Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz mexel #88178 üzenetére

    A ce-vel a legnagyobb bajaim:
    - nem volt képernyőtükrözés, képernyőátküldés mobilról laptopról tabletről
    - a youtube borzasztóan lassú volt, a keresés is és minden
    - mindeg volt egy addon ami épp nem működött, vagy fejlesztés alatt volt vagy frissült emiatt mindig kellett piszkálni
    - a beállítás túl macera, időnként komoly programozást igényel....

    Az erős rendes mit jelent?
    Számomra egyiket se azok közül amit írtál.
    Erős: 4GB ram és gyors proci. Ezek nélkül használhatatlan az android, csak a CE marad.
    Rendes: aminek a hűtésével nem kell szórakozni, nem kell hozzá szétszedni, tehát nem én fejezem be az összeszerelést a gyártó helyett hanem már úgy teszi béle a gyártó a dobozba hogy kész, illetve van hozzá rendes gyári android nem nekem kell a szoftver fejlesztői munkát elvégezni.

    Számomra a média fogyasztás nem csak a képi és hangi megjelenítést jelenti, hanem hogy hogyan jutok el odáig. Pl, hogy csak kiveszem a dobozból, összedugom, feltelepítem rá amit szeretnék, beállítok pár dolgot aztán mindig megbízhatóan tudom nézni hallgatni rajta azt amit szeretnék.
    Ráadásul azt is nagyon szeretem hogy a kisgyermekeim is tudják használni, mert megbízhatóan tudja azt amit kell önállóan.

    Szeritem te jó példa vagy a CE negatívumaira. Elég sok mindent meg tudsz csinálni és még is csinálsz. Még is rendszeresen jössz és kérdezel, mert vagy érjen nem működik vágják vagy éppen nem tudsz valamit megtenni amit szeretnél. Nah ilyen androidon egy megfelelő box-szal nincs.

    Azt is elfogadom hogy van akinek ezek nem okoznak gondot sőt kifejezetten szeretik, de én inkább használni szeretem az eszközöket.

    De persze azzal is tisztában vagyok hogy ez itt nem egy népszerű álláspont mert itt sok a CE fanboy. Ezzel számomra semmi baj nincs. El tudom fogadni. Ráadásul számomra DV nélkül érdektelen a CE. Így egyszerű miért nem használom és miért nem szeretem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák