- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tisztában vagyok vele, hogy többek között ebben a topikban is nagy szokás, hogy ha akad egy kérdező, majd jön még egy, az előző már le van ejtve és mindig csak a legújabbal van foglalkozva. Egészen addig, ameddig újra megkérdezi és csak azt kapja, hogy Ez már volt...! Megy így addig, míg az illető maga meg nem oldja. De azért olykor-olykor nem árt, sőt, segít, egy jól irányzott kezdőrúgás.
Habár előző kérdéseimre sem leltem választ, azért mégiscsak próbálkozom, hiszen a remény hal meg utoljára...2 problémám adódott, amire keresnék megoldást:
- A telefonom nem fogadja az MMS-eket, illetve, ahol nincs az országban konkrétan LTE vagy H+ térerő, ott nekem egyáltalán nincsen. Telenor üzletben beállítottak mindent manuálisan, de akkor sem lett jó. Ekkor a kedves ügyfélszolgálatos kicserélte a SIM kártyámat egy másikra, hátha, de nem javult. A telefonban nincs olyan beállítási lehetőség, hogy preferált hálózatok, ahol lehetne manuálisan állogatni. Ha segélyhívást indítok, akkor bezzeg mindenhol talál hálózatot, tehát egyébként levált a magas sávszélességről. Mi lehet a baj?
- Telefonom össze volt kapcsolva egy Bluetooth-os hangszóróval. Tegnapi napon össze akartam kapcsolni őket és mikor a telefon kiírta, hogy csatlakozás, véletlen a hangszórón rányomtam a párosítás gombra. A telefonon azonnal eltűnt a kontakt, mintha nem is lett volna soha. A hangszóróból pedig nem lehetett előcsalni többet a párosítás gombra semmit. Az eset közben a hangszóró elkezdett MAGYARUL beszélni. Erre kikapcsoltam. A hangszórón nem segített a ki-be kapcsolás, csak az, hogy egy fél órára leforrasztottam az akkumulátort. A hangszóró már párosodna, de a telefonom nem is látja. Minden más igen. A telefonban változatlanul nem jelenik meg, mint már párosított eszköz sem... Hogyan lehet FR nélkül kinullázni a Bluetooth adatokat?
Ha esetleg valaki reagál erre, ráadásul értelmeset, annak előre Köszönöm!
But who is watching the guardians?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest