Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz mikrofon #88186 üzenetére
Köszi a választ!
Ezek szerint akkor valóban a neked való box pl az Nvidia. Vagy Popcorn és tsai.
Én mégsem vagyok jó példa, mert az elején én eléggé a droid mellé álltam, és most sem vagyok teljesen kibékülve a CE-vel, sok mindent nem találok jónak, logikusnak és valóban túl macerás tud lenni. De engem érdekel, azért csinálom. Az viszont nem igaz hogy van android amit csak kiveszünk és jó. Ott is kell appokat telepíteni, beállítani ( droidos kodi ugyanaz tulajdonképpen mint a CE, ha itt nem megy sokszor ott sem)
A hűtés szerintem túlmisztifikált, aki nem nézi a hőfokot csak használja a boxot, azoknak semmi bajuk.
Ennek ellenére hogy sok minden nem tetszik a CE-ben ( kodiban) még akkor is ezt tartom most a legjobb alternatívának ár/teljesítményben. Ha be van állítva és nem akarunk túl sok extrát csak pl lejátszani, akkor ennyiért ilyen minőség biztosan nincs. És lehet hogy 5x annyiért sincs. Én soha nem szerettem a túl készen kapott eszközöket, tetszik ha kell kicsit piszkálni, valahogy jobban sajátomnak érzem úgy.
A youtube tényleg nem valami fényes, de ez van. Én sok mindent megreformálnék a rendszerben ha rajtam múlna. ( a beállításokról nem is beszélve)
Kérdezni pedig kell, de azt még akár egy tv-nél is, egy normális eszközön sok extra van, nem tudhat rögtön mindent egy felhasználó. Ugyanígy egy HM erősítő is, stb.
De a Coreelec a sok kis hülyeség mellett ( akár Libreelec is) azért stabilan hoz egy folyamatos jó minőséget alapdolgokra. Szinte mindent lejátszik, lehet egyszerűen kezelni ha be van állítva. És ami fontos: frissül. nem kell várni egy gyártóra hogy a drága eszközre vajon lesz még frissítés, vagy megáll és vége?
De pl egy telefont sem tudnék úgy használni ahogy gyártó kiadja. Beállítom ízlés szerint és utána csak használom.
A DV más kérdés. Ha olyan a tv és kell akkor nincs sok választási lehetőség nyilván.
Szóval minden ízlés dolga. -
mihione
őstag
Pont ez jutott eszembe nekem is.Jo a ce de sok ido mire oda jutsz hogy frankon hasznalhato legyen a sok addont telepitve,beallitgatva.Illetve az hbo go addon eszmeletlen lassu rajta (bar ez lehet az eszkoz hibaja is-x96 2gb ram).Lehet probalok egy sima nem tv-s android rendszert hatha azon rendesen fut az hbo go app...
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
®abstract®
őstag
Nagyon jól összeszedted a lényeget semmi kétség
Nekem X96MP boxom van ez nyilván egy olcsó készülék, szóval más kávéház.
A gyári droid hibás volt több ponton is tehát nem voltam elégedett még nem is tetszett ugye körbenéztem a piacon miből lehet választani, és az xda fórumon találtam slimbox néven orosz fejlesztésű rendszert, közel 50 boxra fejlesztik
Mióta ez van a boxon,úgy 5 hónapja azóta nincs problémám, A számomra érdekes alkalmazásokat telepítettem beállítottam Kodi Leia 18.9 is patentül működik,addonokkal, funkciók is.
Hát a gyári hűtés az nálam elbukott szóval módosítottam de azóta hűvösebb a működése A készüléknek mert le tud hűlni, nem marad a zárt dobozban a forró levegőUgye szoktam olvasgatni a fórumot és látom hogy sokan szívnak a Kodi 19 Mátrix frissítéssel nem is értem hogy miért szenvednek vele, vissza kéne térni a korábbira=a LEIA val minden faxan működik akkor minek frissíteni az ujjabbra ami egy fochtenger?!
egyébként aki tényleg egy olyan tv box ot szeretne amivel nem kell szenvedni az vegye meg a drágábbat ennyire egyszerű
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest