünk sem lett volna rá ... szóval igaz a közmondás "lakva ismerszik meg az ember"
(#66662) Intruder2k5
Annyira nem volt váratlan sajnos túl sok volt a pia, senkivel sem foglakozott csak az itallal már 30 éve egy cseppet sem kellett volna innia, én szerencsére nem szeretem a piát és valószínüleg azért mert láttam hogy apám végigitta az életét, nem is emlékszem már rá mikor láttam józanul !
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #66663 üzenetére
Most lett volna 57 éves !
(#66664) nrg_52
Köszi, hát igen "korrekt ember" az elmúlt 1-2 nap alatt nagyon magam alatt voltam és őszintén bevallom azt is hogy vártam hátha keresni fog de nem keresett pont lesz*rja mi van velem ... ilyen egy önző ember !
És a hab a tortán hogy a közös tartalékainkat amíg ugye munkát kerestem feléltük, és annyira "korrekt" volt hogy még a fizetését is elvitte 1000 Ft nem hagyott volna itthon mikor pontosan tudja hogy 10 -én fogok fizetést kapni, apámnak pedig jövő kedden lesz a temetése ! szép ugye ?
Az anyagi részt megoldottam, szerencsére anyámra mindig számíthatok ha baj van !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #81524480 #66666 üzenetére
Kicsit is visszagondolva az eseményeket talán jobb is így hogy elhagyott, most mutatta ki az igazi énjét hogy milyen is valójában, pedig én soha nem árultam zsákbamacskát és mindig önmagamat adtam, lassan kezdem megérteni hogy a férje miért is hagyta el ... aki szintén egy önző ember és volt feleségem most ugyan ezt éli át amit én most, ott is szakadni fog a cérna hamarosan ezek annyira egyformák voltak mindenben !
Párom a munkán is állandóan görcsölt a Vasárnap arról szólt hogy egész nap hogy puffogot és hergelte magát hogy holnap dolgozni kell menni jaj mi lesz stb. hiába elmondtam neki hogy édeesem ez az élet rendje ... pedig Aryon87 tudja milyen jó munkája van még annakidején írtam is neki, és ő is azt mondta hogy 1000 -ből 1 ilyen van nemhogy inkább összetenné a kezét (biztos emlékszik rá) !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #66668 üzenetére
Sajnálom akkor te sajnos tudod milyen ez
Na de nem akarom lehúzni a topikot, valami lesz ez után is, az élet megy tovább valahogy ezt el kell fogadni hogy ez van és erőt venni, ez megerősít !
De az biztos hogy ezek után 100X is meggondolom kivel költözöm össze !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jaja, tudom milyen a dolog, bar en mar szinte nem is tartom vele a kapcsolatot, utoljara tavaly beszeltem vele, azt is azert mert a laptopjat kellett volna megcsinalni (masert nem keres)... Elettarsa is egy iszakos, tipikus zsak a foltjat.
Sebaj, lesz jobb is, csak ido kerdese. Fiatal vagy, elotted az elet
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
-
w333
félisten
Sajnos ebben van már tapasztalatom ... de nem fogom megadni neki azt az örömöt neki hogy szenvedjek miatta mert szvsz. k*rvára nem érdemli meg
Ezek után nem nézünk hátra csak is előre, van egy 14 éves lányom (aki ugye elég nehéz korban van és néha lázad) de én türelmes vagyok vele és most legalább tudok majd vele normálisan foglalkozni
Jah és legalább nem szól bele senki hogy mit vegyek a pénzemből
Próbálom kicsit poénosra fogni az egészet mert az ilyen időszakot másképp nem igazán lehet, most az mitől lenne jobb hogy magam alatt lennék és hónapokig búslakodnék miatta ? már ezt 1X átéltem és köszönöm szépen de nem kérek belőle, szóval semmivel sem lenne jobb
(#66670) Aryon87 és (#66671) nrg_52
Ugyan ez nekem is, évekig nem beszéltünk csak akkor keresett ha pénz kellet neki
Köszi, valami majd lesz !
(#66672) Intruder2k5
Hmmm sajnálom, apukád is fiatal volt még ... szintén az alkohol miatt ?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #66674 üzenetére
Köszi ... szerencsére lányomat annyira nem érdekli hogy elment, a két év alatt ő is megtapasztalta hogy milyen nő is ez valójában, soha nem volt pótanyuka
(#66675) Intruder2k5
Sajnálom
(#66676) Quqesz
Köszönöm, én is így látom ezt az egészet ... a munka pedig szvsz. elég jó, és szerencsére a tárasság is jó szeretek ott dolgozni és legalább kicsit leköt !
Normálisan be vagyok jelentve, heti 5 nap, napi 8 óra, 1 óra ebéd ... hétvége szabad és még a pénz is sokkal jobb mint az előző helyen, kevesebbet is kell dolgozni, szóval próbálom magam megbecsülni mert a mai világban sajnos már elég nehéz normális munkahelyet találni !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #66672 üzenetére
Erdekes amugy hogy a 2 nagyapam is 53 es 55 ev korul mentek el. Egyiket a szive vitte el (nem tudni pontosan miert, infarktus), a masikat az alkohol. Utobbi utjan jar apam (apja fia)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66678 üzenetére
Jah persze ... dolgozni kell ez nem kérdés, szóval megbecsülöm !
Nagyon korrekt társaság, még a múltkorában volt egy meeting a főnökökkel is és ott is mondták hogy nekik az a céljuk hogy az emberek akik ott dolgoznak jól érezzék magukat, szóval még a telefonnyomkodás is megvan engedve, persze bizonyos határokon belül ... van normálisan felszeret étkező, földszinten és az emeleten is WC, ingyenes kávéautomata, védőital (szódavíz) és még sorolhatnám, na de hát ez a BMW egy hivatalos és normális hely !
És ami a legfontosabb hogy egyenlőként van mindenki kezelve, mindenkinek megvan a saját munkája és mindenki alkalmazkodik mindenkihez
Munkában fontossági sorrend van ... első az új autó átadás, második a demó (tesztautók), a harmadik pedig a szervizes autók ha a munkaidőbe nem fér bele akkor holnap folytatod, szóval nincs kapkodás normálisan és szépen kell dolgozni ami tetszik
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66681 üzenetére
Nem akarlak befolyásolni ... de ha most én vennék akkor Mi 8 !
Ugyan azt képzeld el mint a Poco F1 csak jobb házban és szebb kijelzővel
Szvsz. előbb egy Mediában fogdosd meg a telefonokat amiket kinéztél és azt válaszd amelyik neked tetszik a legjobban !
Mi 9 van amiben visszalépés pl. nincs benne OIS és +70k -al drágább szerintem sebességben is csak minimális a különbség, kijelzőbe épített ujjlenyomat nekem nem jön be, szerintem sokkal gyorsabb az arcfelismerés !
Moz a Mix 3 -t a fakó kijelző miatt adta el, mondta hogy Mi 8 -ban sokkal jobb !
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Egy korszaknak vége.
Jövőre lesz az utolsó Supernatural évad.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66684 üzenetére
Ha a Poco bejön akkor a Mi 8 még jobban be fog jönni ez egészen biztos !
Ebből indulj ki !
Tulajdonképpen mire is használnád ? én mondjuk nem játszom egyik telefonomon sem de bíztos bírná ... kamerában és videóban nagyon jó (van hozzá normális Gcam) a Pixel 3XL kamera szenzor van benne, 1080p 60FPS és 4K 60FPS van, üzemidő nagyon jó, kijelző szuper, rendszer gyors nincs vele semmi gond, most így elkezdtem gondolkodni hogy mi rosszat is tudnék róla mondani és nem nagyon van ilyen, esetleg az hogy nincs vezeték nélküli töltés ami mondjuk engem nem érdekel mert S8 -al sem használtam, illetve hogy nem vízálló de az S8 -t sem vittem soha vízbe, szóval igazából én maximálisan elégedett vagyok vele a nocs is tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Igazából az S8+-al vagyok nem kibékülve pite óta....ma is 20 perc alatt 23%-ról lement 5%-ra, oké kint használtam és nem sötét szobában, de nem a napon(árnyékban). Oszt csak a böngetőt használtam(meleg is volt a telefon)....meg néha olyan dolgokat csinál, hogy bsznám földhöz....
Mondogatom magamnak, hogy nincsen semmi újdonság az új telókban, minek vegyek...aztán napközben elkap az ideg és már cserélni is akarok( fő ok a fluidság és az akku).[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66686 üzenetére
Hmmm ... hát az nem jó, a Mi 8 szerencsére nem merül ilyen drasztikusan 20 perc nyomkodással talán merül max. 2-3% -t, készenlétben is jól bírja ahogy számoltam 2 óránként merül 1% -t, szóval egy éjszaka alatt durván 4-5% -t merül, szerencsére ez egyáltalán nem melegszik a legnagyobb hőmérséklet amit láttam eddig az akkustatisztikában az talán 38C fok volt !
Mondjuk barátomnak van S8+ amire most tette fel a pitét, a napokban nyomkodtam és letiltottam neki egy pár olyan alkalmazást amit nem használ és beállítottam normálisan, és igen azért óriási különbség van sebességben, pedig nekem volt sima S8 igaz nem pitével de azt én gyorsabbnak éreztem vagy ennyire hozzászoktam már a fluid rendszerhez ? ez is benne van a pakliban !
Nyomkodd a Pocot, sebességben a Mi 8 is ugyan az lesz ez egészen biztos !
Fluidság és akkuban biztosan nem lesz rá panasz !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #66681 üzenetére
A nap kérdése: milyen telót vegyek...
Ez az én szerepköröm
Mi8-ra +1, viszont ha nagyon friss újdonság, és nincs pénztárcazár, akkor ott a V40, esetleg valamelyik Huawei vagy ami most nagyon bejön neked, a Honor V20
Érdekes viszont hogy én meg az S9+-ra nem morgok. Talán az akku ami nálam is lehetne combosabb, de ma jól szerepelt. Igaz 1x már rá kellett töltsek, a fotózás ette a százalékokat, de lehet kibírta volna hazáig. Képek is kva jók lettek, most szerkesztem őket, hamarosan betolom őket a szerkesztett totyikba.
Tihanyba indultunk, benéztem az Elvira általi adatokat, másik vonatra ültünk fel, uccsó pillanatban leszálltunk róla, végül Székesfehérvár, majd Siófok lett a vége A Tihanyi útiköltség meg ment a kukába..[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz #81524480 #66689 üzenetére
Az mi? hol kapni?
W333
Nem nyomkodom, mert elkap a rigalánc.....Aryon
"Nem jó vonatra szálltunk...Tihanyba indúltunk de Záhony lett belőle..."🤪😂😂😂
Honor V20 piszkál nagyon....de ugyan annyi a Mate 20 is....amit küldtem képeket, ott a V20 picit jobb volt sztem a mate-el szemben.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #66690 üzenetére
Jaja, viszont nálam pl a széleslátó kamera miatt a Mate-t választanám (a Pro-t az erősebb kamera miatt). Pedig a V20 is ütős lett. Bosszant, hogy nincs kirakva nálunk.. 1 fekete és 1 kék van készleten.
-
Helltak
őstag
Részvétem!!
Rengeteg erőt és kitartást kívánok!
Nagyon jó, hogy ilyen jól tudod kezelni, ezeket az abszolút nem hétköznapi eseményeket, le a kalappal(ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, de folyamatosan követem a topikot)
Vodrosjozsi:
Most olvastam én is...
Az utóbbi 2-3 évben, mindig ettől féltem, hogy lehet ez lesz az utolsó... és most tényleg
Első sorozat volt, amit elkezdtem nézni feliratosan, 2009-ben.
Volt 2-3 évad, ami nem igazán tetszett, de megtudtam bocsájtani, mert imádtam a karaktereket
Az tuti, hogy nem akármilyen finálé lesz!Aryon87:
Ezt a sorozatot, csak teljes figyelemmel szabad elkezdeni
Minden héten, az első, hogy ezt nézem meg, a másik jó pár mellett.[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #66683 üzenetére
Hamarosan én is eljutok addig, hogy a sorozatot elkezdjem, bár most 2 másikat nézek: Siren és Legacies. Emellett a Supergirl is a gépen figyel, 1-2 részét megnéztem, de a másik 2 jobban leköt.
Helltak: ha elkezdek egy sorozatot és leköt, 2-4 részt simán lenyomok zsinorban de akár 10-et is Szal a figyelemmel nem lesz gond
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Szivatos egy szabadnap triom volt... Tegnapelott bunti, tegnap rossz vonatra felszallas, ma meg Tata helyett a Delibe vitt a vonat, pedig jo vaganynal vartam, es direkt ra is kerdeztem hogy a tetenyi forgalomvaltozas ellenere kijutok-e Tatara? Persze...
Mi a kovetkezo cumi?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #66697 üzenetére
Kosz.. 🙃
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #66697 üzenetére
Ja, amúgy pár napja olvastam, hogy az emag és az extreme digital egyesül. Nem vagyok benne biztos, hogy ez jó hír...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest