- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #66099 üzenetére
Nagyon normálisak és mindenkit egyenlően kezelnek a cégnél, semmivel sem vagy kevesebb mint bárki más ez azért nagyon tetszik (senki sincs elszállva ez azért szerintem jó dolog), mindenki tudja hol a helye és mi a dolga senki sem szól bele a másik munkájába, tulajdonképpen magad ura vagy és saját magadnak osztod be az időd, nyilván dolgozni kell de messze nem az az őrült tempós kapkodás van mint a másik helyen ami sokszor a munka rovására és minőségére ment ami nekem nagyon nem tetszett (őszintén nem szeretek sz@rt kiadni a kezemből), itt szépen nyugodtan kényelmesen és normálisan kell dolgozni
Az is sokat számít hogy közzel van így nincs üzemanyag költségem, reggel 7:30 kor indulok és 7:40 -re már bent is vagyok, kávé cigi beszélgetés utána kb. 8:30 kor kezdődik a munka, majd 12:00 -tól 13:00 -ig ebédidő és kis pihi + emésztés, utána újra munka kb. 16:30 -ig majd lassan indulás haza 17:10 -re pedig itthon vagyok, hétvége teljesen szabad !
Előző munkahelyhez képest ég és a föld, itt egyből bejelentettek teljes munkaidőbe
Szóval egyelőre nagyon tetszik, aztán majd kiderül de sok pozitív dolog van viszont dolgozni ugye kell mert valamiből csak meg kell élni !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #66102 üzenetére
Avagyte, Dzserri.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #66109 üzenetére
Legalabb beismered.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Quqesz
nagyúr
Hmmm akciózik a mi áruház(csak nem minden van készleten). Mix3 150e, mi8 124e, poco f1 100e....ja tényleg van S10+ 300e-ért is... na jó, legalább a voda nem vitte fel az S10 széria árát, az még korrekt ott.
Amúgy brutál ez a 4000-es aksi, minden mobilba ez kellene min.
Szóval asszony most 2 telefont használ.
S9
2 napot bír egy töltéssel, csak hívás és sms nagyrészt, nagy néha whatsapp. 4g/wifi online
Pocophone
4 nap!!! 2 gmail szinkron, sms, hívás, időjárás szinkron, mi fit app online(ez sokat zabál minden telefonon, az enyémen is), 4g/wifi online, fotózás néha...Honor 8 meg nyugdíjba vonult...de karcmentesen
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Nah S8+-ra is megjött a pite.....
Erre el kezd a tabom is frissíteni...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
S e t h
nagyúr
Meghalt Keith Flint.
A büdös francba már.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
válasz S e t h #66117 üzenetére
Délelőtt olvastam a sajnálatos hírt.
Nagyokat buliztunk a zenéikre már a 90-es évek közepétől, azóta játszom bulikban is a számaikat, manapság is, többet át is dolgoztak az évek során, mostanság is, mert a mai napig kedveltek a régi számaik is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
S e t h
nagyúr
Olyan érzés mintha a fiatalságom egy darabja ment volna el.
Kurt Cobain, Keith, jó lesz óvatosabban megválogatnom a rajongásaim "tárgyát".
Most is Prodigy szól nálam youtuberól, ez a nap erről fog szólni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdvözletem.
Nektek van olyan ismerősőtök akinek a telefonján 4 ilyen akkumlátor optimalizáló, meg tisztitó, meg hasonló dolgok vannak?
+ ráadás, telefon hütő app
-
Norbi.
őstag
válasz aprokaroka87 #66120 üzenetére
Telefonboltos vagyok, naponta látok ilyet.
"hiába van rajta super clean battery power stb app, lassú.."
pont amiatt. -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #66120 üzenetére
Természetesen.
Egyik ismerősöm tisztította a mobilját rendszeresen, mert 1x lefagyott, és mondván úristenmileszhanemtisztítok. -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #66123 üzenetére
Gondolom a Clean Master.
Egyik ismerősöm meg S7 Edge-n használja...
-
Norbi.
őstag
válasz aprokaroka87 #66125 üzenetére
Jön a jó idő, muszáj felkészülni rá..
-
Quqesz
nagyúr
Na bepitéztem, de a messenger lite verziót kihányta(hiba kóddal)...poco nem, azon fent van...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz leslien #66130 üzenetére
Most rakom fel a frissítést ... de ahogy látom nem ugrál !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quqesz
nagyúr
Most nézem vodánál S10+ ugyan annyiba kerül, mint a Note9(250e)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #66138 üzenetére
Én meg egyből a kameratesztre ugrottam a tesztben. Kicsit kimerevedett a szemem... És még azt se mondhatni, hogy szar monitorom van... Csak jól láttam én amit, kamera miatt az S10 család felejtős úgy ahogy van... S8+ megpuszilja a valagát kamerában.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
legenda
3G-n is lehetnek majd kavarások.
A 2G is jó? Mert ott nem változik talán semmi egy ideig.Roaming: Amikor hazautazunk vidékre a szülőkhöz, akkor több 10 km-es körzetben csak 2G és 4G, Telekom és Telenor (közös) 4G maximum vagy közeli térerőn (és gyors is), Vodafone meg alig 1 - 2 pálcika (beltéren csak egy és nagyon lassú is): [link] (lakásban készült a kép)
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- További aktív témák...